Sağolasın hocam deniyorum hemen < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1174. sayfa)
-
-
Hayırlı olsun. Keenetic'i bir-iki hafta kullanın, "şimdiye kadar aklım neredeymiş" diyeceksiniz.
Ürün geldiğinde hemen web arayüzünden Medya Sunucu, SMB ve Torrent İstemcisi ayarlarını yapın. Zaten bir sürü rehber yazı var, ama biz de yardımcı oluruz.
Apple TV Infuse uygulamasındaki ayarlar ile ilgili de Apple TV başlığında konuşuruz.
-
Bende titan router a taktım zaten valla bence hızlı istiyorsan ssd derim kutu da gayet kaliteli yapılmış. fiyat olarak 1200 civarına geldi ama harici usb hdd de az para değil bu devirde ve baya bakındım abuk sabuk satıcılar satıyor yorumları hiç beğenmedim böyle yaptım bende karar senin
ben bir de abartıp mesh yaptığım extra dsl modeme de mevcut harici hdd dem vardı onu taktım ve pc de ağ sürücüsü olarak ayarladım hemen erişiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 6 Şubat 2025; 18:58:47 >
-
Tamam tşk hele bi gelsin yardım isticem zaten 🙏🙏quote:
Orijinalden alıntı: lazzaroHayırlı olsun. Keenetic'i bir-iki hafta kullanın, "şimdiye kadar aklım neredeymiş" diyeceksiniz.
Ürün geldiğinde hemen web arayüzünden Medya Sunucu, SMB ve Torrent İstemcisi ayarlarını yapın. Zaten bir sürü rehber yazı var, ama biz de yardımcı oluruz.
Apple TV Infuse uygulamasındaki ayarlar ile ilgili de Apple TV başlığında konuşuruz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Elimde küçük kapasiteli bi USB 2.5 hdd var cihaz gelince onunla bi ayar yapıcam sonra daha kapasiteli hdd arayışım olcakquote:
Orijinalden alıntı: mito1172Bende titan router a taktım zaten valla bence hızlı istiyorsan ssd derim kutu da gayet kaliteli yapılmış. fiyat olarak 1200 civarına geldi ama harici usb hdd de az para değil bu devirde ve baya bakındım abuk sabuk satıcılar satıyor yorumları hiç beğenmedim böyle yaptım bende karar senin
ben bir de abartıp mesh yaptığım extra dsl modeme de mevcut harici hdd dem vardı onu taktım ve pc de ağ sürücüsü olarak ayarladım hemen erişiyorum
Bilgisayarda kullanmayacağım için hız niye önemli olsun başka bir avantajı mı var sonuçta medya depo amaçlı kullanıcam harici hdd yi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Film falan için hızlı hdd daha iyi bence o yüzden ssd dedim ayrıca pc den ağdan ona dosya atarken ssd daha hızlı. Birde benim görselde extra dsl takılı görünen toshiba hdd harika çıktı 10 yıl oldu hep modemlerde takılı durdu hala taş gibi de artık böyle kaliteli üretilmiyor
-
Alacağınız hdd nin 7/24 çalışacağını unutmayın derim. Normalde ağ destekli depolama ünitelerini NAS da kullanırken kırmızı seriyi tercih ediyorlar diye biliyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Modemde takılıysa onu kullanmadıkça uykuda oluyor 7 24 çalışmıyor yani
-
O zaman sıkıntı yok. Ayrıca bilgi için teşekkürler. Bunu bilmiyordum.
Birde senin etrafında wifi duruma göre hangisi daha boşsa o kanalı seç ben 36 seçtim benim bölgeme göre
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 6 Şubat 2025; 20:0:29 > -
HDD'lerde uyku modu için KYTECHNGAMING ustanın şu mesajında detaylı açıklama mevcut, HDD almadan önce bakmanızda fayda var:
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/152737820
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 6 Şubat 2025; 20:1:28 >
Rica ederim
-
USB hdd veya boş kutularda uyku özelliği var zaten
-
Bu hdd lerin uyku modu özelliği kutuları ile alakalı değil mi yani ayrı ayrı alırsak kutusunun özelliklerinden kontrol etmeliyiz sanırımquote:
Orijinalden alıntı: mito1172USB hdd veya boş kutularda uyku özelliği var zaten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba
Uyku özelliği için hem HDD hem de HDD kutusunun " uyku modu desteği " olması gerekir diye düşünüyorum...
-
Valla hepsinde var mı bilmem ama benim yıllar önce aldığım harici usb hdd de var artı linkini verdiğim harici hdd ssd kutusunda da var ssd de var mı bilmem ama kullanımda değilken uyuyor
-
Evet ev telefonuda var evde sürekli 2 dk bir gitmeler oluyor bazen hiç bir skıntı olmuyor 5 10 saniye kırmızı ışık yanıyor bağlanıyor online oyunlarda sıkıntı oluyor :/
-
Selamlar, Geçen gün ofise 4G modem lazımdı keenetic ilgimi çektim ve memnun kaldım. Evde Tplink Wifi7 Be550 kullanıyorum ama Keenetic os dikkatimi çektiğinden Wifi7 modem router aradığımda bulamadım. Yakında bir ürün çıkacak mı bu konuda bilgisi olan var mı?
Not: Be550'den memnunum özellikleride yeterli fakat keenetic os'un çok daha fazla özelliği sunabilmesi ilgilimi çekti.
-
Ana kabloyu splitter ile bolmeniz gerekiyor eger 2 ayri hattan geliyorsa splitteri sadece telefona takin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Toshiba 2TB Canvio Ready 2.5" Gen1 USB 3.2 Harici Harddisk (HDTP320EK3AA)
https://www.hepsiburada.com/toshiba-2tb-canvio-ready-2-5-gen1-usb-3-2-harici-harddisk-hdtp320ek3aa-p-HBCV00000T122L?magaza=Techburada&
Selamlar bu hdd nasıl 3811 e bağlamak için istiyorum film izleme amaçlı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X