Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1340. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: The white warrior Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 17 Misafir (9 Mobil) - 9 Masaüstü9 Mobil
5 sn
27.233
Cevap
440
Favori
1.124.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13381339134013411342
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    100 ile mi başlıyordu onda?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

85'le başlıyordu

Mac Colin yaptınız.

Bağlantı olmaması için sebep yok aslinda.

Cgnat ip ile test sunucusunda gözüken farklı olur.
    Cihaz arayüzünde 10 ile başlar ama internet üzerinde test ettiğinizde farklı bloklar görünür.

bu paraya wifi 6lı router teşekkürler hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bugün ttnet fiber kullanan bir ofisimizde keenetic takip ipsec yapmak istedim.
    İlk denemem de kullanici adi. sifre hatasi verdi. Turk Telekom modeme yeniden taktım. Aynı hatayı onda da verdi.
    Sonra turk telekom ile 9. görüşmem de internet bağlantısını aktif hale getirdik, yeniden keenetic modemi taktım bu sefer de baglanti kuruluyor ama İnternete çıkmıyor. Turk telekomun kullanici adi şifresi kısmına yonlendiriyor. Vlan id 35 olarak yaptım. (Turk telekom modemi ile aynı ayarlar yapıldı)

Statik ip tanımlı hat üzerinde.

Çaresiz kaldım:(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Volan kullanıcı adı hepsi ok, araştırma yaparken bazı bölgelerde vlan ID değiştiğini öğrendim o konuyu bulursam linklerim

Eski cihazda benzer ip alıyordu keşke fotoğraf alsaydım, ama dediğiniz doğrudur.

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

Buldum

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleritecholay sosyal
    Rehber: Türk Telekom VLAN ID Veri Tabanı
    https://techolay.net/sosyal/konu/turk-telekom-vlan-id-veri-tabani.19942/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 31 Ağustos 2025; 0:28:45 >

• Eoudoxias kullanıcısına yanıt
    Mevcut ise cihazında vlan kontrol ettiniz mi?

ISS cihazında vlan görürsünüz. Vlan hatali olsa ama hiç ip almaz.

• Selem bu hatayı ben yaptığım için her bağlantıyı kuramayan gördüğümde yazıyorumKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri  kullanıcı ad yazarken örnek mito@ttnet diye yazıyorsunuz dimi? zira ben son yazılanı unutmuştum aynı bağlantı hatasını alıyordumKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 31 Ağustos 2025; 2:59:9 >
    Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ

SİSTEM 2
    KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W
  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt
    Hocam, turk telekomun verdiği modemin aynısını yaptım herkesi ile.
    Sanki turk telekom o modem ile kullanıcıyı ekliyor gibi bir durum var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bende SOL fiber var. Keenetic kurulumumda VLAN girmiyorum, MAC klon yapmıyorum. Ama azami hız alarak nete çıkabiliyorum.

Eski nick: Kokanche Araç: Egea HB, 1.6 multijet, Lounge Plus Desktop: Ryzen3 2200mhz, 2GB RX550, 16GB Ram, Samsung C24F396 GSM: PTTCELL - Xiaomi 14T Pro 12/1024, DSLR: Nikon D80, 5.1.2 Cinema System Setup ; AVR: Denon x2500h, Hoparlör: Magnat MS 802 – 202 -102 - C252 set, Subwoofer: Magnat 8010701, Stereo: FX-Audio FX502a, DAC-x6, Polk Audio RTIa1 Projektör: Optoma HD142x, Media: Zidoo x9s, Amazon Fire TV Stick 4K Max, Turkcell Tv+, Logitech Harmony 650 Ağ: Zyxel NAS326, Keenetic Extra DSL (KN-2112), Tp-Lİnk Archer C60, Superonline Fiber 1000 Mbit Ham Radio:: Yaesu FT-710 Aess, Xiegu G90 HF Transceiver, Pi4 + HamPi OS, Alinco DJ-MD5 TGP, PiZero+MMDVM DMR, Malachite SDR DSP Receiver, ATS 20+ Receiver, Diamond X510n, Flipper Zero Bisiklet Carraro Sportive 330 TURK.NET DAVET KODU: FUF71KT56WIL - Mobimatter e-Sim : HSINE24592
  • sanalgezgin kullanıcısına yanıt

Superonline'da genelde vlan girilmiyor. Çünkü ONT'den çözülüyor.

