Şimdi Ara

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gündoğdu_01 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
22.855
Cevap
390
Favori
909.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
40. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çizdiğiniz şekle göre sorun olmaması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni güncellemeden sonra yeniden başlama sorunu giderilmiş.Modem daha iyi oldu şimdi.
  • Teşekkürler , extra DSL siparişi verdim bu gece , geldiğinde deneyeceğim bakalım. En kötü senaryo mevcut vmg3312 ile kabloyla ikisini bağlayıp keenetic üzerinden WiFi dağıtırım diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extreme__ -- 19 Mayıs 2020; 13:14:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • emretutar E kullanıcısına yanıt
    aynen performansa bir etkisi yok ama biraz tedirgin ediyor işte o kadar para verdik :D dikey koymak için yer yok ya dsl kablosu ucu ucuna yetiyor
  • Selamlar,
    Masaüstü bilgisayarıma Omni DSL modemime ethernet kablosuyla bağlanıyorum. Aynı zamanda modemi wifi alıcısı olarak kullanabilir miyim?

Xiaomi 3G Router'a sahibim. Omni Dsl'i ona ethernet kablosuyla bağlayarak, router üzerinden wifi yayını yapıyorum. Ama masaüstü bilgisayarda yazıcıyı kullanamıyorum wifi adaptörü olmadığı için. Ne yapmak gerekir? Var mıdır bir çözümü?
  • Bu modeller arasında hangisini tercih etmeliyim ? Extra Dsl modelini en uygun nereden alabilirim ?

Extra Dsl Ac
    Asus Ac750
    Zyxel Vmg3625-T20A

• Hepsiburada.co m en uygun hocam ben oradan almıştım extra DSL.
  • onboardx O kullanıcısına yanıt
    Ne kadara almıştınız ? 449 TL şuan

• onboardx O kullanıcısına yanıt
    Ben diğer yazılımlar da hiç yeniden başlatma sorunu ile karşılaşmadım. Senin yaşadığın sorun düzeldiyse sevindim.

• extreme__ E kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Bence hiç gerek yok Zyxel sisteme dahil etmene extraDSL yeterli gelecektir.

• Jester61 kullanıcısına yanıt
    Isınma sorunu yok çalışma sıcakllığında çalışıyor üzerinde hdd disk var 7/24 torrent download yapıyorum banamıısn demiyor.

• semiramist1 kullanıcısına yanıt
    İnternet hattın dsl değilse ve internetin Xiaomi de sonlandırıyorsan OmniDSL çalışma modunu erişim noktası yaparak kablolu ve kablosuz dağıtabilirsin.

• Hocam biz bu sayfada diğer markaların isimlerini bile hatırlamak istemiyoruz 😂 Şaka bir yana tatbiki Keenetic ExtraDSL öneririz pişman olmazsın sende aramıza katılıp diğer markaların adını unutursun 😂

• teknotakip_tr T kullanıcısına yanıt
    Fiyat olarak şuan 450 TL heryerde daha önce nasıldı uygun mu ?
  • Ben ilk çıktığımda 650 TL civarlarında aldığım için bana göre uygun hocam😂 kur düşükken almakta fayda var kur yükseldikçe fiyatlar artıyor.

• scandelos S kullanıcısına yanıt
    Hocam antenler dikey durduğunda yatay olarak sinyal yayıyor yazıyordu, o yüzden sadece bir tanesini değiştirdim. Sağ tarafta olan anteni biraz aşağıya doğru indirdim, diğerlerine değiştirmiştim fakat sonra düzelttim yine.

Modemin konumunu kısıtlı olarak değiştirebiliyorum, sabah değiştirdim, duvara dayamıştım şu an sehpa üzerinde açık yerde duruyor.

• micro77 kullanıcısına yanıt
    Konumunu değiştiremiyorum maalesef, o kısımda olmak zorunda. Gösterdiğim yerde sehpa var, oranın üzerine koydum. Biraz daha iyi gibi, anten yönü için ne önerirsiniz? Sağ tarafta olan antenin yönünü odama doğru hafif yönelttim sadece, dik durunca yatay yayıyor diye okumuştum.

• Aynı fiyata almıştım.
  • Extra dsl kesinlikle
    Diğerleri çok geri kaldı

• extreme__ E kullanıcısına yanıt
    denemek lazım
  • 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.