Şimdi Ara

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
20.112
Cevap
359
Favori
816.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • pasaport02 P kullanıcısına yanıt
    Ekteki tabloya bakarsan, 780 metrede 33-34Mb üzerinide bağlanabilriisn teorik olarak, hattın temizse.

    Keenetic için söyleyelim, VDSL becerileri daha iyi kesinlikle, hattını 35 e ayarlatıp telekomda kontrol edersin, bakıyorsun düşüyor veya oturmuyor, SNR ı yükseltirsin, 24 olmasa bile belki 30 da oturur. hattın gürültülü ise ev kablolamıyı bina kablolamayı kontrol edersin, telekoma baktırısın vs . Keenetic de bunu senin belirleme şansın var, telekoma hattın düşüyor dersen, doğrudan hızını düşürüp geçerler.

    KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbulut115 -- 4 Haziran 2020; 13:36:54 >




  • Kru3gerBey kullanıcısına yanıt
    İki ürünü de inceleyeceğim alabilirim belki. Teşekkür ederimm :))

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kennetic uygulamasının içinde bağlantıyı
    KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumlarıizle nedir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetbulut115 A kullanıcısına yanıt
    İlginize teşekkür ederim,

    Bakalım ne sonuç çıkacak,

    4K'yı keşke 40-50gb lık bir film ile deneyebilseydiniz.

    Tekrar teşekkürler elinize sağlık...
  • Selamlar herkese,
    Karar verecekler için yardımcı olmak adına yazıyorum. Extra DSL ile Omni Dsl'i meshle kullanıyorum. Omni Dsl ve Xiaomi Mi Wifi Pro Extender'yu karşılaştırma imkanım oldu. Xiaomi çok daha stabil çalışıyor karşılaştırdığımda. Xiaomi 16 mgbit verirken, omni dsl 12 mgbit verebiliyor birebir aynı konumda. Açıkçası 2 haftadır bu ürünlerle haşır neşirim. Omni Dsl de extra dsl'de ilk aldığımda çalışmadı. Telefonu bağlayıp yazılım güncelleştirip, SNR Margin ayarını 8'den farklı bir değere getirmem gerekti çalıştırabilmek için. Destek ekibinden Mustafa bey yardımcı oldu. Snr margin değerini değiştirmeyi de kendisine ben önerdim. Şimdi yeni aldığım omni dsl'i satacağım. Kullanımda hiçbir getiri sağlamadı bana tekrarlayıcı olarak. Kesinlikle kötü ürün değiller ama donanımhaberde ve diğer türk forumlarında aynı nickle Keenetic ürünlerini savunmayı hayat amacı haline getirmiş üyeler görüyorum. Şu anki modeminizde herhangi bir sıkıntı yoksa boşu boşuna para vermeyin.

    Başka bir gözlemim, Extra Dsl Modem ve Xiaomi Mi Router 3G'nin çekimi de birbiriyle hemen hemen aynı.




  • AliOzdemirz kullanıcısına yanıt
    oda varda zayıf ihtimal bana hiç denk gelmedi 15 yıldır da onunda çaresi var telefon çıkışları olan ups ye bağlamak yıldırım koruması var bu upslerde artı evde çok voltaj dalgalanması varsa 1kv civarı duvar prizine takılan regülatör alıp pc modemi buna bağlamak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 4 Haziran 2020; 19:39:24 >
  • semiramist1 kullanıcısına yanıt
    Bence sen kendine yardım ara önce, destek olalım sana

    Extra DSL ile Omni DSL mesh yapan yada nasıl bağladıysan bilmiyoruz bağlayan gördün mü hiç madem yorumları okuyorsun? Biraz burada sorsaydın iyi olurdu, Air ile City yada Extra router ile, ac bir ürünle mesh yapman gerekirdi

    Xiomi mi priz routerı ben de iyi inceledim, diğer priz uzatılcar gibi, içinde ram flash bile olmayan, çoğunda wifi ayrı çip bile olmayan hepsini cpu dan yiyen ciddi aptal ürünler. iyi bir işletim sistemi bile yer olmadığından olmuyor ki, wifi çevresel sorunalrını en iyi algoritmalarla elimine etsin veya wifi yeniliklerini kullansın. Bu ürünü karşılaştıracaksan Keenetic Start veya Lite router ile karşılaştırmalıydın. Hele Omni DSL i extender moda alman gerekiyordu ve wifi 5dbi amlifierlı antenleriyle xiomiyi katladığını görecektin.

