< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1533. sayfa)
Popüler Konular listesinde
-
-
_____________________________ SİSTEM 1Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ
SİSTEM 2
KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W -
anladım. bu şekilde elde etmek hala mümkün. bu arada şu denk geldi, hiç kullanmayan var ise tavsiye ederim. o fiyata beş yıl (legal) bence çok iyi fiyat. bu dns router'a da (destekliyorsa) girilebilir.
stacksocialAdGuard DNS Personal: 5-Year Subscription | StackSocialhttps://www.stacksocial.com/sales/adguard-dns-5-year-subscription_____________________________ -
ONT modemle tümleşikse olmuyor diye biliyorum anca ont ayrı modem ayrı cihazlar isterse solun modemden kurtuluşu olur onu da sol verir mi bilmem
_____________________________ SİSTEM 1Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ
SİSTEM 2
KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W -
Routere ekleniyorsa güzelmiş
SİSTEM 2
evet. ister keenetic router'a yaz. istersen windows'ta da kullanabilirsin adresi. (doh, ipv4 ve ipv6 adresleri doğrudan destek, dot ve doq için github'da adguard dns proxy yazılımı ile) seç beğen al. ben cepte de, router'da da kulanıyorum. tek cihaz için olsa da o fiyat gerçekten çok iyi. günlük 1₺'ye bile gelmiyor maliyeti. reklamlarla uğraşmaktan kurtuluyorsun.
vay arkadaş hakiklaten günlük maliyeti 5 sene için 1₺ bile değil.
* DNS-over-HTTPS
örnek
https://d.adguard-dns.com/dns-query/xxxxxxx
* DNS-over-TLS
örnek
tls://xxxxxxx.d.adguard-dns.com
* DNS-over-QUIC
örnek
quic://xxxxxxx.d.adguard-dns.com
* Özel IPv6 adresleri
* Özel IPv4 adresleri (bu yükseltme gerektiriyor)
tekrar baktım da 5 farklı dns adresi kullanma imkanı ve toplamda 20 cihaz.......
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 8 Nisan 2026; 7:3:33 >_____________________________
-
Üzülerek bildiriyorum ki Hopper KN-3811 cihazı iade ederek aranızdan ayrılmış bulunuyorum.
Teorik olarak 1000mbit download upload bağlantım var.
Hopperların işlemcisi sqm uygularken yetersiz kalıyor.
GigaFiber birine kullanan tek tavsiyem Titandan aşağısını kesinlikle almayın. Hoşçakalın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
"Bismillahirrahmanirrahîm" -
Superonline'da çalışıyor mu ?
_____________________________ -
-
Sqm için çoğu kişi mini pc kullanıyor yüksek fiyatlı routerlar hariç 1G de sqm yapmak çok zor. 1.Nesil titan 850 de kalıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
yeni alacağınız cihazla ilgili bilgi verirseniz makbule geçer. özelden de yazabilirsiniz._____________________________ -
superonline modeminde çalışıyor mu diye sormuyorsun değil mi?
superonline'da vpn çalışıyor. bunu biliyorum. superonline cihazı hariç, doh/dot destekleyen cihazların hepsinde çalışır. keenetic'te çalışır. mikrotik'te sadece tls adresi çalışır, doh desteklemiyor. _____________________________ -
keşke openwrt yükleseydin. dün bu cihazı görmüş olsaydım, can sıkıntısına alrdım.
ama şu an başka bir şeye kafayı fena taktım. o yüzden ilgi alanımın dışına çıktı. _____________________________ -
tp link be450 almıştım ya hocam openwrt yüklemek için içini açmak filan gerekiyordu hani :)) onda çalışır mı acaba sol tarafından dns ler engellimidir ?
şimdi bu sp, kendi cihazı ile engel yaratıyor. normalde o cihazla vpn programı çalıştırıp uzaktan erişim ile işini yapan insanlar var memlekette. superonline'ın bu ketum tutumu sadece kendi cihazında geçerli. ben dnssec'li adguardhome'lu router'ı, gerektiğinde vpn'le (farklı bir vpn de iş amaçlı kullanılıyor zaten) superonline üzerinde kullanıldığını, hatta cepte de yine aynı özel dns ile superonline wifi ağından internete çıkılabildiğini biliyorum. yani sol bunu engeller mi? sorusu bence yanlış. sol'un arkasına kendi cihazını koy, işine bak. senin ne yaptığına karışacak durumu yok. sorun mu yaşıyorsun: alo sol, bu cihazında sorun var kardeş bvir bak şu alete dersin. sorun yok derse, son var kardeş dersin işimi yapamıyorum. o da ne işi derse, neyse bu kısmı pas geçiyorum. superonline kendi cihazı ile kendisini engelliyor sadece. sana internet verir, senin dedektifliğini yapmaz yani. ama dpi uyguluyor mu? uyguluyor ki sansüronline lakabını boşuna almamış.
