|
bunu çıkarcaz deseydiniz ben beklerdim |
|

Popüler Konular listesinde
|
bunu çıkarcaz deseydiniz ben beklerdim |
|
|
Merhaba, Tp-Link AX50 mi almalı Keenetic Giga mı ? Neredeyse aynı fiyatlar. Amacım SOL'un modemi yerine ya da onu köprü olarak kullanarak bağlamak. Ayrıca ek olarak köprü ile alakalı bir sorum olacak. Köprü özelliğini açınca SOL'un modeminin kablosuz özelliğini kullanabilir miyim ? Yani hem alacağım router hem de SOL modemi kablosuz olarak yayın yapacak değil mi ? |
|
- Superonline PPPoE kullanıcı adı ve şifrenizi aldınız mı? - TV+ ve Telefon hizmeti alıyor musunuz Superonline'dan? - Direk tek bir router kullanmanızı yukarıdaki soruların cevaplarınıza göre tavsiye ederim. - SOL'un verdiği bir cihazı erişim noktası gibi eklemenin stabil ve performans açısında dezavantajları olabilir. - Çekim alanı arttırmak için ileri de bir başka Keenetic alarak kapsama alanınızı değiştirir ve tek noktadan rahatça ağ yönetimi sağlayabilirsiniz. |
| _____________________________ |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
8 di varsayılan. 0 a kadar hepsini denedim |
|
bu yeni intelliQoS nasıl çalışıyor? intelliqos sayfasında video streaming i ilk sıraya taşıyorum mesela ama cihazları listesinde bir cihaz seçip sıralama vermek istediğimde video(yayın servisleri) yine 3.sırada o zaman ne seçmek lazım 3 mü 1 mi? |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Özellikler konduktan genelde 1 sürüm sonra çalışması başlıyor. Şu anda verilen güncelleme ile kullanın. |
|
Extra DSL cihazımda önizleme 3.6.4 sürümünü kullanıyorum. Şu an 90mbit hızda 8 SNR alıyorum. Yeni gelen güncellemelerde SNR artışı var mı ? Varsa güncelleme yapayım yoksa ellemeye gerek yok. |
|
Merhaba,
Teşekkürler. |
|
Bütçenize göre ve kafanızda kararlaştırdığınız 2 model arasında Keenetic'in kullandığım için avantajlarından bahsetmek isterim; Kolay arayüz Kolay kurulum Kolay yönetim Ücretsiz verilen özellikler Kolayca genişletilebilir olması |
|
@Holisticmax hocam 3.6.6 ile şöyle bir sorun yaşıyorum, android tv ethernet kablosu ile bağlı bir gün sonra açınca kablo takılı değil uyarısı veriyor, sök tak yapınca internet geliyor. 3.6.3 de bu sorun yoktu. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |