Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1348. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
19 Misafir (8 Mobil) - 11 Masaüstü8 Mobil
5 sn
26.968
Cevap
434
Favori
1.097.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13451346134713481349
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geliştirici de sürüm kararlıdaki 4.3.6

Tabi yedeğiniz yine olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 8 Eylül 2025; 23:7:55 >
  • Bu aralar sürümde yok ya 🤣

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mertcan-39 kullanıcısına yanıt

Hocam biz dolandıreıcılara denk gelmişiz olayın turknet ile ilgisi yokmuş.

• ARTHUR. kullanıcısına yanıt

Onların forumuna göz atın çok yazdık bunları Sorun bunların çağrı merkezinde maalesef Ben suç duyurusunda bulunmuştum zamanında ve kazandım bile mahkemeyi Size ait kişisel bilgileri satıyorlar ve işin acısı TNN bunu biliyor ve izliyor Dikkat edin o firmaya çok mağdur var başka şekillerde ve konularda

• gps.navigation kullanıcısına yanıt

Doğrudur hocam bu konuda hiç bir şirkete güvenmem. Günde 10 kez aranıyorum numaraları engellemekten bıktım.

Turk telekomdan numara aldım 5-6 yıl önce hat açılalı 2 gün oldu spam aramalar başladı. Daha numaradan kimseyi aramadım gerisini siz düşünün:D

• ARTHUR. kullanıcısına yanıt

Kullanılmış numaralar belirli bir süre sonra tekrar satışa çıkıyor. Eski sahibinin bilgileri ile arıyorlar genelde. Ben lise yıllarımda gazeteden kuponla hat + telefon almıştım ama hat annemin üzerineydi. Yıllarca öyle kullandım. Sonra hattı devraldım, arayıp hala annemi soruyorlar. Yanlış kişiyi aradınız diyerek kapatıyorum.

Spam arama olsun olmasın, kullandığınız firmalardan sizi arayan bir firma var ise "kapatın ben sizi arayayım" diyerek müşteri hizmetlerini arayın. Örneğin bankalar uygulama üzerinden bildirim gönderiyor. Arayan biziz diye teyit etmek için. Diğer firmalarda bu yok. 2 taraflı bir doğrulama yapamadığımız için kim olduklarını asla bilemezsiniz.

• Ayrıca iPhone kullanıcı iseniz mutlaka Junkman ve Begone kullanın 👍

Bu tarz uygulamaları kullandığınızda telefon rehberinizi gönüllü olarak paylaşmış oluyorsunuz. Bazı kullanıcılar unutmamak için tckimlik numarası yada benzer önemli verileri rehberi kaydetmiş olabiliyor. Ayrıca listelere diğer kullanıcılar tarafından yanlış eklenmiş gerçek numaralar olursa size ulaşması gereken de ulaşamıyor yada sms atamıyor.

Zamanında spam için kullanılmış, kara listeye eklenmiş ve kapanmış, sonrasında düzgün bir firma tarafından tekrar satın alınmış numaralar da araya kaynıyor.

Bu yüzden kullanırken bunlara dikkat etmek gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 9 Eylül 2025; 9:0:21 >
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

O dediğiniz tarz değil bunlar, dediğinizi maalesef Android kullanıcıları yaşıyor Keşke biraz uygulama bilgilerini okusanız sonra yorum yapsanız Yazan kişi çok yakın arkadaşım ve yazılım sadece kurulu telefonda çalışır ve hiç bir bilgi toplamaz sonuçta bu İOS orta malı Android değil 👍

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

Bu iki uygulamayı kurduğumda da benden telefon rehberime ve mesajlarıma erişim istemişti. Bilgileri okumaya gerek yok, erişim istemiş olması benim için yeterli.  

Keenetic konusunu daha fazla meşgul etmeyelim. Kullanıcılar dikkatli olsunlar. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 9 Eylül 2025; 9:14:7 >

Erişim ister çünkü veritabanı oluşturur lokalde Biraz yazılım bilginiz varsa xcode ile explode edip görebilirsiniz 👍 Ben konunun uzmanı olarak ve bilirkişilik yaptığım için gönül rahatlığıyla tavsiye ettim Neyse herkes incelesin karar versin zaten uygulamayı bilenler kullanır Keenetic konusuna devam 👍

Zaten sorun orada. Erişim istiyorsa benden bilgilerimi alıp veri tabanına kaydediyor. Sözde lokal olarak. Neler okuyoruz. Yerel diyen ama yerelde kalmayan veriler vs vs. Bu verilerin güvenliğini hangi firma garanti edebiliyor ki? Bir zaman sonra bu verilerin sızmayacağı yada çalınmayacağının ne garantisi var. Bankalar, devlet kuruluşları, hatta dünyaca ünlü firmalar bile verileri kaptırıyorken bir geliştiricinin yaptığı aplikasyona güvenip telefonuma erişim vermek bana mantıklı gelmiyor.

Bu yüzden tavsiye verirken artıları ile birlikte olası riskleri de belirtmek kullanıcılar açısından daha uygun olacaktır.

Mesela bilişim uzmanıyım ama Modemlerden anlamam işim değil çünkü ondan anlayan personel var O bana veriyi sağlar ben incelerim mesela Bu nedenle ne kimseye işini anlatırım ne de kendime işimi anlattırırım Veri kaptırma vs detaylarını sayfalar dolusu yazarım ama ne yeri ne konusu Ben kendi adıma sıfır risk olduğu için kullanın dedim o kadar 👍 Ama tavsiyem her duyduğunuz şey için ne uygulamayı ne de ürünü aynı yere konumlamayın derim. Neyse milletin kafasını şişirdik sabah sabah

Ben tek bir geliştiricinin yaptığı uygulamaya körü körüne inanmayanlardanım. Siz inanabilirsiniz. Bu tercih meselesi. Hangi sektörde olduğumuzun bir önemi yok. Bu tamamen kişisel veriler ile alakalı.

Peki

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Bu ara ufukta yeni bir sürüm yok mu yahu Yoksa şak diye 5'e mi geçilecek 🧐 Şu aletlere Zigbee gelse ne güzel olurdu Sırf onun için evde mecbur diğer router takılı 😔

Diğer router modeliniz nedir?

• sanalgezgin kullanıcısına yanıt

FRITZ!Box 5690 Pro Zaten normalde ev ağım FRITZ!Box idi Ama esnekliği olmadığı için geçiş yaptım Ama donanım 10 numara markadır.

2018 de ilk türknet e başvurduğumda 2011 den beri kullandığım hiç spam arama almadığım hattımda türknete başvurduktan sonra kuruluma bile geçilmeden sınırsız internet telekomdan arıyoruz gibi aramalar almaya başlamıştım. Aynı olay yakın arkadaşımın başına da gelince bunlar verileri elinde tutamadığını anladım. bu konu hakkında çok şikayet var.

• Mertcan-39 kullanıcısına yanıt

Ben bunu dava dosyalarından bildiğim için hiç aktif kullanmadığım eski bir hattımı veriyorum Ve dediğiniz gibi oldu sms'ler ve aramalar yağmur gibi. Buna engel olması gereken otorite hükümet ama oralı değiller maalesef Umarım bir gün bu saçmalıklar biter Çünkü telekom'un sanal santral sistemi sonrası bu kaos başladı ve bitmiyor

• 
Sayfa: önceki 13451346134713481349
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.