Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (265. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: MARCO , MARCO Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil1 Android
5 sn
26.398
Cevap
428
Favori
1.060.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
81. Sırada  bugün en iyi #24
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Isınma olsa gerçekten iyi diğer modemlerime göre gözle görülür fark ettim ki yazıyorum yoksa illaki cihaz ısınacak :) Yani bir an dedim elektronik şans işi o da bize denk geldi tam iyi bir cihaz sahibi olmuşken geri gidecek korkusu :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • flat_kil kullanıcısına yanıt
    ben iade etmeyi düşündüm oderece daha önce huawei hg658 kullandım ısınmıyordu hiç.kayıt açtım dönüş yaptılar normalmiş keenetic modemlerin hepsi ısınıyormuş.formda yazan bir çok kişi var bu ısınma olayını.ama mükemmel bir modem.telegram keenetic yardımlaşma grubu var katılmanı tavsiye ederim bir çok bilgi paylaşımı yapılıyor yararlı.

• gemmsy34 G kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgiler için ✋🏻

Hayırlı olsun. Isı konusunda ilk kurduktan sonra aşırı sıcak gelmişti bana da, ona rağmen sıkıntısız çalışıyordu. Şu an 2 aydır kullanıyorum, kendi halinde gene sıcak denilebilir ama ilk kurduğumdaki gibi degil. İlk kurulum yaptığımda neredeyse el yakacak sıcaklığı vardı. Şu an kendi halinde dert edilecek bir sıcaklık yok bende. Eski HG58 V2 modemimden daha sıcak çalışıyor.(HG658 V2'de elimi koyduğumda sıcaklık varla yok arası hissediyordum, Keenetic'te elini koyunca hissediyorsun sıcaklığı) sıcaklığın modemde bir sorun yaptığını da deneyimlemedim.

2.sorununu bende ilk kurduğumda yaşamıştım. Sanırsam Band Steering ayarını "5GHz bandını tercih et" olarak seçtikten sonra birdaha yaşamadım.(belki sadece tesadüftü) O sorun modemden uzaklaşınca 5GHz'den 2.4GHz'e geçmeye çalışırken oluyor gibi gelmişti bana.

• Beyler beta 13 dosyasını nasıl bulabilirim?
    Lanet olsun Türk Telekom vowifi sms gönderemiyorum. Dün geceden beri uğraşıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chosen kullanıcısına yanıt
    hız sorunuyaşamazsın hocam mibox 2.4 ghz de bazı kanalarda sorun yaşıyor muhtemelen ana kanallarda sorunsuz çalışıyor 1 -6 -11 gibi.
  • vexra V kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bende bir deneyeyim cihazlarımın hiçbiri 5 Ghz değil ama Mi Box 5 Ghz sadece belki de dediğiniz ayar olabilir denemekten zarar gelmez :)

• Samsung tv de Yoğun ip t kullanıyorum . İp tv için özel bir düzenleme yöntemi gibi bir ayar var mı

Mödemden Kablolu bağlantılar yarından
    Portlar ve VLAN prtlarına bağlı Samsung Tv mın portunu Tv Set ustu Seçimi yaptıpımda tevin interneti gidiyor başka bir yöntem varmı
    Kullandığım internet sağlıyıcısı Türknet
  • Sürekli Dizi kullanıcısına yanıt
    tüm arkadaşlara önerim FW yüklemeden önce eski fw yazılımını genel sistem ayarlarından indirebilirsiniz ben ufak çaplı bir arşiv yaptım alpha13 yazılımını aşağıdaki linke attım oradan indirebilirsin.

• arkadaşlar uzun zamandır takip edemiyorum ve 3.4.6'yı kullanıyorum baya şikayet var anladığım kadarıyla. Hangi sürüme geçmemi önerirsiniz?
  • Arkadaşlar Extra Dsl kullanıyorum ancak şuan şehirdışındayım evimde Adsl den Vdsl e geçiş yaptım. Hız testi yapabilirmiyim bulut hesap üzerinden ? Biraz kurcaladımda bulamadım.
  • FastegL F kullanıcısına yanıt
    son sürüm 3.4.12 kullanıyorum. memnunum .

• ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    Uygulamadan hız testi yapılamıyor lakin hat değerlerini görebiliyor olabilirsiniz. Keendns ile erişim yapıyorsanız yönetim/tanılama/dsl ekranından hat değerleriniz mevcut ama uygulamaya tam bakamadım biraz kurcalarsanız vardır diye tahmin ediyorum

• Aynı oda da çekim gücünü %44 gösteriyor bu normal mi arkadaşlar? 2.4 Ghz de iki cihaz bağlı o da bu cihazla aynı oda da modem de tam karşılarında. Ayarlar otomatik kanal 20/40 Mhz bgn olarak ayarlı. Demek istediğim buradaki %44 değeri kafa karıştırıcı gibi geldi. Bir oda geçince bağlantı sağlanmama sorunu hala devam ediyor. Benim ayarlarda mı bir sorun var acaba desteğe de yazdım fakat cevap gelmedi henüz benden önce bu sorunları yaşayan olduysa paylaşırsa sevinirim 😄

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

merhaba

modem antenlerini kutudan çıktığı şekilde kullanmanızı tavsiye ederim.

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 23 Temmuz 2020; 14:30:38 >
  • Aşağıdaki üç ürün arasında kalmıştım ki bu modemi gördüm ve aklım biraz karıştı işin gerçeği.
    Keenetic Extra DSL özellikleri bakımından iyi görünüyor ancak burada bazı kötü yorumlar da okudum.
    Tenda en ucuz Asus en pahalı ve benzer özelliklerde bu 4 ürün de. Ne dersiniz?

Asus DSL-AC55U
    TP-Link Archer VR1200
    Tenda V1200
  • micro77 kullanıcısına yanıt
    Hocam modem arayüzünde %lik rakam ne kadar yüksekse o kadar iyi, ikisi farklı şeyler attığınız fotoyla

Otomatik kanal yerine 13, 20/40 yerine 20 seçip ve varsa genişletici zorlamayı kapatalım. Bunları yapıp modemi tekrar yeniden başlatın aynı odada özelikle 2.4 kanalında o değer çok düşük

• Mustaka89 kullanıcısına yanıt
    evet , haklısınız.

arayüzdeki değer , çekim yüzdesi imiş .

başka bir cihaz ile test etmekte fayda var o zaman .

birkaç cihaz da aynı noktada ne sonuç verecek ? o önemli.
  • FyKy kullanıcısına yanıt
    merhaba

tenda'dan koşa koşa uzaklaşmanızı öncelikle tavsiye ederim...

diğerleri yazılım yada servis konusunda ne kadar destekliyor ? forumda araştırın isterseniz...

malzeme kalitesi , yazılım , servis ve garanti desteği istiyorsanız ; Keenetic Extra DSL derim...
  • 
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.