Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (267. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
25 Misafir (6 Mobil) - 19 Masaüstü6 Mobil
5 sn
26.394
Cevap
428
Favori
1.060.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sorunun telefondan kaynaklı olma ihtimalini nedir ? 2.4ghz den bağlanan herkes de mi aynı sorunu yaşıyorsunuz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mevcut cihazlarım da sorun yoktu önceki modemde böyle bir şey yaşamadım. Kendi deneme yanılma çalışmalarım sonrasında sorunu çözdüm. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar olursa diye yaptığım ayarları paylaşıyorum. KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model TavsiyeleriKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model TavsiyeleriKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model TavsiyeleriKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

• ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    Bu ayar altında hız testi kısmı bulunuyor ancak uzaktan olur mu olmaz mı bilmiyorum bunun için de tabii ki Alpha 14 sürümünde olmanız ve bileşenlerde IntelliQos bileşenini aktif etmeniz gerekli.
    KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri
  • Çok kişinin şikayet ettiği 3.4.6 modunu sorunsuz kullanırken 3.4.12'ye güncelledim hem Extra hem Air'i. Air'de zaman zaman ip atama sorunu olmaya başladı.

Tekrar kurulum yapmaya üşendim. Şimdilik 1-2 kere sorun oldu, Air'in fişi çıkarıp takınca düzeldi.

Arayüzü çok kurcalamayacaksanız, internet bağlantısı sorunsuzsa, sizin için çalışan sürüm neyse onunla devam etmekte fayda var gibi.
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    3.4.12 de ip atama sorunu bende de vardı yukarıda paylaştığım ayarları yaptım Alpha 14 sürümünü yükledim şu an sorunsuz kullanıyorum.

• flat_kil kullanıcısına yanıt
    Sadece kararlı sürümleri yüklemek istiyorum. Şimdilik çok rahatsız edici bir sorun olmadı ama tekrar ederse ben de verdiğiniz ayarları denerim, teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [DHTUBE=
    ]
  • Geliştirici: 3.5 Alpha 15

•Azaltılmış trafik şekli yapılandırma gecikmesi yenilendi
    •Kablosuz: sabit WISP trafik muhasebesi
    •DSL: kararsız bağlantılarda sabit QDMA kilidi düzeltildi
    •IPsec: sabit ESP tünel veriminin bozulması düzeltildi
    •IPsec: IKE ve ESP'ye AES-CTR modu eklendi (hızlandırılmış EIP93 donanımı)
    •IPsec: IKE ve ESP'ye DH grupları eklendi:
    x25519
    x448
    ECP 192/256/384/521
    •IPsec: IKE ve ESP'ye AEAD şifreleri eklendi:
    AES-CCM and AES-GCM (EIP93 partially accelerated)
    CHACHA20-POLY1305
    •HTTP: HTTPS upstream akış desteği eklendi:
    ip http proxy {name} upstream (http | https) ({mac} | {ip} | {fqdn}) [{port}]
    •USB: E8372h-320 modem desteği eklendi
    •USB: etkin CDC MBIM çekirdek modülü
    •Web: IKEv2 sunucusu yapılandırma sayfası eklendi
    •İletim: 3.00 olarak güncellendi

keenetic.com.tr changelog
    Keenetic.com.tr changelog
    https://headwayapp.co/keenetic-com-tr-changelog

telegram
    Keenetic Türkiye Kullanıcıları Fan&Yardımlaşma Grubu 🇹🇷
    https://t.me/Keenetic_users_TR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacrosanct- -- 25 Temmuz 2020; 15:17:41 >

• Arkadaşlar benim de modemim bugün elime geçti kurulumunu sağladık ancak bir sorunum var cihaza hdd mi bağladığımda 500 gb lık bölüm sorunsuz çalışıyor diğer 500 gb lık kısım 1000 mb olarak görünüyor içindeki dosyalarım yok bu dünyalara çok yabancıyım sadece ağdan evdeki diğer cihazlardan filmlere erişim sağlamak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romeomustdie_ -- 25 Temmuz 2020; 20:28:40 >
  • romeomustdie_ R kullanıcısına yanıt
    merhaba
    bölümler NTFS ise pc ile "hata denetimi" kontrolü yapın ve mutlaka usb'den "güvenli çıkar" yapıp dener misiniz ?
  • micro77 kullanıcısına yanıt
    Görünmeyen kısım exfat miş ondan mı acaba?

• romeomustdie_ R kullanıcısına yanıt
    EXFAT dosya sistemi şimdilik sadece "alfa" sürümünde destekleniyor...

isterseniz alfa sürümü yükleyip sistem bileşenlerinden "EXFAT" desteğini yükleyebilirsiniz ...

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri
  • ne yaptıysam wifi 466 da kalıyor.867 yapamıyorum.fikirlere ihtiyacım var

• micro77 kullanıcısına yanıt
    Diski ntfs olarak biçimlendirip öyle deneyeceğim bir de teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gündoğdu_01

Merhaba arkadaşlar, TurkNet 100 MB olan paketi kullanıyorum, hafta başı TurkNet yaptığı güncelleme ile hızım tam olarak 98Mbps oldu. Modem seçiminin hız üstünde etkisi var mı yok mu diye bir deneme yaptım. Elimde Airties 5760, Asus Ac750 ve Tp-Link VR400 (3 harici anten olan) var. Ethernet kablosu takılı iken yaptığım testler neticesinde bu üç modem/router da 95-96mbps hızları sağladılar. İş kablosuz performansa gelince modemler ile aynı odada 5Ghz bandında yaptığım testlerde sonuçlar şu şekilde oldu:
    Tplink VR400 60mbps
    Asus ac750 88mbps
    Airties 5760 93mbps
    Şimdi Keenetic Extra Dsl kullanan arkadaşlar, eğer bu modemi alırsam Airties 5760’nın verdiği hızı bana sağlayabilir mi?
    Not: modemi mesh teknolojisi için almak istiyorum.
    Bu modemin 5760 dan daha iyi performans vereceğini sanmıyorum. Airties de broadcom işlemci bunda mtk var.

• Eksi sözlükte birisi söyle bir şey yazmış...

kendisinden tek beklentim evdeki 4 cep telefonu, 2 tablet, 1 digiturk receiver, 1 smart tv, smart olmayan televizyona bağlı mibox, 1 playstation, 1 desktop pc, arada sırada açılan 1 laptop, ve 1 adet de ip kamera ile arada sırada gelen misafire ait telefonu kablosuz olarak ip alamama hatası verdirmeden beslemesi.

Aslında birçok evde artık benzer ihtiyaçlar oluyor, tüm bu trafiği gerçekten de bu cihaz sorunsuz yönetebilir mi ben de merak ettim..

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Ben de bundan endişe ediyorum. Airties 5760 bugün bile pek çok modem router da olmayan özellikleri sunuyor. Broadcom işlemci, çift usb, wan+4adet gigabit ethernet portu vb. En önemlisi de stabil çalışması ne donma ne kopma var. Bunların yanında üretimi yok firmware güncellemesi uzun zamandır yok. Keenetic extra ADSL bir çözüm olabilir mi onun peşindeyim (mesh ağı kurmak istiyorum keenetic tercih sebebi olarak)

• Arkadaşlar selam, şu an internet hattım var fakat modemin ışığı Arkadaşlar selam, şu an internet hattım var fakat modemin ışığı turuncu yanıyor. Hat Turk.net 2 haftadır turknet tarafında sıkıntı yaşıyordum dün düzeldi fakat şimdi böyle oldu. Modem arayüzüne baktığımda "Kimlik doğruşama başarısız" ve azıyor yanıyor. Hat Turk.net 2 haftadır turknet tarafında sıkıntı yaşıyordum dün düzeldi fakat şimdi böyle oldu. Modem arayüzüne baktığımda "Kimlik doğruşama başarısız" ve "PP anlaşması başarısız" yazıyor. Kafayı yemek üzeriyim 2-3 haftadır hız ve bağlantı sorunları üzünden sinirlerim tepeme çıktı

Edit: Mesajı attıktan sonra düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 26 Temmuz 2020; 19:8:48 >

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Kullanmadığınız modem/router hakkında biraz daha objektif olabilirsiniz değil mi ?

8 aydan buyana kullanan olarak söylüyorum ; MTK olması aksine perfonmansını arttırıyor .

Airteis kullanmadığım için çekim gücünü bilemiyorum ama yeni çıkan "birkaç yıldan bu yana " bütün router/modem'ler EU standartına göre yayın yapma zorunluluğu var. bu durumu aşmak için MESH sistemi birçok marka tarafından kullanılıyor.

Perfonmans ,yazılım,donanım ve servis konusunda da rakiplerinin çok çok üzerinde olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
  • keenetic bugüne kadar kullandığım en iyi modem buna inanın.bende tereddüt vardı Zyxel vmg 8623 almıştım onun üstüne aldım bu modemi @micro77 hocanın incelemesine güvenerek aldım pişman olmadım iyiki almışım

• 
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.