Bazı bölgelerde 100 girilmesi gerekebiliyor.

Ppoe kullanıcı adı ve şifre, vlan, çok nadir de mac klonlamak gerekir. Bu kadarı yeterli online olabilmeniz için.

Sen seçilmiş kişi olmayasınKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ

SİSTEM 2
    KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W
  • mito1172 kullanıcısına yanıt

Tekrar tekrar denedim olmuyor önce asus vardı onunla da olmadı, şimdi tekrar uğraşmak istemiyorum zapret falan çöker modem resetlemem gerekirse tekrar denerim.

PPPOE için yapılan interface teki ayar değişiklikleri zapreti bozmaz. ISS cihazını aradan çıkarılamamasına şaşırıdm doğrusu.

Yaz için gittiğim evime internet bağlatacağım orada fiber yok Vdsl yada Adsl olması lazım. İş zamanı oturduğum evi de 1-2 yıla değiştirme durumum var büyük ihtimal iş zamanı olacağım yeni evde fiber olma ihtimali yüksek. Şuan iş zamanı kaldığım evde eski bir modem var.

Yaz ve haftasonları için gideceğim eve size Keenetic hangi model alayım , ben fiber modem alıp , sonra yeni eve (fiberli) yere taşınırsam Keenetic fiber modemi kulanırım , eski modemi haftasonları gideceğim evde kullanırım diye düşündüm.

Sizce nasıl hareket edeyim , teknoloji ilerledikçe modem fiyatları nasıl değişiyor bilemedim . Fiber modem almak akıllıca mı sizlere danışayım dedim.

Fikir belirtir ve Keenetic hangi modemi hangi siteden alayım yardımcı olursanız sevinirim ...

Öncelikle elinizdeki modemi bridge (köprü) moduna alıp alamadığınızı kontrol edin. Eğer köprü moduna alabiliyorsanız Keenetic son model wifi7 yada wifi6 bir router alır ve onunla sonlandırırsınız. Fibere geçtiğinizde köprü olarak çalışan eski modemi çıkartır yalnızca Keenetic router ile devam edersiniz.

100mbit ve altı hızlar alıyorsanız ve DSL destekli bir Keenetic alacaksanız, 2.el HeroDSL yada gigabit portlu ExtraDSL gibi ucuz yollu bir modem/router alın.

Taşındığınız zaman fibere geçtiğinizde bu cihazı kullanabilirsiniz. 100mbit üstü internet hızı ve yerel ağda daha yüksek hızlar istiyorsanız yeni wifi7 yada wifi6 bir Keenetic router alırsanız da, bu 2.el aldığınız modem/router'ı MESH olarak sisteme ilave eder öyle kullanırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 31 Ağustos 2025; 23:57:46 >
  • selamlar, bulunduğum yerde internet altyapı yok bu sebeple vodafon hattıma tanımlı sınırsız internet paketim var. yedek sim çıkartıp bunu sim destekli modemde açıp hotspot limitine takılmadan kullanmayı düşünüyorum hangi model işime yarar? runner 4g en uygunu sanırım yada hooper 4g+ de var . hooper almak bu anlattığım senaryoda fark yaratır mı? yoksa zaten 100 150 anca görürsün runner al geç mi dersiniz? bu modellerde ttl değiştiği için keenetic öneriyorlar

Başka alternatif öneriniz varsa ona da açığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebegen -- 1 Eylül 2025; 11:40:41 >

Telefonu USB ile router'a bağlayıp interneti paylaştırırsanız çalışıyor olması lazım.

Bununla beraber sim kart destekli router şart değil. USB portundan USB 4G modem de bağlayabilirsiniz. Simcard bu 4G modem içinde olacağı için istediğiniz model Router (USB girişli) kullanabilirsiniz.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.