Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1437. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: AirJET , AirJET Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.790
Cevap
462
Favori
1.213.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
87 oy
Popüler Konular listesinde
25. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 14351436143714381439
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu söylediğiniz sorunu hiç kimseden duymadık. Bizler de farklı bir sürü Keenetic cihaz kullanıyoruz. Örneğin bendeki HeroDSL'in tüm portları kullanımda.

Sizin kullandığınız cihaz özelinde olan bir problemi genele yaymak yanlış oluyor.

Söylediğinizin aksine örneğin Keenetic Hopper DSL'de 2 lan portunu birleştirme var (link aggregation)

O günden sonra keenetic kullanma konusunda çok çekinceliyim. Sıfır almıştım omni dsl.

İki port kullansan birisi netten düşüyordu. Bu bazen 5 dakika bazen 1 saat sonra oluyordu. Hiçbir şekilde çözüm bulamayınca ttnet modemine geri dönmüştüm.

Chat gpt teknik ayrıntıları ile nedenini anlattı ama pek anlamadım. Omni DSL özgü durumdu dedi.

Çekincem olmuştu ama keenetic alternatifi de yok umarım tekrar beni üzmez.

Altyapı 70 mbit hangisini önerirsiniz.Kablolardan birisi konsola diğeri bilgisayara bağlanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 18 Aralık 2025; 16:54:39 >

Bunu bilmiyorum ama konusu açılmışken bende torrent ile ilgili birşey sorayım.

Son 1 aydır torrent download edemiyorum. SOL 1 Gbps var ama sanki port kapalıymış gibi download yok. CGNAT yüzündenmidir?

DSL kullanıp ileride fibere geçilecek gibi düşünüp alınabilecek en iyi seçenek yeni Hooper DSL

keenetic.com.tr
    Keenetic Hopper DSL
    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-hopper-dsl

Bütçe dostu olsun Wifi5 yeter diyorsanız Speedster DSL

keenetic.com.tr
    Keenetic Speedster DSL
    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-speedster-dsl
    Teşekkür ederim cevabınız için boşa arayışa girmeyeyim o zaman daha iyisi varsa onu kullanayım diye düşünmüştüm, 1gpbs kullanıyor olsaydım ama yeterli olmazdı sanırım okuduğum kadarıyla transmission belli bir hıza kadar destekliyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim bir 10 yıl daha fiber uğramaz buralara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ayrıca mobil uygulama adına güzel kontrolcü uygulamaları var. Android için toRRnado ve Transmission Remote güzel uygulamalardır. Şu an her ikisi de Play Store mağazasından kaldırılmış gözüküyor. apk dosyaları ile yüklenebilir.

Keenetic Hero DSL kullandığım zamanlar opkg olarak qBittorrent yüklemiştim, çok bi fark görememiştim açıkcası...

Torrent ile çok işiniz varsa debrid hizmetlerini kullanın seed/leecher ile uğraşmayın. TTNet gibi debrid hizmetlerine engel koyan ISS'ler için de Zapret var... Debrid hizmeti torrent ile dağıtılan dosyaları sizin için anında kendi server'larına yükleyip size bir http/s adresi veriyor. Siz bu http/s adresini ister pc'de dosya indirme hızlandırıcısı ile indirirsiniz; istersenizde Keenetic'inize opkg ile kurulan aria2 gibi bir http/s indirme hızlandırıcısı ile (router'a bağlı HDD'ye) indirirsiniz. Debrid hizmetlerinin ayrıca bazı dosya barındırma/paylaşım sitelerindeki linkleride aynı böyle çevirme özelliği vardır. Real-debrid mesela; incelemek için üyelik ücretsiz, hizmet almak için premium tarifeden birini almanız gerekiyor; en düşük ücretli 15 günlük olan denenebilir mesela...

aria2'nin Android mobil cihazlar için uygulamasıda mevcuttur:

play.google.com
    Aria2App (open source) - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gianlu.aria2app

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Telefon: Samsung Galaxy Note 10 plus SM-N975F Şebeke: Vodafone Yazılım: Andr. 12 Official ROM Ultrabook: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR Win10 TV: 55 inç LG OLED 55B9PLA Smart TV Soundbar: Samsung Soundbar HW-Q990D Oyun Konsolu: Xbox Series X 1 TB Fotoğraf Makinesi: Canon EOS 70D (Canon 18-135mm f:3.5-5.6 IS STM, 10-18mm f:4.5-5.6 IS STM, 50mm f:1.8 STM Lens)

• radyohead R kullanıcısına yanıt
    Sanırım siz Zapret'te kullanıyorsunuz; torrent indirmelerinde bir faydasını görmediniz mi?

Telefon: Samsung Galaxy Note 10 plus SM-N975F Şebeke: Vodafone Yazılım: Andr. 12 Official ROM Ultrabook: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR Win10 TV: 55 inç LG OLED 55B9PLA Smart TV Soundbar: Samsung Soundbar HW-Q990D Oyun Konsolu: Xbox Series X 1 TB Fotoğraf Makinesi: Canon EOS 70D (Canon 18-135mm f:3.5-5.6 IS STM, 10-18mm f:4.5-5.6 IS STM, 50mm f:1.8 STM Lens)
  • Violet Evergarden kullanıcısına yanıt

Keenetic extra dsl/City/Giga/Hopper/Titan Bir sürü cihaz kullandım ve bir çok arkadaşımda keenetic mevcut bu dediğinizi ne duydum ne yaşadım vallahi.

