Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (657. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: pannekamp , pannekamp , tayaydin Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.462
Cevap
425
Favori
1.064.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
23. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 655656657658659
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dediğiniz gibi yaptım teşekkür ederim şimdi daha iyi hız alabiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.8. Beta 1 yazılımı geldiğini telefon uygulaması ile haber vermesi harikaydı. Tebessüm ettirdi. KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• Betaları yüklemeyi tavsiye eder misiniz yoksa stabil olanda mı kalalım ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hayalet002 H kullanıcısına yanıt

Mevcut yazılımın yedeğini aldıktan sonra bir sorun oluşturmaz. Temkinli yaklaşılanlar Alfa sürümler. Beta ve kararlı sürümler genelde tavsiye ediliyor.

• Keenetic hero dsl modemini kullanıyorum. Rica etsem elinde düşük sürümlerin firmwareları olan varsa atabilir mi? Mevcut son sürümler de adguard(reklam engelleme özelliği) çalışmamaya başladı.

• aleqtro A kullanıcısına yanıt

Bir yerde hata ya da engelleme olmalı. Bir kaç cihazımda düzenli olarak kurulu ve sorunsuz çalışmakta.

Bu mesajıda dikkate almanızı rica ederim. Geriye değil ileriye gitmek hedef

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/152589552

• 3.8. Beta 1 yazılımını 7 saat önce yükledim. Çok inceleyememekle beraber şimdilik sorunsuz gidiyor. 1-2 gün daha test ettikten sonra tam sonuca ulaşırım.

3.8. A1 e göre en büyük fark SNR değerinde oluştu. Otomatik seçili durumda 10,5 veriyordu, yeni yazılımda otomatikte 8,5-9 SNR değeri vermeye başladı.

Değerlerde dalgalanma, tutarsızlık ve yavaşlama yok.

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

adguard reklamsız seçeneği için herhangi bir dns girecek miyiz? Önceki sürümlerde böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. 3.7.4 sürümde sorun başladı. Ben de beta sürümüne yükselttim sorun hala devam etmekte.

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

Şu mesajdaki gibi ADguard için ayarlayın.

DNS adreslerini de şu şekilde girin.

94.140.14.14

94.140.15.15

Şu şekilde yaptım doğru yaptıysam. Sonrasında modemi yeniden başlattım. Ancak, reklam devam ediyor.

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

Hocam beni de etiketlemişsiniz ama konuya girdiğimde anca görebildim hiç bir bildirim yoktu o yüzden geç yazıyorum kusura bakmayın. Extra DSL'in loglarına baktım City'nin mac adresi ile bir şey yok. Yakın mac adresleri ile ilgili var log ama city nin arkasında yazan mac ile ilgili yok.

Nerdeki reklamlar? Youtube ise zaten engelleyemezsiniz DNS bazlı reklam engelleyiciler ile.

• gokbiloz kullanıcısına yanıt

Birebir aynı mac yazmaz zaten. her arayüzün farklı mac adresi var. baştaki ve sondaki haneler farklı olur genelde

50: : : : e0

52: : : : 30

gibi.

Durum tekrarlamasını Keenetic'e tekrar bildirin. Bilgi bekliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 22 Nisan 2022; 12:42:44 >
  • Keenetic daha fazla 3.8 Beta 1 kullanıcısını gözlemlemek istiyor. Arttıralım sayıyı, haydi arkadaşlar! Güncelleyin cihazları KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

Valla dünkü internet sıkıntım ile keenetic in telefonda veremediği desteği, bizle alakalı bir durum değil İss ile görüşün dediği problemi, siz burda mesajlaşarak çözdünüz. Yani cihazlar çok iyi eyvallah çok memnunum ama bir daha alır mıyım sanmıyorum. O yüzden destek mestek yok keenetic e kendimce protesto ediyorum :) size denk gelmeseydim çözmekte yardımcı olmasaydınız hala TTNet personelinin gelmesini bekliyor olacaktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalet002 -- 22 Nisan 2022; 14:42:11 >

Açtığım destek konusuna ekledim hocam Extra Dsl'nin loglarını. Umarım bir çözüm bulunur. Size de ilginiz için teşekkürler.

• hayalet002 H kullanıcısına yanıt

Siz herşeyi doğru yapmışsınız ki. Sadece tapolojide karıştırmışsınız. Güle güle kullanın. Keenetic Destek konusunda ise düşünceleriniz anlık olarak oluşmuş bir durum olabileceği gibi, kendilerini affettirebileceklerini düşünmeme sebeptirler.

Bu arada destek@keenetic.com.tr adresi ile de destek alabilirsiniz.

Tamamdır. Teşekkür ederim tekrar yardımınız için. :)

• Özel hat / özel durumları ve gözlemleri için daha önce ticket açmış olan aklıma gelen aşağıdaki kişiler 3.8 Beta 1 sürecinde geri bildirimlerini Keenetic TR önemsemektedir.

@frantic2 @HermesiYedim @Susun2Dk @ersan @miskindvd

Ben DMT özel sürüm 3.7.2 kullanıyorum ve 4 aydır hiç sorun yaşamadım. Aşırı stabil her şey, hiç bozasım gelmiyor güncelleme yapıp KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• 
Sayfa: önceki 655656657658659
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.