Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1347. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
20 Misafir (9 Mobil) - 11 Masaüstü9 Mobil
5 sn
26.968
Cevap
434
Favori
1.097.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13451346134713481349
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Led göstergeler için sistem ayarlarında seçenekler var. Mesela FN tuşuna çift tıklayınca LED açık/kapalı şeklinde değişiyor. Temizlik yaparken yada yanlışlıkla o tuşlara basmış olabilir mi?

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

Cihazın arka port ışıkları sabit yanık kalamaz ama. Muhtemelen başka bir sorun var.

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Evet muhtemelen başka bir sorun var ama ihtimal dahilinde olabilir ve boşuna resetlemesinler diye not düştüm.

Müşteri hizmetleri daha net bilgi verecektir.

Aynen recovery işlemine yönlendirirler, olmadı servise çağırırlar. Süreçleri işler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adaptör kaynaklı bir arıza da olabilir.

• Keenetic extra'yı superonline 100/20 ile kullanıyorum. QoS ayarlarını yapmama rağmen şundan iyi hale gelmiyor. Daha farklı ekstra bir şey yapmak lazım mı ?

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri
  • designr kullanıcısına yanıt

Hem aplikasyon sınıflandırma hem de aplikasyon ölçeklendirme aktif olsun. 1 oyun 2 internet olsun.

Testi de ya sabah erken saatte yapın yada alttaki linkten yapın. Yüklü ve yüksüz arasındaki fark 5-7ms çıkarsa idealdir.

Benim paketim 100 ama 93Mbit ile sınırlandırdım. 92 yada 94 yaparsam sonuçlar sapıtıyor. Tek tek denemek lazım.

speed.cloudflare.com
    Internet Speed Test - Measure Network Performance | Cloudflare
    https://speed.cloudflare.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 8 Eylül 2025; 21:13:54 >
  • Düzeltme; Sorun türknet ile ilgili değilmiş. Sahte numaraya denk geldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 9 Eylül 2025; 7:56:40 >
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt

Komedi resmen. Mh a büyük ihtimal yukardan baskı yapıyorlar modem diye yoksa kimse uğraşmaz modem satmak ile. Uzaktan modemin anakartının yanık olduğunu görebilecek teknolojiye ulaştıysak çok iyi beğendim gerçekten :D

Kemal hocam keenetic destekte yok bu teknoloji.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan-39 -- 8 Eylül 2025; 21:20:56 >
  • Mertcan-39 kullanıcısına yanıt

Hocam acayip uyuz oldum. Hiç yardımcı olmadı ve hep beni o adama bağladılar. Başkasıyla görüştüğümdede adam görüyor modeminiz bozuk gene o adama atıyor adam artık açmıyor :D

Yakalasam gırtlaklayacağım. Oderece oldum. Ne ahlaksız bir durum ya .

şunları mı diyorsunuz

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

cloudflare sonuçları da şu şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designr -- 8 Eylül 2025; 21:29:4 >

• ARTHUR. kullanıcısına yanıt

Çoğu iss kendi modemini dayatıyor uzaktan yönetmek istiyorlar. Keenetic e ondan karşılar ancak ısrarcı olmaları yalan yanlış beyan vermeleri kötü. ne demek btk tarafından yasaklandı şaka gibiler.

Olay gitgide şuna benzeyebilir.

Jant ve lastik bir sektör, gümrüğü kdvsi ile müşteriye satılıyor. Aracına takınca teknik değişiklik nedeni ile muayeneden kalıyorsun ya da ceza yiyorsun.

Aynı teranın başka rengi.

Bu konu çok farklı mecralara kayabilir hocam. Ama modem anakartı yanık tespit etmeyi keenetic destek getirmesi lazım yok cihazı kargoya ver servise gitsin. uzaktan tespit etsinler işte

Evet bunlar ama siz hala eski sürümdesiniz. Güncel sürümde çok daha düzgün çalışıyor. Cihazınız hala güncelleme alıyorsa mutlaka güncelleme yapın.

3.8.7 son kararlı sürüm yüklü  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designr -- 8 Eylül 2025; 21:46:37 >

Delta'da 4.1.8

Geliştirici 4.3.6 mevcut.

yakında telefondan osiloskop çıkartırlar olur biter KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

kurmakta sakınca olmaz mı geliştiriciyi ? 2023te destek sonlanmış görünüyor extraya

Geliştirici kanalını seçerseniz 4.3.2'ye geçebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 8 Eylül 2025; 22:10:35 >
  • 
Sayfa: önceki 13451346134713481349
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.