Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: serkan1216 , serkan1216 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
26.382
Cevap
428
Favori
1.058.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
65. Sırada  bugün en iyi #23
Sayfa: önceki 11701171117211731174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Apple tv konusundan geldiniz değil mi hocam. Aynı modemden kullanıyorduk. Kemal bey sağolsun çok yardımcı oldu biraz önce sipariş geçtim bende 3811 kodlu cihazdan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onderkaan

Apple tv konusundan geldiniz değil mi hocam. Aynı modemden kullanıyorduk. Kemal bey sağolsun çok yardımcı oldu biraz önce sipariş geçtim bende 3811 kodlu cihazdan
    Evet ordan geldim selam
    Nerden sipariş verdiniz acaba

• quote:

3811 kodlu cihaz Router mi modem mi yani benim eski modemi yine köprü olarak kullanmam gerekecekmi
    Sorular saçma gelirse kusura bakmayın çok hakim değilim 🥸

• bariscapt kullanıcısına yanıt
    Ben n11 den sipariş verdim. Kemal bey yardımcı oldu.

Ben de pek anlamıyorum modem mi router mı @KYTECHNGAMING Kemal beye anlattım. Eve sadece sarı cam kablo geliyor gpon ile ttnetin h289a kutusuna ordan da pc tv ye gidiyor dedim. Kn 3811 i önerdi.

• onderkaan kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Fiber geliyor yani router kullanabilirsiniz.

MT7981B
    (A/V)
    (Filogic 820) cpulu 512 mb ramli guncel bir cihaz yeni hopper.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Ben de pek anlamıyorum modem mi router mı @KYTECHNGAMING Kemal beye anlattım. Eve sadece sarı cam kablo geliyor gpon ile ttnetin h289a kutusuna ordan da pc tv ye gidiyor dedim. Kn 3811 i önerdi.
    3811 cihaz güzel bir cihaz belli ama 3500 bandında fiyat benim bütçeyi aşıyor
    Halihazırda bir modem var bunu köprü olarak kullanınca daha uygun fiyatlı bişi daha mantıklı gibi bana

Şu anda Kupon birleştirince 3200 seviyesinde bu arada.

• Keenetic Hopper DSL satın alacağım. Son 1 haftadır fiyatları artış durumunda. 250-300TL zamlanmış. Geri düşme ihtimali var mıdır? 3500TL ve üstü bir para vermek istemiyorum. Sonuçta VDSL için kullanacağım. 100Mbps paket kullanıyorum. Yeni model oyuncu laptop ve amiral gemisi telefon kullanıyorum. Bundan dolayı Wi-Fi 6 cihazın daha doğru olacağını düşünüyorum. İleride Fibere geçince açıkta kalmayacağım modemde olsun istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 5 Şubat 2025; 22:26:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

Şu anda Kupon birleştirince 3200 seviyesinde bu arada.
    Kupon birleştirmek ne demek anlayamadım ?

N11 anadayfadindaki tık hızı kupon bölümünde alt limite göre kupon ekleyin, sepetini de secin kullanın

• SunSets kullanıcısına yanıt
    Mevcut dsl modeminizi varsa köprü modu yapın Kn3811 tercih edin. Daha güçlü donanım 👍😉

Amazon.com.tr sitesinde fiyat uygun gözüküyor
    Düşünüyorsanız tavsiye ederim
    [/link]

Ayrıca sadece Google ile kennetic hopper dsl yazıp alışveriş filitresini seçerek PTT Trendyol vs başka uygun seçeneklerde bulunuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theX7 -- 5 Şubat 2025; 22:40:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

Mevcut dsl modeminizi varsa köprü modu yapın Kn3811 tercih edin. Daha güçlü donanım 👍😉
    Üstad şimdi
    Ben 100 hıza kadar fiber diye geçen bir servis kullanıyorum turknette daha hızlısı giga falan gelmedi mahalleye bunu direk kullanabilecek miyim yoksa eski modemi köprü olarak kullanarak mı bağlantı Kurcam

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Mevcut DSL modemim kötü. Geçen hafta VR300'ü güzel fiyata sattım. VR300 ile maksimum hızım daha yüksekken ve paket kaybım azken TT'nin TD-W9970 ile tam tersi sorunlarım var. Hem Hopper DSL ile hızı ayarlayıp hem de paket kaybını kendini ayarlaması daha iyi değil mi? Hopper DSL hattı overclock yapıyor diye duydum. Kopma sorunum yok fakat ileride kopma sorunu olursa kopmada yapmıyormuş gibi iyi yorumlar da aldım Hopper DSL modemden. N11'in 350TL kuponu var bugün Prote diye satıcıdan alacaktım dün fiyatı 3899TL yazarken bugün 4043TL gibi fiyata çıkarmış. Sözde masraflar artmış dedi. OVY satıcısı arttırınca bu da arttırıyor, düşürünce fiyatı düşürüyor. OVY satıcıda N11 teklifi olduğu için kupon kullanamıyorum yoksa 3549TL gelmiş olacak fiyatı nerde... Ben bekledikçe artı şansa. VR300 satmadan önce fiyatlar 3449TL falan görmüştüm.

• theX7 kullanıcısına yanıt

PCKolikte daha uygun hocam 2600TL mi neydi. Wi-Fi 6 modem istiyorum. Zaten alamayınca sonu bu modelden alırımda bu da eski model sanırım.

• theX7 kullanıcısına yanıt
    Daha güncel modeline verilen fiyat farkı değer. 3810 yerine 3811 👍

Fiziksel hat problemin ya da bölgesel problemler olduğu sürece hiç bir modem dikiş tutmaz. Keenetic ile snr ayarı bazı koşullarda hız yükseltme sağlarken bazı hatlar içinde stabilitesi sağlamak için snr arttırmanıza olanak verebilir.

9970v3 köprü modu ile çok kez Router kurulumu kullandık.

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Sanırım N11'de satış yapıyorsunuz. Keşke KN-3610 sizde olsa da satın alsam. 3811 kuponla 3249TL geliyor da kafayı 3610'a taktım. Mantıken ucuz olması lazım değil mi 3610'nun? Hem 3811 daha güncel ve yeni uygun fiyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 5 Şubat 2025; 22:56:7 >
    Ürünlerin farklı maliyetleri var.

• 
Sayfa: önceki 11701171117211731174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.