< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1176. sayfa)

-
-
Aras takibe yansmıyor yine galiba. Bazen oluyor. Geçen avşa adasına kargo hala antalya gözükürken teslim oldu.
Şubenizden bir teyit alın 13.00 e kadar mı ne açık Aras bugün.
-
Şöyle biraz araştırınca, imkan varsa hem bütçe hem yer hem adaptör filan, sanki şu ikili güvenilir duruyor. (Piyasada bir çok benzer ürün var ama çoğu güvenlikçi ve bilinmeyen dükkan isimleri. Refurbished ve kullanılmış gönderim olması %51)
Bu üründe bir tek güç düğmesinin şeklini bir sormak lazım. İki tip güç düğmesi olabiliyor. (bir modelinde denk geldim.) biri switch şeklinde biri dokunmatik gibi. (Elektrik gidip geldiğinde dokunmatik olan uyanmaz tekrar basmak gerekir.)
trendyol.com
Dark D26c Usb3.0 Çiftli 2.5"/3.5" Sata Offline Clone Docking Station Dk-ac-dsd26c Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/dark/d26c-usb3-0-ciftli-2-5-3-5-sata-offline-clone-docking-station-dk-ac-dsd26c-p-3580264?boutiqueId=61&merchantId=1075202 TB CMR Disk
www.sinerji.gen.tr
Attention Required! | Cloudflarehttps://www.sinerji.gen.tr/seagate-2tb-skyhawk-256mb-5900rpm-st2000vx017-guvenlik-diski-p-50225
-
arkadaşımda kablonet ve modemi var. Wifi inanılmaz kötü. modemin hemen yanındaki oda, içinde olduğumuz oda, Akıllı ev sistemine bağladığımız ampuller bile bazen çalışmıyor yada aşırı lagla komut alıyor.
modemin wifisini iptal edip speedster ı modeme kablolayıp SS nin wifisini kullanmak istiyorum..stabil olur mu... daha farklı bi çözüm üretebilir miyim
-
Kablonet modemi köprü (bridge) moduna alıp tüm ağ yükünü (kablolu ve kablosuz) Speedster'a verebilirsiniz. Böylece çift nat hatası da almaz sağlıklı bir kullanım sağlarsınız.
-
Geldi kurduk bile Kemal bey ile 😀😀quote:
Orijinalden alıntı: onderkaan
Sizin kargo dagıtımda mı hocam? Benden erken alacaksınız😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hadi gözünüz aydın; güle güle kullanın 👍🏻... Kemal beyden önce bana dua edecektiniz, öyle yazmıştım unutmayın 😀...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 8 Şubat 2025; 16:22:21 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tşk ederimquote:
Orijinalden alıntı: tayaydin
Hadi gözünüz aydın; güle güle kullanın 👍🏻... Kemal beyden önce bana dua edecektiniz, öyle yazmıştım unutmayın 😀...
Allah gönlünüze göre versin inşallah 🙃
İlk izlenim nasıl oldu? Apple tv ile uhd film denediniz mi hdd den okutarak? Kurulum nasış oldu teferruatlı mı
Az önce çocuğu kontrole götürürken yol üzerinde durdum baktım ama gelmemiş dediler aras kargo tekirdagda en berbat oşanı insanın yüzüne bakarlarsa şanslı hisseder o derece. Hakısınız güncellemiyorlar siteden takip ederken. Hayırlısı pazartesi günü gelir heralde
Dark marka ürünleri teknobiyotik sitesinden almak lazım orası daha güvenli
Trendyol da daha uygun aynı ürün. Satıcısı teknobiyotik yine.
Konudan bağımsız olarak yazıyorum; destekli soundbarınız veya ses sisteminiz var ve indirilmiş içerikleri kayıpsız sesle izlemek istiyorsanız Apple TV uygun bir donanım değildir. Kayıpsız TrueHD Atmos'u passthrough etmez; kayıplı olan, stream servislerininde kullandığı Dolby Dijital Plus with Atmos'u oynatır.
Yok onu denemedim daha modem ayarlarını yaptık internet sadecequote:
Orijinalden alıntı: onderkaan
İlk izlenim nasıl oldu? Apple tv ile uhd film denediniz mi hdd den okutarak? Kurulum nasış oldu teferruatlı mı
Yazarım yine 👍
Evet str dn 1080 avr var avr olarakquote:
Konudan bağımsız olarak yazıyorum; destekli soundbarınız veya ses sisteminiz var ve indirilmiş içerikleri kayıpsız sesle izlemek istiyorsanız Apple TV uygun bir donanım değildir. Kayıpsız TrueHD Atmos'u passthrough etmez; kayıplı olan, stream servislerininde kullandığı Dolby Dijital Plus with Atmos'u oynatır.
Hop sistemim olarak da 2 front 2 koltuk arkası 2 tavanda atmos 1 merkez
Var ama Apple TV kullanıyorum dediğiniz gibi
Tavanda Atmos hoparlörleri 😱...
Her odyofil erkeğin hayali 😀...
Konu başlığını çok baltalamadan şuraya ses demo videoları için zengin bir arşiv linki bırakayım (linki mobilde açarsanız masaüstü görünüme geçin ki magnetleri görebilesiniz). Artık uygun bir player ve sisteminiz ile bu demoların tadına varmak size kalmış 😉...
https://www.avsforum.com/threads/2024-home-theater-demos-for-dolby-vision-atmos-dts-x-4k-uhd-and-video-games.3297254/
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
quote:
Tavanda Atmos hoparlörleri 😱...
Her odyofil erkeğin hayali 😀...
Konu başlığını çok baltalamadan şuraya ses demo videoları için zengin bir arşiv linki bırakayım (linki mobilde açarsanız masaüstü görünüme geçin ki magnetleri görebilesiniz). Artık uygun bir player ve sisteminiz ile bu demoların tadına varmak size kalmış 😉...
https://www.avsforum.com/threads/2024-home-theater-demos-for-dolby-vision-atmos-dts-x-4k-uhd-and-video-games.3297254/
Tavan dediğim duvarın tavana yakın kısmı demek istedim
Ama atv kullandığım için kayıp var mı yok mu çok test edemiyorm haliyle
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
yani satıcısı teknobiyotik olarak söylemiştim hocam yanlış yazmışım :D
-
bende o kadar kulak yok hocam Netflix i bile android Dijitsu tv de izliyordum körmüşüm dedim Apple TV de izlemeye başladım farka vardım. bu saatten sonra çoluk çocukla daha fazla işlere girişmem zaten :D bu kadarı bana yeter artar bile. yine de paylaşımınız için sağolun :)
Düzeltme kendim çoluk cocuga karıstım hocam yanlıs anlasılma olmasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onderkaan -- 8 Şubat 2025; 19:3:34 > -
VPN açıksa açılır bende vpn açmadan açılmadı sitesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X