Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
26.375
Cevap
428
Favori
1.057.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11601161116211631164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Seçenekleri seçerken dikkat edin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • heyysanadiyom kullanıcısına yanıt

Bende böyle bir uyarı çıkmadı yüklerken niye seni buluyor hep bu gariplikler yahuKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri  yada sen seçmişsin kaldırılacak Türkçe birleşeniKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 17 Ocak 2025; 10:40:28 >
  • YNaniSK kullanıcısına yanıt

Merhaba, bu linkten ihtiyacınıza uygun cihazı bulabilirsiniz.

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyelerikeenetic.com.tr
    Ürün seçici | Keenetic
    https://keenetic.com.tr/tr/find-my-keenetic
  • Vyndra kullanıcısına yanıt

Merhaba, maalesef kullanamazsınız. Mesh için ikinci bir keenetic cihaza ihtiyacınız var. Aşağıdaki linkten ihtiyacınıza uygun modeli seçebilirsiniz.

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyelerikeenetic.com.tr
    Ürün seçici | Keenetic
    https://keenetic.com.tr/tr/find-my-keenetic
  • gündoğdu_01 G kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yanıtınız için, bakacağım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

mobil uygulamayı indirdim , üyelik gerekiyormuş , web sitesi üzerinden üye oldum , telefonla giriş yaptım , , uyarı geldi , güncelleme varmış , yapayım dedim , ilk telefonda gördüm

sonra web sitesi üzerinden güncelleyeyim daha garanti olsun dedim orada da aynı şeyi görünce duraksadım

akşam bakarım boş vakitte KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

SEN BİRLEŞEN SEÇENEKLERİNE DALDIN BÜYÜK İHTİMAL ONDAN ÇIKIYORDUR OKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri  eve gelince pc de yap sakin kafaylaKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 17 Ocak 2025; 16:17:37 >
  • YENİ SÜRÜM ✅ KeeneticOS 4.3.A.14 - 17.01.2025

Geliştirici Güncelleme Kanalında

• Geçen sayfalarda sorduğum Buddy 5'i bir kaç oyunda denemiş oldum, şöyle yazayım alacaklar için.

Öncelikle ana modemim Extra DSL ve Buddy 5 ile Mesh yaptım, Buddy 5'ten de kullandığım bilgisayara/playstationa kablo çektim.

Ayrıca ana modem ile buddy arasında 2 duvar var, ancak iki cihaz da kapının yanında ve kapılar açık.

POE 2 ile denediğimde Avrupa sunucularında ping 60 civarında kalıyor, ama ara sıra yükselebilir. Bunun belli bir aralığı yok, bir saat hiç yapmazken sonraki 5dk içinde yapabiliyor.

Diablo 4 yine benzer durumda, ping seviyesi oynanabilir.

Playstation 5'i kablo ile bağlayıp Battlefield ve Rocket League ile denedim. BF5 yine 60 civarında ping gösteriyor ancak oyun içinde dalgalanıyor olacak ki sık aralıklarla ekranda "turuncu" ping uyarısı çıkıyor.(BF oynayanlar bilir bunu) Packet lossa vardırmıyor ama sanırım işi.

Rocket League oynarken de yine ping 65-70 civarında oluyor, hiç packet loss yaşamadım. Bu oyunda çok net belli oluyor zaten pl problemi.

Arada 2 duvar olmasa belki çok daha iyi sonuç alınabilir. Kurulumunu da kablo ile yapmak çok daha basit.

Beni memnun etti şimdilik performansı ama anlık pingin daha önemli olduğu CS-Fifa gibi oyunlarda problem yaşatır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 18 Ocak 2025; 23:16:18 >

• fasakasa kullanıcısına yanıt

İşin aslı modemi pc yanına koyabilsen hiç sorunun kalmazdı KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

bişi yapmamıştım KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

4.2.5 sürümü bende işe yaramadı , wi-fi çekim göstergesi dalgalanmaya başladı durduğu yerde sinyal göstergesi düşüp çıkıyor

bir önceki sürümde sabit idi

4.2.4'e geri döndüm KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• Wi-Fi Sistem Ayarları'nda mesh cihazlarının kontrolcü ile bağlantı hızını görürsünüz. Mesafe ve duvar kavramından öte oradaki değer önemlidir. Hero DSL koridorda, Buddy 5 salonda; arada bir kapı var ama direkt bakışta oda köşesine denk geldiği için iki duvar var. Bağlantı hızı 700 ile 867 Mbps arası değişiyor ki 867 Mbps Hero DSL'in ac1300 max. kablosuz hızıdır:

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

Buddy 5'in etherneti 100Mbps olduğu için konumuna göre bazen kablosuz daha verimli olabilir.

Ayrıca 4.2.5 güncellemesinin mesh sistemi bağlantı kalitesini iyileştirdiğini düşünüyorum. Aksine şahit olan arkadaşlar Band Steering/Fast Transition ayarlarında Hareketlilik (mobility) domain ID ve anahtarını değiştirerek denesinler lütfen. Ben her güncellemeden sonra bu değişikliği yapıyorum. WiFi şifresini değiştirmeden bir nevi cihazları yeniden tanıştırmış oluyorsunuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Öyle bir imkanım yok maalesef. Zaten öyle yapsak da tv için kablo çekmek gerekecek:)

• tayaydin kullanıcısına yanıt
    500-867 arasında bahsettiğiniz değer

• fasakasa kullanıcısına yanıt

Kablo takıntın varsa yapacak bir şey yok mecbur öyle devam edeceksinKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri  TV modemin oradaysa evet 2 kablo olur ama değilse sadece ont den gelen kabloyu uzatıp PC nin olduğu yere çekip modemi oraya koyacaksın. Artı TV modemin olduğu yerdeyse bile TV de kablosuz bağlantı varsa TV yi kablosuz bağlayabilirsin onda sıkıntı olmaz,KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

Al işte bahtsız bedevi gibisin 4.2.5 de bile sorun çıkmışKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

Aslında bir yolu daha var.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159092508

Fiber ONT => Powerline Adaptor => Elektrik hattı => Diğer Odadaki Powerline Adaptor => Wireless router şeklinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 19 Ocak 2025; 20:38:10 >
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

Oda olur da bildiğim kadarıyla ont ye giren kablo 50 100 metreye kadar sıkıntı yaratmıyor sadece kablo uzatılıp iş hallolabilirKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri  Bu arada önceki yazdığın olay şu aslında heriflerin tembelliğinden kapı eşiğine takma saçmalıkları yoksa iş umurlarında değilKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• tayaydin kullanıcısına yanıt

Burayı diyorsan bir şey değişmedi hep 390 yada oynama da yapıyor aşağı yönde

Kablo her türlü işi çözüyor. Evin içinde kablo istemeyen yada kablo çekme imkanı olmayan için en ideal çözüm bu. En azından Router kapının ağzında durmak zorunda kalmıyor.

• 
Sayfa: önceki 11601161116211631164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.