Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: KYTECHNGAMING , srdrea , ekrem4207 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28.816
Cevap
461
Favori
1.213.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
87 oy
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu şekilde yapılan port yönlendirme DMZ olarak denendi mi ?

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri
  • Yapabilirsin, düşmediğin müddetçe en düşük en iyi, ancak hatlar bir şekilde gün içinde dalgalanabilir. Düşebilirisin. Mobildeki Olaylardan takip edersin, günlük bklarsın iyi gidiyor 1 de bırakırsın.
    Normalde alet QoS yapar, ve video sesi öncelikler, birde Torrent gibi bazı yazılımlar bir sürü sessin açarak veri indirmede veya göndermede modemde çok fazla sıra oluşturabilir, bu sayede en fazla kaynak kullanmayı amaçlar. Bu cihazda intellqos aktif olmalı birde yoğun kullanan cihazlar kullancılar için hız limiti konmalı.
  • Arkadaşlar n11'de böyle bir şey var. Sipariş verecektim bugün önerilerin ürünlerde gördüm. Hem modem hem router çok uygun gibi. Doğru ürün mü bunlar? Hiç yorum yok ancak mağaza yorumları iyi gibi.

m.n11.com
    Keenetıc Adsl,vdsl Omni Dsl Kn-2011-01tr - Start Kn-1110-01tr Ro - n11.com
    https://m.n11.com/keenetic-adslvdsl-omni-dsl-kn-2011-01tr-start-kn-1110-01tr-ro-P412660302

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bu modemi herhangi bir ağ genişletici ile kullanan yok mu? Her ağ geçişinde modeme kayıtsız ve isimsiz olarak geri dönüyor tüm ayarlar çöp oluyor.
    Yok mu çözümünü bilen?

Xiaomi telefonumu ise hiç görmüyor ama ben bağlanabiliyorum. Açığı olabilir mi cihazın_?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

• oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Windows ağı

• Mustaka89 kullanıcısına yanıt
    Yeni yazılımı yükleyin hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihTSFC -- 16 Mayıs 2020; 19:1:39 >
  • Arkadaşlar bir sorum olacak, evde tv olsun, telefon veya tabletten olsun, önceki modemimde izlediğim iptv üyeliğim vardı ama bu modeme geçince aynı linkteki yayınları izleyemiyorum, açıldığı gibi donuyor, tüm cihazlarda aynı durum, tv de bufferingde kalıyor, bazen ilk görüntü geliyor, sonra donuyor vs., sebebi nedir, koruma olarak Yandex DNS ye ayarladım sonuç aynı, çözümü olan var mıdır? Aynı yayını örn telefonu LTE ye alyıyorum hemen açılıyor bu arada. Modemde bu linke bir ayar yapmalıyım gibi ama ne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enistasci -- 16 Mayıs 2020; 18:39:45 >
  • Yaklaşık olarak 1 saattir kullanıyorum, 2Mbps aldığım odalarda tam hızım olan 50Mbps`yi alabiliyorum. Eski modemimi kullanırken YouTube üzerinde video açıldığında 40000MS alıyordum, 4K video açıp denedim ona rağmen gecikmede tık yok. Modem gönlümü kazandı.

Bir kaç gün kullanayım, detaylı bir yorum yaparım arkadaşlar.
  • merhabalar, keenetic giga satın aldım bir haftadır kullanıyorum.Modem ışıkları yanmasına rağmen wifida 2.4 ve 5 ghz bağlantılar arada kayboluyor modemi reset etmeden de gelmiyor.Modem ışıkları yanıyor çalışıyor.Ama wifi gidiyor tüm cihaxlarda.Bu cihazları sorunsuz diye aldık hız iyi tamam ama wifi böyke gidip duracaksa iade edicem.Daha önce yaşayan var mı aynı sorunu acaba

• FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    sorun nasıl çözüldü ? anlatma imkanınız varsa başkaları da faydalanır...

Şu an bir sıkıntım var, telefonumu ve iPad`imi bağlayamıyorum. iPad direk bağlanamadı hatası veriyor, telefon ise hiçbir hata vermiyor. "BAĞLANDI" kısmında gözüküyor ama Wi-Fi bağlanmıyor maalesef. Ek olarak telefonumda 5GHz ağını göremiyorum, başka bir ayarlama gerekiyor sanırım Yardımcı olabilirseniz sevinirim hocam. Android sürümüm 9.0 Pie

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model TavsiyeleriKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model TavsiyeleriKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihTSFC -- 16 Mayıs 2020; 19:57:24 >

• FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    Wpa3 şifrelemeden dolayı olmasın?

Wpa2 dener misiniz?

Son güncelleme 15.05.2020
    14-05-2020 tarihli resmi yayın KeeneticOS 3.4.1.

En son sürümü kurmak için web kontrol panelinden Keenetic'i güncelleyin .

Yeni özellikler
    USB belleğe uzaktan erişim için uygulanan WebDAV ve SFTP sunucuları
    MWS: ana taşıyıcı erişim noktası kapatması uygulandı
    DSL: SNR marj ofset yapılandırması uygulandı
    DLNA: PPTP, SSTP, L2TP / IPSec aracılığıyla medyaya erişim eklendi

İyileştirmeler
    USB modemler için sinyal seviyesini ve 4G / 3G ağ türünü göster
    Kablosuz: Kablosuz ISS istemcisinde PMF ve WPA3-PSK / OWE desteği uygulandı
    Kablosuz: Kr00k (CVE-2019-15126) koruması uygulandı
    DNS: DNS Yeniden Bağlama koruması uygulandı
    SSH: chacha20-poly1305 uyumluluğu ve ed25519 anahtar desteği uygulandı
    TSMB: Değişiklik Bildirimi desteği eklendi
    USB: yeniden başlatmadan önce sürücüleri güvenli bir şekilde kaldırmak için geliştirilmiş süreç
    SNMP: sabit güvenlik açıkları CVE-2020-6058, CVE-2020-6059, CVE-2020-6060
    OpenVPN: sabit güvenlik açığı CVE-2020-11810
    OpenSSL: sabit güvenlik açığı CVE-2020-1967
    Web: kablolu ana bilgisayarlar için bağlantı noktasını göster
    Web: ağ geçidi adresini göster ve DNS tekrarlayıcı modunda sunuluyor

Çözülen Sorun
    KN-1010, KN-1810, KN-1910 için Transmission Yeniden Başlatmalar
    Kablosuz: DFS kanallarında AP-İstemci bağlantısı (KN-1611, KN-1711, KN-3010)
    Web: mobil tarayıcılar için program düzenleyici
    Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ

SİSTEM 2
    KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W

• 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.