< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |

Popüler Konular listesinde
|
Hem wi-fi hem kablolu bağlantı üzerinden internete çıkmıyor |
|
|
Sagolun hocam hallettim. |
|
|
Modemi ps5 ile kullanıp problem yaşayan var mı? 75 mbps vdsl bağlantı için modem arıyorum |
![]() REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5 He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him. Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight. |
|
Ayarlarınıza müsait zamanda tekrar bakalım dilerseniz? Aynı anda Tv+, VDF-TV ve IPTV kullanıyorum. Yeri geliyor download-upload için torrent bile var ve oyun da oynanıyor. Bu denli bir sorun yaşamıyoruz. |
|
Ben HeroDSL cihazı için yazılımının henüz sağlıklı olmadığı kanısındayım Bu benim şahsi düşüncem. Gigabit port ve USB 3,0 için ExtraDSL'den HeroDSL'e geçeyim dedim bir kaç gün denedim. yazılım ve kablosuz kısmında ExtraDSL performansını göremedim iade ettim ExtraDSL ile devam ediyorum. Sanırım şu anki yazılım henüz donanıma tam oturmadı. ExtraDSL'de Benim Tivibu normal yayında multicast verisi olarak 4,5 mb ile 8mb arasında veri akışı alıyor. Bununda monitördeki rengi tam açık mavi. geri al geçmişi izle v.s. anlarındda normal veri olarak gine en fazla 8 mb veri alıyor. Diğer cihazlardan download falan yaptığımda herhangi bir veri aksaması yaşamadım tivibu için.(internet 75mb) Bir tek modeme usb disk(kendi poer i olan) takıp bundan bilgisayara veri alış verişinde tivibu takılmaya mozaikleşmeye başlıyor. Onuda sisteme raspberry pi takıp modemdeki usb ile sorunsuz yapabilmem gereken ama sağlıklı yapamadığım şeyleri Raspberry pi ile yapıyorum. Tivibu için yeni bir ağ ayarlayıp deneyebilirmisin. Ben öyle yaptım. Ev Ağı - Misafir Ağı yanına birde tivibu ağı ekledim. PPPoE pass-through bu yeni ağda aktif et diğerlerinde pasif yap. Tivibu cihazının bağlı olduğu portıda bu ağa ait yap. Marka bağımsız söyliyorum. Şu modemlere özellikleri koyup ama sırf formaliteden konmuş gibi aynı aynda bu özelliklerin sağlıklı çalışamaması rezalet bişi ve bu bence her markada aynı saçmalık. |
|
Hero DSL vs Extra DSL konusundaki düşüncelerinizi ve TiviBu için harcadığınız çaba ile bu çalışma yönteminin nasıl çalıştığını hayretle yine okudum. Milletin TiviBu çalışmaz sizin TiviBu takla attırdığınız halde çalışıyor. Cİdden Teamviewer ile göstermenizi rica ederim. |
|
Hero DSL - yazılım konusundaki görüşlerinize katılıyorum. Özellikle bazı kullanıcı alt yapılarında sorunlar var. 3.6.12 taş gibi çalışırken sonraki yazılımlar en azından benim alt yapıda sorunlar çıkarıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 1 Nisan 2022; 20:47:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam bence en kolayı iki cihazı birbirine yaklaştırıp WPS düğmelerine 2 şer kez basın. İki cihazında ışığı göz kırpmaya başlayacak ve birleşecekler. Ekleme: ışıklar göz kırpmıyorsa düğmelere düzgün basamamışsınız demektir. Tekrar deneyin. Birde işlemden sonra cihazlara 2-3 dakika zaman tanıyın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 1 Nisan 2022; 20:44:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Pardon, özür. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|