Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1339. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
23 Misafir (14 Mobil) - 9 Masaüstü14 Mobil
5 sn
27.233
Cevap
440
Favori
1.124.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13371338133913401341
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Anladım bu işler şans işidir biraz da sana denk gelmiş garanti varmış hallolur 

Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ

SİSTEM 2
    KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W
  • gps.navigation kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar, zapret hali hazırda kurulu. TT kullanıyorum hazır ayar var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tst- -- 29 Ağustos 2025; 20:8:3 >
    ya bir dakika bile çıkmazsın akıldan...

FENERBAHÇE!
  • tst- kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Verdiğim linkteti betik zaten TT'ye göre otomatik kuruyor Hiç bir sorun yok Valla bir yer yasaklansa ancak sosyal medyadan filan duyarım 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bir sorum olacak. Şuanda ttnet modemini kullanmaktayım ve evde her yerde çekmiyor (3+1 ev duvarlar kalın modem evin köşesinde ortada konumlu değil)

Kn-3811 kapsama problemini çözer mi mesh için ekstra ürün almam gerekir mi? Eğer gerekir derseniz o durumda direk Kn-1812 alsam ekstra cihaz almadan kapsama problemim çözülür mü?

Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sturan53 S kullanıcısına yanıt

Konumlandırmanızı değiştirmeniz daha iyi olur. Bazı standartlar gereği modem ve routerların menzil genişliği çok artamıyor maalesef.

Elbette Kn-3811 ile iyileşme olabilir ancak bahsettiğiniz gibi evin köşesindeyse MESH sistem kurmak tam çözüm olacaktır. İlave edeceğiniz Keenetic'i evin orta kısmında bir yere yerleştirilirse evin tamamında benzer hızlara ulaşabilirsiniz.

2'li paket satışı olmadığı için önce Kn-3811 alıp deneme yapın. Sonra MESH ihtiyacınız var mı gördükten sonra 2. cihazı sipariş edersiniz.

Bütçe sınırı yok ise  Kn-1812 ile başlayabilirsiniz. Kapsama alanı olarak fark çıkmaz ama en güncel teknolojiler bu modelde olduğu için daha uzun ömürlü olacaktır.

• sturan53 S kullanıcısına yanıt

Çözmez. Ana cihaz ve tekrarlayıcı olarak mesh sistemi yapmanız daha iyi sonuç verir.

Malum kendiniz diyorsunuz. Cİhaz evin bir köşesinde. Duvarlar kalın. En pahalı cihazı takmak daha fazla duvar delmek ya da mesafe uzatmak anlamına gelmiyor.

Hopper + Hopper

Hopper + Challenger

Hopper + Buddy 6 Se

tavsiyelerim olacaktır. Bütçe sorunu ya da daha fazla güç, ileriye dönük olmak isterseniz ana cihaz neden Titan KN-1812 olmasın. Olabilir tabiki.

TG grubuna da giriş yapıp çıkış yaptınız bu arada. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 30 Ağustos 2025; 11:37:11 >

Biraz karışık geldi ilerde tekrar girerim belki :)

• Merhaba arkadaşlar evdeki cihazları keenetic ile değiştirdim şimdilik bir sorun yok.

FTTB-ETH altyapısı yüzünden ttnet'in verdiği modemi köprü olarak kullanıyorum buna bir çözüm bulamadım maalesef.

KN-1012'ye Entware kurmak istiyorum (Hero (KN-1012) modeli için aarch64 arşivini kullanın) diye bir not eklenmiş ama emin olmak için sizlere de sormak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 30 Ağustos 2025; 17:42:12 >

Hayırlı olsun.

FTTB'de neden aradan çıkmadı ki? Whatsapp'tan yardımcı olayım dilerseniz.

KN-1012 ve yeni ARM64 platformunda olan tüm Keenetic'lerde aarch64 kullanılacak OPKG için. Doğrudur.

1500-1600 lira bandında ikinci el hero dsl'den iyi bir keenetic router alabilir miyim?

ya da hero dsl almak hata mı sizce bir tık eski bir model sanırım

80 mbps çanak antenden aldığım internetin ucuna bağlayacağım, explorer ile mesh yapmak istiyorum.

fikir verirseniz sevinirim, teşekkürler şimdiden

Valla ben de bugün kurdum, tek tıkla Keenetic Giga da sorunsuz çalışıyor. Keenetic'i en çok bu kolaylığı, kullanıcı dostu arayüzü ve topluluk desteği için seviyor ve tercih ediyorum. Sırf bu yüzden artık ağ cihazlarında Keenetic dışında bir marka almıyor ve tavsiye etmiyorum.

Sıfır xiaomi ax3000t routerını alıp openwrt kurarak kullababilirsin hocam o fiyata daha iyi bir seçenek olur

• trolldetector kullanıcısına yanıt

Forumda xiaomi ax3000t ye keenetic os kurup onunla mesh yapanlar var hocam.

donanımhaber forum
    Xiaomi Router Modelleri ve OpenWrt Firmware [ANA KONU] - OpenWrt 24.10.1 Yayınlandı!
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161991485

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirJET -- 30 Ağustos 2025; 19:17:18 >

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

Vlan ID:35

Mac varsayılan bağlantı yapılamadı

Mac kopyalama bağlantı yapılamadı

Mac bilgisayardan al 10'la başlayan alakasız bir ip gözüktü bağlantı yapılamadı.

Alakanız için içtenlikle teşekkür ederim, routeri epey yapılandırdım opkg+zapret tamam böyle devam edeyim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hayır, eski cihazı takıp kontrol ettim.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.