Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1071. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.702
Cevap
429
Favori
1.080.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10691070107110721073
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hız testini, xbox üzerinden tarayıcı ile ookla ya da fast.com gibi sitelerde yaptırıyorum.

• Rand_Al_Thor kullanıcısına yanıt

wifiman.com

nperf.com

ne çıkartıyor?

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Şu an test şansım yok, oralarda denemedim hocam.

Ama farklı bir kaç yerden denediğimde benzer sonuçlar aldım.

Gece bir daha deneyeceğim, umarım düne özgü bir sorundu.

• Rand_Al_Thor kullanıcısına yanıt

Hocam daha önce de mutlaka aynı yerden hız testini yapıyorsunuzdur ancak şöyle bir bilgi vereyim ben tecrübe edindiğim. Benim masaüstü bilgisayarımda tarayıcı üzerinden hız testi yaptığımda hiç bir zaman tam hızı göremiyorum hep düşük çıkıyor. Tarayıcı üzerinden test yaparken işlemci %100 çakılıyor, belki eklentilerden kaynaklı da olabilir. Windows uygulaması ile tam hızı alabiliyordum, aklınızda olsun.

• ru.celebi kullanıcısına yanıt

Masaüstünde ben de uygulama kullanıyorum hocam.

Xboxta uygulama olmadığı için tarayıcıdan yapıyorum testi,

Daha önce de öyle yapıyordum zaten.

• Superonline modemden aldigim kablosuz hizi hooper 3810da alamiyorum saka gibi cidden, yapmam gereken ekstra bir ayar falan mi var acaba? Iade edicem cihazi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ru.celebi kullanıcısına yanıt

Paylaştığım görselde ok ile gösterdiğim klasör smb yi açınca oluşur ve normalde içinde modeme takılı hdd olmalı ama içine girince boş diyor fakat modemin içinde hdd de olan dosyalar görünmekte alt görseldeki gibi. dediğine de bakayımKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri  EKLEME dediğin gibi çalıştır dan yaptım kullanıcı ad ve şifre soruyor ama kullanıcı ad şifre doğru olduğu halde kabul etmiyor ne saçma ya bu modemKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri SON EKLEME işlem tamam teşekkürler dediğin gibi çalıştıra yazıp hallettim artı ayarda şifre altındaki etkinleştir tıkını seçmem gerekiyormuşKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

BU HDD

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

AYAR BÖYLE AMA YANLIŞ MI BİLMEM ÇOK SAÇMA BİR MODEM BUKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 5 Ekim 2024; 3:12:0 >

• Eupho E kullanıcısına yanıt

Kablosuz ayarlar nedir?

Antenlere yön verdiniz mi?

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt
    Modemin yaninda olsam da herhangi bir degisim yok.
    Ayarlar bu sekilde
    KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eupho -- 4 Ekim 2024; 21:40:11 >

Soru biraz kapalı olmuş doğrusu ...

Altyapı hızınız , ISS'nin verdiği router ve Hopper'den aldığınız hız değerlerini ayrı ayrı açıklayabilir misiniz ?

• micro77 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

ISS: SOL 1000Mbit
    Hooper hizim: 300mb-400mbit
    SOL Modem Hizim: 600-820mbit

Bunlar wifi hizlarim.

Sol Modem ethernet hizim 920mbit
    Hooper ethernet hizim 200-320mbit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eupho -- 4 Ekim 2024; 23:5:28 >

İstemci listesindeki bağlandığınız cihazın hız testi sırasındaki band genişliği hızı nedir ?

örnek :

Ayrıca IntelliQoS ayarlarınız nasıl ?

örnek :

Yukarıdaki değerler bilinirse daha iyi yorum yapılabilir diye düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 4 Ekim 2024; 23:23:35 >

Ethernet bağlantınızı gigabit hızını destekleyen bir kablo ile mi yapıyorsunuz ?

Sistem gösterge panelinde ethernet bağlantı hızınız kaç görünüyor ?

Örnek (1gbps) ;

• micro77 kullanıcısına yanıt

Merhaba;

İki mesajınıza da burada cevap veriyorum.

Ethernet kablosu 1gbit destekliyor, dashboard üzerinde de sizin göndermiş olduğunuz gibi gözüküyor

IntelliQoS kapalı kullanıyorum onun yerine donanımsal hızlandırma açık.

