Evet öyle ama herifler daha içeri girmeden kapı eşiğine takalım dedi bende olmaz ayak altına dedim bak obk kablo 20 metre var çek odaya dedim hık mık zorla çekti |
KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1163. sayfa)

-
-
Ülkemize yeni gelen daha önce hiç incelenmemiş Keenetic Hopper (KN-3811) anlatımı gayet iyi olmuş , emeğinize sağlık .
Yazınızı müsadenizle ilk mesaja ekledim .
Teşekkürler ; PriSonerS
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 19 Ocak 2025; 22:12:26 > -
Müsadenizle yazınızı ilk mesaja ekledim.
Teşekkürler gündoğdu_01
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 19 Ocak 2025; 22:12:59 > -
Ellerinize sağlık... Bu vesile ile şunu belirteyim.
Keenetic ürün gamı genişledikçe, yeni ürünler çıktıkça sayfamızdaki incelemelerle beraber ilk mesaja eklemelerde artıyor. İlk mesajda aranılan bir ürünü bulmak hali ile zorlaşıyor. Mizanpaj olarak bir elden geçirmek, inceleme yazıları arasında yeterli boşluk ve ayıraç ya da en azından incelenen ürünlerin başlıklarını büyük harflerle, kalın ve en büyük puntolarla yazıp ayırd edilmesi kolay bir hale getirebilmek mümkün müdür?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar tuhaf bir sorunum var.
100Mbps Fttb, SOL Fiber kullanıyorum. Daha önce torrentten bir şey indirirken hızı 50-60Mbps'ye sabitlediğimde oyunlarda o kadar ping dalgalanması olmazdı. Şimdi Bu hızlara sabitlediğimde bile pingde anlık dalgalanma oluyor + anlamda. +5,10Ms artış olabiliyor anlık.
Dikkat etmem, bakmam gereken bir ayar var mıdır acaba? Bahsettiğim hızlara limitleme yaptığımda böyle sıkıntılar olmuyordu önceden.
Modem mi altyapı kaynaklı mı anlamadım.
Modem: Keenetic Hopper (KN-3810)
-
Rica ederim. Aynı şeyi düşünüyorum .
Modeller geldikçe yazıyı biraz daha anlaşılabilir yapmak için yöntemler arıyorum...
Web sitesi gibi dizayn edilemediği için biraz zorlaşıyor...
Söyledikleriniz uygulamaya çalışacağım , teşekkürler.
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 20 Ocak 2025; 1:2:8 > -
\\192.168.1.1
Yazarak girmeyi deneyin. Şifreli paylaşım mi yapıyorsunuz?
-
-
-
Yav bu Microsoft:un Allah belasını versin. Sistem gayet düzgün çalışıyordu. 2016 dan beri sorunsuz kullandığım Dac-x6 bir anda çalışmamaya başladı. Bir türlü çalıştıramadim. Format attım, dac çalıştı ama modem USB gitti.
Modem USB ile dertlenirken w11e güncelleme geldi. Dac yine gitti. Sinirlerim gerildi Bir anda. Son güncellemeyi kaldırınca dac yeninden çalıştı.
Ama modem USB bir türlü olmuyor. Çıldıracağım.
Kullandığınız en sorunsuz Windows 10 yada 11 sürümü hangisi?
Aklımızda olsun Windows 11 22h2 sorumlu. Uzak durun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Dac olayının Windows güncellemesiyle ilgilili olduğuna uyanamadim. Yeniden Windows Kurulumu yaparken hep MSDN:den indirim ISO imajını. Ondan 24h2 kurmuş oldum. Akşama 23h2 imaj bulup yeniden kurulum yapayım. Yoksa çıldıracak bu beni.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 23H2 kullanıyorum. Benzer bir sorun yaşadıktan sonra HeroDSL'i yeniden başlattım ve sorun kendiliğinden çözüldü. Cihazı yeniden başlatmayı deneniz mi?
Alttaki ayar kapalı mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 20 Ocak 2025; 10:16:43 > -
TV kablosuz bağlanınca benzer durumda TV için geçerli oluyor ya da olacaktır özellikle maç vb yayınlarında. Şuan modem TV ile aynı sehpada, tüm elektrik ve internet bağlantıları TV'nin arkasında kalıyor, kablonun hepsi orada gizli yani.
Buddy ile kurduğum mesh öyle ya da böyle çözüm sağladı, koridorda 10m kablo gezmesinden her türlü iyi estetik olarak. Dediğim gibi sadece cs ya da fifa gibi oyunlarda beni tatmin etmez ama ikisini de oynamıyorum bir süredir.
Ben aslında olumlu olarak tecrübemi yazmaya çalışmıştım siz buddy savunmasına geçtiniz anlamadım
-
24H2 sifresiz smb erişimine artik izin vermiyor. Şifre korumali yaparsaniz erişebilirsiniz tekrar. Parola istemiyorsaniz windows ozelinde gpedit.msc ile cozumu var.
3 farklı çözüm varmış. Siz yazınca bir bakayım dedim. Sorun yaşayanlar hepsini deneyebilir.
@sanalgezgin ilgili link aşağıda;
minitool
Top Fixes: Cannot Access NAS With SMB in Windows 11 24H2https://www.minitool.com/news/cannot-access-nas-with-smb-in-windows-11-24h2.html
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X