Led göstergeler için sistem ayarlarında seçenekler var. Mesela FN tuşuna çift tıklayınca LED açık/kapalı şeklinde değişiyor. Temizlik yaparken yada yanlışlıkla o tuşlara basmış olabilir mi? |
KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1347. sayfa)

-
-
Cihazın arka port ışıkları sabit yanık kalamaz ama. Muhtemelen başka bir sorun var.
-
Evet muhtemelen başka bir sorun var ama ihtimal dahilinde olabilir ve boşuna resetlemesinler diye not düştüm.
Müşteri hizmetleri daha net bilgi verecektir.
-
Aynen recovery işlemine yönlendirirler, olmadı servise çağırırlar. Süreçleri işler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adaptör kaynaklı bir arıza da olabilir.
-
Keenetic extra'yı superonline 100/20 ile kullanıyorum. QoS ayarlarını yapmama rağmen şundan iyi hale gelmiyor. Daha farklı ekstra bir şey yapmak lazım mı ?
-
Hem aplikasyon sınıflandırma hem de aplikasyon ölçeklendirme aktif olsun. 1 oyun 2 internet olsun.
Testi de ya sabah erken saatte yapın yada alttaki linkten yapın. Yüklü ve yüksüz arasındaki fark 5-7ms çıkarsa idealdir.
Benim paketim 100 ama 93Mbit ile sınırlandırdım. 92 yada 94 yaparsam sonuçlar sapıtıyor. Tek tek denemek lazım.
speed.cloudflare.com
Internet Speed Test - Measure Network Performance | Cloudflarehttps://speed.cloudflare.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 8 Eylül 2025; 21:13:54 > -
Düzeltme; Sorun türknet ile ilgili değilmiş. Sahte numaraya denk geldim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 9 Eylül 2025; 7:56:40 > -
Komedi resmen. Mh a büyük ihtimal yukardan baskı yapıyorlar modem diye yoksa kimse uğraşmaz modem satmak ile. Uzaktan modemin anakartının yanık olduğunu görebilecek teknolojiye ulaştıysak çok iyi beğendim gerçekten :D
Kemal hocam keenetic destekte yok bu teknoloji.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan-39 -- 8 Eylül 2025; 21:20:56 > -
Hocam acayip uyuz oldum. Hiç yardımcı olmadı ve hep beni o adama bağladılar. Başkasıyla görüştüğümdede adam görüyor modeminiz bozuk gene o adama atıyor adam artık açmıyor :D
Yakalasam gırtlaklayacağım. Oderece oldum. Ne ahlaksız bir durum ya .
-
şunları mı diyorsunuz
cloudflare sonuçları da şu şekilde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designr -- 8 Eylül 2025; 21:29:4 >
-
Çoğu iss kendi modemini dayatıyor uzaktan yönetmek istiyorlar. Keenetic e ondan karşılar ancak ısrarcı olmaları yalan yanlış beyan vermeleri kötü. ne demek btk tarafından yasaklandı şaka gibiler.
-
Olay gitgide şuna benzeyebilir.
Jant ve lastik bir sektör, gümrüğü kdvsi ile müşteriye satılıyor. Aracına takınca teknik değişiklik nedeni ile muayeneden kalıyorsun ya da ceza yiyorsun.
Aynı teranın başka rengi.
-
Bu konu çok farklı mecralara kayabilir hocam. Ama modem anakartı yanık tespit etmeyi keenetic destek getirmesi lazım yok cihazı kargoya ver servise gitsin. uzaktan tespit etsinler işte
-
Evet bunlar ama siz hala eski sürümdesiniz. Güncel sürümde çok daha düzgün çalışıyor. Cihazınız hala güncelleme alıyorsa mutlaka güncelleme yapın.
-
3.8.7 son kararlı sürüm yüklü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designr -- 8 Eylül 2025; 21:46:37 > -
Delta'da 4.1.8
Geliştirici 4.3.6 mevcut.
-
yakında telefondan osiloskop çıkartırlar olur biter
-
kurmakta sakınca olmaz mı geliştiriciyi ? 2023te destek sonlanmış görünüyor extraya
-
Geliştirici kanalını seçerseniz 4.3.2'ye geçebilirsiniz.
support.keenetic.com
KeeneticOS 4.3https://support.keenetic.com/tr/extra/kn-1710/tr/6319-latest-development-release.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 8 Eylül 2025; 22:10:35 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X