Test sırasında istemci üzerinde 720mbit gözüküyor ancak wifiman,speedtest sonuçları 430larda.

Teşekkürler

birden fazla istemcinin olduğu yerde, hız test sonuçlarını neye göre değerlendiriyorsun? bu 720 görünüyor ama 430 sonucunu alıyorum demiş olman bana yani pek bir anlam ifade etmedi. KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri  tek istemci üzerinden test yapmak gerekmez mi? bu intelliqos ile donanımsal hızlandırma arasındaki tercihinde, performansın daha iyi olacağına neye göre kanaat getirdin? bu ikisi farklı şeyler sonuçta.

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt
    Donanımsal hızlandırma ile tekil istemci performansı maksimuma çıkar. Bunu yaptığınız hız testlerinde de açıkça görürsünüz. İntelliqos ve diğer ağ trafik şekillendiriciler ise çoklu istemci senaryolarında ağ performansını optimum seviyede tutarak, gecikme değerlerinin minimuma indirilmesini hedefler. Eğer ki internet hattınızdan maksimum veri performansını almak istiyorsanız donanımsal hızlandırıcı aktif olmalıdır. Titan ve Peak Dsl gibi modellerde bu arayüzden kapatılamaz zaten, yalnızca cli komutlarıyla kapatılabilir. Kapatılması da tavsiye edilmez.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar bir konuda yardımınızı rica ediyorum yaklaşık dört aydan beri hooper dsl kullanıyorum gerçi kullanmaya çalışıyorum kendimce defalarca kez sayısızca deneme yanılma yöntemi ile sonuca ulaşmaya çalıştım ama yine başa dönüyorum
    Türk net ile bu modemi kullanan kullanıcılar genel olarak bu markanın modemlerini kullanan kullanıcılar benzer sıkıntılar yaşıyor anladığım kadarıyla
    Ben bu modemle bir türlü online oyun oynayamiyorum
    Vdsl2 Türk net 50 Mb internet mevcut bende
    Online oyunlarda sürekli olarak milisaniyelik takılmalar duraklamalar yaşatıyor bu modem ya teknolojisi bizim ülkemiz altyapısı için çok fazla ya da ürün Türkiye altyapısı için adapte edilememiş
    Herhangi bir gecikme yaşamıyorum ama gelin görün ki oyunun kendi akışından farklı olarak modem online oyunu yavaşlatıyor bir şeyleri düzeltirken bir şeyleri bozuyor milisaniyelik olarak baris takılmalar yaşatıyor ne yaptıysam sorunu çözemedim
    Evvela donanıma hızlandırıcısını hep kapalı tutuyorum bu açıkken daha da katlanılmaz bir hal alıyor yayvan elastik şekilde maç oyunlarında futbolcular hareket ediyor
    Qos ayarını da kapalı tutuyorum herhangi bir hız düşürme yapmıyorum böyle yapınca da online oyunlar hiç oynanmaz hale geliyor kontroller çok zorlaşıyor
    Sizlerden ricam benim gibi Türk net ya da herhangibi vdsl2 altı yapı kullanıp da ondan oyunlarda sorun yaşamıyorsanız eğer şu gelişmiş arayüzündeki ayarları bana paylaşabilir misiniz rica etsem
    Hangilerini devredışı bırakayım hangileri açık kalsın çözemedim gitti ben en sonunda hepsini devredışı bıraktım sadece görsel olarak sizlerle paylaşmak için seçili görseli paylaştım ama sizlerden bakın çok rica ediyorum bana yardımcı olun
    Donanımsal hiçbir sıkıntım yok yani senaryo modunda film akıcılığında yağ gibi oynadığım oyunları online moduna girince farklı bir oyuna girmişim gibi oluyor sürekli ama sürekli olarak hissedilebilir anlık milisaniyelik takılmalar oluyor
    Bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ediyorum hayırlı günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt

Ben Turknet kullandığım zamanlarda yalnızca BITSWAP ve SRA açık kullandım.

• G.INP ve G.Vector ülkemizde kullanılmiyor bildiğim kadariyla. Bitswap, sra ve upbo acik olsun. Sorunu da tam anlamadim acikcasi. Yayvan, elastik futbolcular? Hat degerlerini de paylasip sorunu daha detayli aciklayabilir misiiniz?

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt

Siz bu sorunu bir video kaydı atsanız acaba.

• 
Sayfa: önceki 10691070107110721073
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.