Detaylı cevabınız için çok teşekkürler, put.io kullanıyordum ama şuan filmbol’dan üyelik aldım türkçe dublaj rahat bulmak için indirmeden emby üzerinden apple tv de stream ediyorum. Bulamadığım içerikler için torrent kullanıyorum debrid benim için gereksiz olur

Geçen filmbol kullanırken turknet bant daraltması yaptı 1 mbps ile sınırlandırdı kısa bir süre sonra normale döndü bunları aşmak için zapret kurmam gerekiyor cevabınızdan anladığım kadarıyla

Ayrıca ios kullanıyorum transmission için bir uygulama göremedim mağazada

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturan53 -- 18 Aralık 2025; 18:13:11 >
  • sturan53 S kullanıcısına yanıt
    Kayıpsız sesleri oynatabilen soundbar/ses sistem sahipleri olarak orijinal sesleri tercih ediyoruz. Kayıpsız seçeneği genelde orijinal seste oluyor, nadir olarak bazı içerikler Türkçe dublajlı olabiliyor. Real-debrid hizmeti ile mesela indirme yapmadan 50-70 Mb/s bitrate sahip 50-70 GB boyutundaki UHD BluRay Remux ripler stream olarak takılmadan izlenebiliyor...

Google Play bile kaldırmış mağazadan bu tarz uygulamalara Apple'ın tavır almasına şaşırmam. Size remote uygulaması gerekiyor varsa torrent diye aratın çıkanları inceleyin. Aria2App open source bir uygulama github sayfasına uğrayın Apple için sürümü varsa orda yazar...

• tayaydin kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam bakacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturan53 -- 18 Aralık 2025; 20:53:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanalgezgin

Arkadaşlar selam;

Elimde atıl duran bir TP-Link routeru (openwrt yüklü) Keenetic'e menzil genişletici olarak tanımladım ve balkona koydum.

TP-Link ip adreslerini 192.168.10.xx şeklinde alıyor. Keenetic ise 192.168.1.xx şeklinde. TP-Link'e bağlı olan istemcileri Keenetic arayüzünde göremiyorum. Görebilmek için nasıl bir tanımlama yapmak lazım? Mümkünatı var mı?

Teşekkürler,

OpenWRT'de kablosuz menzil genişletici kurarken "lan-wwan segmentlerinin" aynı ip bloğunu paylaşması konusunda aşağıdaki arkadaşın videosu ile sorunumu çözdüm. Bilginize olsun,

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model TavsiyeleriNETVN82youtube
    In this informative video, i will show you how to extend your WiFi range wirelessly using an OpenWRT router. Help me 777000 subscribes https://www.youtube.com/c/NETVN82 #netvn #wifi #openwrt
    https://www.youtube.com/watch?v=Bfmx5NjIWLQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalgezgin -- 18 Aralık 2025; 21:53:40 >
    Araç: Egea HB, 1.6 Multijet, Lounge Plus Desktop: Ryzen3 2200mhz, 2GB RX550, 16GB Ram, Samsung C24F396 GSM: PTTCELL - Xiaomi 14T Pro 12/1024, DSLR: Nikon D80, 5.1.2 Cinema System Setup ; AVR: Denon x2500h, Hoparlör: Magnat MS 802–202-102-C252 set, Subwoofer: Magnat 8010701, Stereo: FX-Audio FX502a, DAC-x6, Polk Audio RTIa1 Projektör: Optoma HD142x, Media: Zidoo x9s, Fire TV Stick 4K Max, Logitech Harmony 650 Ağ: SOL Fiber 1000 Mbit, Keenetic Hopper (KN-3811), Zyxel NAS326, Pi4 HomeServer Ham Radio:: Yaesu FT-710 Aess ve Xiegu G90 HF Transceiver, Pi4 + HamPi OS, Alinco DJ-MD5 TGP, Quansheng UV-K6, Baofeng UV-3R, PiZero+MMDVM DMR, Malachite SDR DSP SSB, ATS 20+ ve ATS20+ mini SSB, Diamond X510n, Flipper Zero Bisiklet Carraro Sportive 330 TURK.NET DAVET KODU: FUF71KT56WIL - Mobimatter e-Sim : HSINE24592

• tayaydin kullanıcısına yanıt

Üstad, ben eski titanımı yeni model titan ile değiştirdim. Eskisinde Zapret vardı. Yenisine henüz kurmadım. Eskisinde de böyleydi. Zapretli torrent download edemiyordum son 2-3 aydır. Şimdi yenisi zapretsiz ama aynı.

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kablonet internet icin sorunsuz bir cihaz kullanan varmi
    Kablonet modem kablosuz cekimi sadece modem yanında 1000mb aliyorim odalarda 30-40 mb
    Ya modemi araya alacağım yada bu işi çözecek bir mesh veya router ama bulamadim

Orijinalden alıntı: gps.navigation

Bir soru... SSH çalışıyor görünüyor ve portu görüyorum açık olduğunu. Zaten WAN tarafına kapalı sadece lokale açık. Cihaz Keenetic Titan (KN-1812), ancak bu ssh delirtti sonunda. Bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Güvenlik duvarında vs bir ayarda yok ama neden kafasına göre takılır anlamadım. Bazen şak bağlanıyorum saatlerce sorun yok bazende şimdi olduğu gibi tık demiyor. Varmıdır fikri olan ?

Teşekkürler

Bu konuda fikri olan var mı acaba ? Sinirlerimi bozdu artık bu saçma şey. Kafasına göre çalışıyor kafasına göre yok ortada.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.