    Xiomi router 3G modelli AC ama VDSL değil. Exrtra DSL i nasıl test ettin karşılaştırmada. Hele bir de keenetic de SNR ayarları aylardır var görünüyor, burada herkes sorunlu hatlara öneriyor bu güzel özelliği, nasıl Keenetic e öğretebildin, anlamadık, bu ne özgüven.

    Birde Keenetic sadece bağlantı mı? yazılımdan desteğe hiç diğerlerien benziyor mu? Çok araştırıp alan biri olarak harika, eksikleri bazen her manrkada oalbilecek sorunları da olsa hızlıca çözen güncelleme alan gelişen bir ürün.

    Kimi gördün orada burada boş reklam ediyor, güzel ürünü övmek diğerlerini de geliştirir, hep beraber fayda elde ederiz. Benim de birçok yere dahil olduğum Telegram vs yüzlerce fanı var bu markanın, ürünü seven başkalarına yardımcı olan iyi insanlardır.

    özetle, iyi bilmeden araştırmadan, ne övelim, ne de yerelim. özellikel eleştiriken her zaman dikkat etmeliyiz, emeği küçümsemek büyük haksızlık our




  • semiramist1 kullanıcısına yanıt
    öncelikle keenetech babamın şirketi değil sorun yaşayıp süper diyecek halim yok sorun yaşasam anında yazarım bedava vermiyor sonuçta adamlar bana modemi

    neyse konuya gelelim son 1 yıldır airties 5760 modemle saçma kopmalar ve hız düşmesi yaşıyordum hep hattan der geçerdim sonunda denemek için extra dsl aldım 5 dakika sürmedi kurulum hızım arttığı gibi kopmalarda yok oldu ve şaşırdım.

    aklı başında olan sorunlu cihazı övmez överse de o sorunludur yada milleti kandırmak hoşuna gidiyordur




  • MythBuster34 M kullanıcısına yanıt
    Hocam yazdıklarına sonu a kadar katılıyorum, bazı hatlar gerçekten ince ayar isteyebiliyor snr değişikliği gibi snr ile sorununu çözülmüşse Keenetic e dua etmeli biz snr dedik snr getirdiler WebDAV dedik WebDAV geldi daha yazmadığım bir sürü özelliği telep ettik saolsunlar ikiletmeden yaptılar. Omni dsl kullanan bazı arkadaşlar var dua ediyorlar hem dsl sorunları çözülmüş hemde kablosuz performans arttığı İçin.

    Bence arkadaş OmniDSL almış bakmış ürün çok iyi güzelde bir kampanya yakalamışsa extraDSL almış OmniDSL elden çıkartmaya çalışıyor aynı olay deniz-sea hocamda da olmuştu çok memnun olduğu İçin extraDSL almıştı ama o arkadaş gibi ürünü kötülemeden satabilirim demişti sattı mı bilmiyorum😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her zaman şunu yazdım yazacağım da olumlu yada olumsuz yorumlar yazılabilir ama haksız karalama yapılırsa ülkemize kazandırılan markaya ayıp etmiş oluruz. Bize Keenetic kadar destek olan hiç bir marka daha ülkemizde yok olacağını da sanmıyorum.!!!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ahmetbulut115 A kullanıcısına yanıt
    Değerleri sürekli takipteyim hiçbir azalma veya yükselme olmadan durup dururken kopuveriyor.Sistem günlüğüne baktığımda vdsl link down komutunu görüyorum.Broadcom chipsetli air 5650'de kopma olmuyor ya da çok nadir oluyor.Dediğim gibi mediatek chipsetli Asus modem almıştım 2 gün dayanamadan iade ettim.Hat değerleri şu an sınırda sayılır Asus modemi aldığımda 35mbps kullanıyordum hat değerleri çok daha iyiydi yine de kopuyordu.Mediatek chipsetler dslam ile uyumsuzluk yaşıyor sanırım.Keenetic'te de snr ile oynayarak denedim ama nafile rastgele kopuyor.Bazen 2-3dkda bazen 2-3 saatte bir.Haliyle sinir bozucu oluyor.Ana santral 200m 250m uzaklıkta.Pencereden bakınca görüyorum.Kablolar da 7-8 yıl önce komple beldede değişmişti.Eve direkten tek parça olarak geliyor fakat direkte ufak bir kutuya bağlı.Sanırım temassızlık gibi birşey var gürültü yapıyor.Upload hızları yükseltildiği günlerde 2-3 gün hat değerleri muhteşemdi.Sonra ne olduysa günden güne düştü.Bir ihtimal modemde sorun vardır diye Keenetic aldım onda da kopma sıkıntısı baş gösterdi.Turknet ile iletişim halindeyiz 2-3 kere telekoma iş emri verdiler uzaktan bakıp kontrol etmeden müşteri kaynaklı arıza deyip kapattılar.Turknetten yerinde destek ekibi tavsiyesi aldım en son kabul ettim geldi bir arkadaş baktı evde bir sıkıntı yok.Rapor tuttu telekoma bildireceğiz ya port değişimi ya da kablo değişimi yaparlar dedi gitti.Halen beklemedeyim bakalım.Değerleri ve dslam bilgisini nasıl öğreneceğiniz hakkında bilgi vereyim.Öncelikle bilgisayara putty veya android telefona mobile telnet uygulamasını indiriyorsunuz.(ios 'da telnet ile alakalı uygulama var mı bilmiyorum) Daha sonra uygulamada modem ip adresini giriyorsunuz.Bağlanınca modem arayüzüne girdiğiniz kullanıcı adı ve şifreyi girip more proc:/tc3162/adsl_stats komutunu giriyorsunuz.Ekranda dsl bilgileri crc vs. hepsi çıkıyor.Burada near end itu identification yazan yerin yanındaki hex kodu modemdeki chipi belirtiyor.far end itu identification yazan yerdeki hex kod ise bağlı olduğunuz dslam'in chipset bilgisini veriyor.Hex kodunu https://www.rapidtables.com/convert/number/hex-to-ascii.html adresinden ascii olarak çevirince adının kısaltılmışını veriyor. Resimli olarak adım adım şöyle yani.

    KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • MythBuster34 M kullanıcısına yanıt
    Anlamadan, dinlemeden cevap yazmanıza hayran kaldım. Kötü bir deneyim paylaşan herkese benzer cevaplar verilmiş.

    Omni Dsl'i extender moduna almam gerekiyormuş, hadi ya. Çok teşekkür ederim. Bence başlığa bir bak, kaç tane mesajım var. Sorduğum sorulara pek cevap alamadım. Onun dışında bende biliyorum Extra Dsl'i 5ghz routerla mesh çalıştırmayı. Elimde Omni Dsl vardı. Sonradan 5ghz modeme geçmeye karar verdim. İçinde ram flash olmayan demişsin. Ürünün amacı, sinyali güçlendirmek,donanımsal olarak ne kadar üstün olursa olsun amaca hizmet etmiyorsa hiçbir anlamı yok. Ben Omni Dsl'i senin de dediğin gibi extender modunda kullanarak test ettim. Aynı noktada birisi 16 mgbit alırken biri 12 mgbit alıyor. Test sırasında değişen sadece bir parametre var. O da extender. Direk olarak tecrübemi paylaşıyorum. Neyle neyi karşılaştıracağımı da söylemek de ayrı bir özgüven. Donanımsal olarak eş olsun, ya da olmasın. Xiaomi Mi Range Extender Pro ürünü benim için daha stabil çalıştı. Donanımsal olarak karşılaştırılamaz iki cihaz belki. Mesh teknolojisi, kanal seçim tercihleri kesinlikle omni dsl'de daha iyidir. AMA extender bana daha fazla hız veriyor.

    Xiaomi Router 3G modeliyle, Extra DSL'i nasıl test ettiğim hakkında yorum yapmışsın. Çekim gücü olarak neredeyse birebir ayrı. Bir şeyi test ederken, yalnızca bir parametre değiştirilerek test edilir. Bende çekim gücünü test ederken aynen öyle yaptım.

    Keneetic çalışanına SNR ayarı değiştirebileceğini öğretmedim, sırf polemik yaratmak için sanki bunu kastetmişim gibi cevap yazmanızı komik buldum. Ürün kurulumdan sonra DSL alamadı. Yazılım güncellemesi yaptık, olmadı. SNR Margin değerini değiştirmeyi önerdim. Değiştirince dsl aldı internet geldi. Eski yazılımlarda Snr margin değiştirme bölümü yok.

    Şimdi biraz empati yapalım beraber. Ben hiçbir şey bilmiyorum. Standart bir kullanıcıyım ve modem satın aldım. Kurulum sihirbazını kullanarak kurulumu yaptım. Yeni aldığım üründe internet çalışmıyor. Bir de not düşeyim, bundan önceki modemim sorunsuz çalışıyordu, aynı hat değerlerinde. Yok SNR margin'miş, yok başka ayarmış bunları düşünmek zorunda mıyım?

    Özelden yazarsanız söylerim kimin forum forum dolaşıp, boş reklam yaptığını.
    Yazılım konusunda herhangi kötü bir özellikten de bahsetmedim.

    Tek katıldığım kısım, fayda elde etme bölümü. Ben üründen aldığım faydaya bakarım. Yarın başka bir firma çıkar, o firmanın ürününü kullanırım.

    Şunu bırakayım.
    KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları




  • semiramist1 kullanıcısına yanıt
    👏👏👏. Tevrat ta yazan 10 emir gibi olmuş ☺️

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • teknotakip_tr T kullanıcısına yanıt
    Helal olsun, çok şaşırdım. Nasıl fark ettiniz?
  • gargamel11 kullanıcısına yanıt
    Süper araştırma yapmışsın

    Ben de baktım benimki de Lantiq görünüyor seninle aynı ve düşme hiç yok. Daha önce 3312 broadcom çipli modem vardı, 49 civarı oturuyordu bu 51 oturuyor. SNR ı sıfıra aldım, atanabilir hız 110mb lere çıktı. hattı daha verimli kullandığını da düşünüyorum. indirme testlerinde daha yüksek sonuçlar alıyorum. ebne sen SNR ı biraz artır, hattın da o aklar güzel değil görünüyor. tesisatını kontrol ettir yada.

    Telekomda bir arkadaşım vardı, ona zamanında sormuştum, kendilerine bir sürü çipsetli santral varmış, bazıları o kadar eski ki güncelleme bile almıyormuş, yada güncelelem atıyorlarmış, bazı modemler düşüyormuş , konu modem tarafı uğraşsına dönüyormuş. Bugün iyi görünen bir modem şayet güncelelem almazsa yarın kötü olabilir.

    Keenetic geçen ay en güncel VDSL kodu attılar. bize de söylediler. bunu hangi modem de alabiliriz, sürekli de takip ediyorlarmış çipset üreticielrindne. Telekom labratuvarlakrında da MTK mühendisleri test yapıyorlarmış.


    ====
    (config)> more proc:/tc3162/adsl_stats
    ADSL link status: up
    Opmode: ITU G.993.2(VDSL2)
    TPSTC type: 64/65B PTM TC
    near-end interleaved channel bit rate: 0 kbps
    near-end fast channel bit rate: 51196 kbps
    far-end interleaved channel bit rate: 0 kbps
    far-end fast channel bit rate: 8192 kbps
    near-end FEC error fast: 0
    near-end FEC error interleaved: 0
    near-end CRC error fast: 112
    near-end CRC error interleaved: 0
    near-end HEC error fast: 0
    near-end HEC error interleaved: 0
    far-end FEC error fast: 9
    far-end FEC error interleaved: 0
    far-end CRC error fast: 2
    far-end CRC error interleaved: 0
    far-end HEC error fast: 0
    far-end HEC error interleaved: 0
    ADSL uptime : 8:22, 58 secs
    ADSL activetime :0 min, 20 secs
    Downstream:
    relative capacity occupation: 100%
    noise margin downstream: 15.5 dB
    output power upstream: 6.8 dbm
    attenuation downstream: 6.4 dB
    Upstream:
    relative capacity occupation: 100%
    noise margin upstream: 24.4 dB
    output power downstream: 13.1 dbm
    attenuation upstream: 0.1 dB
    Bit table:
    carrier load: number of bits per tone
    tone 0- 31: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 02
    tone 32- 63: 00 56 56 66 67 77 77 77 77 88 77 88 88 88 99 99
    tone 64- 95: 99 99 a9 99 aa aa aa aa aa aa aa aa aa aa bb bb
    tone 96-127: bb bb bb ba ab bb ab ba 8b ba ab bb bb bb bb bb
    tone 128-159: aa bb ba aa aa 9a aa aa ab aa bb ab bb 8a ab ab
    tone 160-191: bb bb ab b8 bb bb ba bb bb bb ba bb bb bb bb bb
    tone 192-223: bb cc cb cc cb cc cb bb cb cc cc bb cb bb cb bb
    tone 224-255: ab bb bb bb bb bb bb bb aa aa ab ba bb ab bb bb
    near end itu identification: 26005443434e5a06
    far end itu identification: b5004946544ed180
    attain upstream: 31943
    attain downstream: 110199
    ADSL activetime second: 20
    ADSL total ativetime second: 20
    ATURANSIRev: 0
    ATUCANSIRev: 0
    ATURANSIStd: 0
    ATUCANSIStd: 0
    Interleave Depth: 1
    Adsl Standard: VDSL2
    Adsl Type: ANNEX_B
    (config)>



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbulut115 -- 4 Haziran 2020; 20:10:8 >




  • semiramist1 kullanıcısına yanıt
    Biraz okudum konuyu , biz burada uzun süredir baya dip teknik konuşuyoruz. Şunu söyleyelim, kalite için veya iyi bir iletişimde çok fazla farklı parametreler var, bunları iyi bir araya getirdikten veya eş baza aldıktan sonra kanaat üretmek gerekiyor. Mi pro kutu, gerçekten basit bir kutu, bir kullancı için işini görür belki ama 2-3 te çakarsın, yarın güncelleme almaz atarsın çöpe. OmniDSL i ben akrabamda kullanıyorum 120 m2 de ful çekiyor. modemin alt katından akrabası da kullanıyor. Mi yi prize takarken, Omni DSL i yere koyarsan bile farklı test sonucu alırsın. antenleri dik tutmalısın vs. bunları karşılaştırma yapan kişiler detaylı çalışır. istemci telefon veya pc amlifierlı yeni nesil ise hiç Omni DSL e yanaşamaz Mİ performansı


    Taktım çalıştırdım çok güzel oldu belki o anki ihtiyacı için %10 şanstır , internette bak en b.. ktan ürüne bile süper diyenler vardır. Ya başka ürün bilmiyorlardır, yada en az olan o anki talepleri karşılanmıştır. bir ay sonra bu niye yok o niye çalışamdı başlarlar.... Keenetic de bu taktığında her şeyin yolunda gitmesi tam uyumda olması memnun olma en az %50 bence, sıradan bir alete göre 4-5 kat daha iyi. Biraz önce arkadaş attı, telekomdaki santral markalarından bahsediyor, senin modemin bir modele presetler ön ayarlar olarak uyumludur hemen takarsın çalışır, ama öbür modemde başka ayarlar yapman gerekir. Bu modem kötü demek değildir. Önemli bu modemde bu ayarları yapabilmek için ayar seçenek var mı? düzeltilebiliuyor mu?, teknik yardım alabiliyor musun? ileride sorun çıktığında arkasında duruyorlar mı? Eskiden iyidi şimdi kötü, hattan düşüyor diyen yolda kalan bir sürü insan var.

    Bence karşılaştırman yetersiz, ama senin mevcut işini görüyorsa Mi elbette güle güle kullan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbulut115 -- 5 Haziran 2020; 0:4:1 >




  • ahmetbulut115 A kullanıcısına yanıt
    Snr artırmaz olur muyum 10 15 20db denedim fakat yine de dsl bağlantısı düşüyor. İlginç olan şu airties 5650 aynı download ve aynı snr değeri ile kopma yapmazken mediatek chipsetli cihazlarda rastgele kopma yapması. Muhtemelen direkten eve gelen kabloda problem var telekomun değiştirmesini bekleyeceğim mecburen.Evler müstakil olduğundan kablo tek parça direklerde karşılıklı komşulara ayıran kutular var sadece.Acaba cpu fazla mı kullanıyor diye sadece dsl bağlantısı için kullanmak üzere keenetic cihazı köprüleyip cihazların yükünü ve net bağlantısını mi routera bağladım. Yine de fark etmedi. Keenetic çok yönlü güzel bi cihaz üretmiş. Dsl olarak kullanamasamda 5650 ile bridge router olarak yine iş görür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gargamel11 kullanıcısına yanıt
    Sen telekomla hattı düzeltmeyi bir dene, olmazsa Keenetic e başvur, destek@keenetic.com.tr adresine e-mail at otomatik kayıt açılıyor, onlar çözüme baksınlar, gerekirse modeme debug denen bir yazılım atıyorlar ve düşmeyi gözlemliyorlar, ve DSL koda ek yapıyorlar, hepimiz faydalanırız. Burada hatırladığım 1-2 arkadaşımız sorun yaşadı böyle çözdüler hızlıca. Senin santrale özel bir eski yazılımdan vs de olabilir. Orada kimse böyle detaylarla ilgilenmez. Modem tarafının ona uyumunu beklerler, santral standart dışı bile olsa.
    Son durum bizle paylaşırsan memnun oluruz.




  • ahmetbulut115 A kullanıcısına yanıt
    Tabii memnuniyetle paylaşırım. Aslında destek talebi açmıştım bir numara verdiler arayıp durumu iletmemi istediler de ben hattan kaynaklı olabilir diye öncelikle hattı kontrol ettirip kablo değişimi yaptırmak istedim.Eğer problem devam ederse Keenetic ile iletişime geçip bir çözüm yolu ararız. İlginiz ve paylaştığınız bilgiler için teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar extra dsl i açma kapama işlemini nasıl yapıyosunuz internetten baktımda power tuşu yokmuş bunlarda
  • 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.