Nokia’yı bridge moda alıp Keenetigi %100 kullanabilirsiniz. Ancak ben Nokia dan komple kurtulmak istiyorum derseniz Sansür abi kullanıcı adı şifre vermediği için + Mac kilidi attığı için biraz uğraşmanız lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
ben ücretsizini kullanıyorum. keenetic alınca yedek hesapta açtım. ücretsiz biterse yedek dursun diye. reklamları en iyi bu engelliyor. adguard ve cloudflare de denedim.
sporx ve bu forumda reklam çıkmıyorsa bi yerde çıkmaz herhalde. yer tutucu olarak reklam alanı gösteriliyor sorunu içinde chromeda ublock origin lite eklentisi gayet güzel.
youtube içinde google tvde smarttube, android youtubeda recompile eden program ile sıfır reklam diyebilirim.
_____________________________ en sevdiğim sayı 6 -
AdGuard'da hem cihaz sınırı var. Hemde sorgu sınırı.
Ben NextDNS DNS aldım. Cihazda sorgu sayısıda sınırsız. Reklam engelleme tarafında da AdGuard listesi + kendi listesini kullandığı için AdGuard'dan daha geniş database'i var. Kendi sitesindeki liste fiyatı yıllık 500 TL gibi bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam.
YENİ SÜRÜM ✅ KeeneticOS 5.0.9 - 08.04.2026
Önizleme Güncelleme Kanalında🔸Çekirdek: IPv6 adresleri ve ön ekleri için API ayrıştırıcılarındaki bir bellek sızıntısı giderildi [NDM-4376].
🔸HTTP: web arayüzü hizmetindeki CVE-2026-28753 güvenlik açığı giderildi [NDM-4368].
🔸NDNS: bulut modunda IPv6 üzerinden cihaz adına erişilirken hatalı 403 Forbidden durumu düzeltildi [NDM-4378].
🔸VLAN: ağ segmentleri eklenirken 'VLAN ID is busy' günlük mesajlarının görünmesine neden olan sorun çözüldü [NDM-4363].
🔸VLAN: sıfır olmayan DSCP işaretine sahip paketler için 802.1q çıkış öncelik ayarı düzeltildi [NDM-4342].
🔸Web: WireGuard bağlantı listesine isme ve iletilen trafiğe göre sıralama eklendi (Микин tarafından talep edildi) [NWI-4732].
🔸Web: 'Connect via' seçicisinde WireGuard eşini kapatma seçeneği eklendi [NWI-4756].
🔸Web: Tanılama'daki Aktif Bağlantılar sekmesine giden Kontrol Paneli bağlantısı düzeltildi [NWI-4743].
🔸Web: Trafik Monitörü sayfasındaki grafiklerin görünümü düzeltildi [NWI-4758].
🔸Web: Bağlantı Politikaları sayfasındaki bağlantılar için yeniden sıralama işlemi düzeltildi [NWI-4740].
🔸Web: Uygulama Trafik Analizörü sayfasında kaydırma düzeltildi [NWI-4726].
🔸Web: Uygulamalar sayfasındaki bölüm boyutu görünümü düzeltildi [NWI-4495].
🔸Web: üstbilgideki logo yazı tipi ve rengi düzeltildi (al tarafından talep edildi) [NWI-4771].
🔸Web: geçiş anahtarının kendi durum göstergesi kaldırıldı [NWI-4742].
🔸WSD: NETSurveillance video kameralarındaki yeniden başlatma sorununu düzeltmek için Probe ve Hello mesajlarının paket formatı düzeltildi [NDM-4387].
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 8 Nisan 2026; 18:12:3 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
-
Ps5 i olan birilerindenbir şey rica edeceğim, psnin içindeki gta 6 ya da resident evil requiem tanıtım videolarında takılma oluyor mu, yoksa sadece bende mi var, sorunu bir türkü çözemedim çekim gücü hız vs her şey iyi dns de değüştirdim çare bulamadım, sorun ps5 video oynatıcısında mı acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

ykk07
1 Android
Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt