Son sürümde keenetic-dark-theme-extension çalışmıyor ve crc hatalarını göremiyorum sorun nedir acaba.Sürüm 0.5.108 |
KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1087. sayfa)

-
-
Hani benim yaşadığım durum vahim ama sizin bankada yaşamış olduğunuz bu durum çok daha vahimmiş kıymetli üstadım 🙈🙈😁😁😁
3dseccureyi Ben bile biliyorum Yeni nesil ışıklı görsel olarak daha karizmatik duran fosforlu mekanik katlar olduğunu 🙈
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Mrb arkadaşlar, Hero DSL Fiber modem olarak kullanılabilir mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
EVET
AYAR şöyle
Keenetic Türkiyeyoutube
Bu videoda Keenetic Ultra (KN-1810) ile Türk Telekom fiber internet kurulumunun nasıl yapıldığı anlatılmaktadır: 00:05 - Keenetic Ultra (KN-1810) Türk Telekom fiber internet nasıl kurulur? 00:10 - 'İnternet' ve ardından 'Kablolu' bölümüne tıklayın 00:38 - Servis sağlaycıdan gelen kabloyu cihazın MAVİ renkli portuna takmanız önerilir 01:03 - İnternet VLAN ID'yi 35 olarak girin 01:13 - İSS kimlik doğrulama türünü PPPoE olarak seçin 01:29 - Kullanıcı adı ve şifre alanlarına Türk Telekom'dan aldığınız kullanıcı adı ve şifre bilgisini girin 02:00 - İnternet servis sağlayıcınız MAC adresi için bir kısıtlama belirlediyse, sağlaycının verdiği cihazın MAC adresini bu alana yazabilirsiniz. Destek 👇🏼 📧 destek@keenetic.com.tr ☎️ 0216 709 3200 🌍 https://destek.keenetic.com.tr 📝 https://bit.ly/keeneticdestekformu Sosyal Medya 👇🏼 Instagram: instagram.com/keenetic.tr Facebook: facebook.com/keenetic.tr Etiketler 🏷️ #keenetic #ultra #kurulumhttps://www.youtube.com/watch?si=xwhbmadMmIH_hjNk&v=ZK0fIv9GbnE&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 25 Ekim 2024; 17:59:24 > -
-
Son sürüm 4.2.1'de koyu tema eklentiye gerek kalmadan hazır geliyor ;
-
Teşekkürler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Aynı sayfanın biraz aşağısında filitre seçeneği var ;
-
-
Yorumları gördükten sonra beklemeye karar verdim Üstat. Çalışıyorsa kurcalama mantığı yani
-
maalesef crcler görünmüyor yada bulamadım.
-
webCLI komut satırına yazacağınız bir komut ile öğrenebilirsiniz:
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155191847
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam o eklenti kurulu fakat bu yeni sürümde göstermiyor.
-
Paylaştığım yöntemin eklenti ile alakası yok zaten. Karanlık tema eklentilerinin yeni arayüz ile çalışmayacağı duyurulmuştu.
Modem/routerınızın web arayüzüne ulaştığınız adresin sonuna /a yazarak Enter'layın. Gelen sayfaya aşağıdaki komutu girin. Bu şekilde FEC, CRC değerlerinizi görebilirsiniz. Ben daha yeni kontrol ettim.
192.168.1.1/a
more proc:/driver/ensoc_dsl/dsl_stats
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herkese merhaba, annemlerin yeni evinde daireye kadar fiber internet geliyor. Kapı girişinde ont cihazı ile her odaya cat kablo çekmişler ancak kurulumda salon çalışmıyor demişler ve mutfağa kurmuşlar. Netspeed kullanıyoruz. Verdikleri modemi söküp 2 adet extra dsl(2112) ile kurulum yapacağım. Dipte bir odamız var orada çekmeyebilir sizce en uygun çözüm ne olur? 3.bir cihaz olarak ne alabiliriz?
Bütçe olarak açılmak istemiyorum tabi ki gönül ister titan modelini alıp ana modem yapıp 2 cihazı genişletici yapmak ama artık bütçe ayırmak istemiyorum desem doğru olur o yüzden en ucuz çözümleri arıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 26 Ekim 2024; 13:22:27 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Önce kurulum yapıp test edin. Keenetic MESH oldukça iyi çalışıyor ve kapsama alanı iyi. 3. Cihaza ihtiyacınız olmayabilir. Lazım olursa Buddy serisinden bir cihaz ekleyebilirsiniz.
-
Tamamdır hocam deneyeceğim önümüzdeki hafta. Elimde rj45 jack ve pensesi var. Salondaki kabloyu kendim deneyeceğim. Uçları sıfırdan kuracağım belki bir taraftın ucu kırılmıştır. Salona koyarsam sorun kalmaz gibi zaten.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X