Şimdi Ara

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22.861
Cevap
391
Favori
909.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
77. Sırada  bugün en iyi #35
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha çok TV box ve IPTV cihazları için ağ trafiğini kolaylaştırmak için kullanılan bir teknik , ağ iletişim protokolü...

nedim-pala.blogspot.com
    Yerel Network Multicast IP Yayın Teknolojisi
    https://nedim-pala.blogspot.com/2017/12/yerel-network-multicast-ip-yayn.html?m=1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• teknotakip_tr T kullanıcısına yanıt
    evet onu unutmuşum ama abartılacak bir şey değil 1 dairede
  • Türknet abonesiyim ve 53 mbit hız alıyorum zyxcell vmg3312 ttnet modemi ile .. Modem arayışındayken kendini bu konunun içinde bulanlardan biri de benim. Extra DSL hakkında hem bu konuda hem alışveriş yorumlarında okuduğum kadarıyla cihaz baya tatmin edici. Hemen herkesi memnun etmiş olması(yada görünmesi) beni inceden bir şüpheye düşürdü. Teknik özelliklere ve incelemelere göre halihazırda çoğu rakip markaya göre hem fiyat hem performans olarak önde . Satın almadan önce Kullananlara sormak isterim; gerçekten hepinizin evinde kelebekler uçuşuyor mu bu cihazla? :). Evdeki her profilden kullanıcıya bu kadar mı hitap ediyor.
    Ayrıca cihaza sahip olup satmak isteyen varsa talibim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extreme__ -- 19 Mayıs 2020; 4:6:58 >
  • Arkadaşlar extra dsl ac1200 modelini aldım ama biraz fazla ısınıyor gibi geldi normal mi acaba
  • extreme__ E kullanıcısına yanıt
    Taze taze cevap ;
    Yaklaşık 2 günden bu yana hiç reset yapılmadan çalışıyor...
    Güncelleme yada elektrik kesintisi haricinde yeniden başlatma ihtiyacı olmadı...
    75 Mbps interneti son byte'na kadar sömürüyor...
    Şimdiye kadar evdekilerden herhangi bir şikayet olmadı...
    Eğer size gelen internet altyapısında sorun yoksa Keenetic modem ile konforlu bir değişim olacaktır..
    O elinizdeki zyxell modemden çok çektim , Keenetic"e geçip bir an önce kurtulmanız dileğimle...

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları
    KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları

2 aydır bu cihazı kullanılanıyorum. Cumartesi Türknet 75 mbit vdsl den TT Fiber e geçtim. Aynı modemi fiber de de kullanıyorum. 1. Gün Telekom'un verdiği ZTE yi kullandım. Menülerine girince nefes alamadım resmen. Bu modemi kullandıktan sonra diğerleri tuşlu telefon gibi kalıyor. Cihazda yönetemediğin bir özellik yok. Diğerlerinde yönetmek diye birşey yok. Kablo dan daha yüksek kablosuz performansı var mesela benim telefonum 800 mbit bağlanıyor. Alınca üzülürsün o zaman anlarsın nedemek istediğimi. Mesajlarımda iki modemin hızını gösteren resimler var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jester61 kullanıcısına yanıt
    henüz ısındığına şahit olmadım saatlerce netten dizi izlerim
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    derece olarak ölçemiyorum ama elimi koyduğumda sıcak geliyor
  • Bir kaç gündür kullanıyorum, cihaz hakkında fikirlerim olumsuza döndü maalesef.

4 anteni ne diye koymuşlar anlamış değilim, dahili antene sahip TP-Link modem ile aynı hızı almaya başladım 5GHz kullanmama rağmen. Online oyunlarda deli gibi paket kaybı yaşatıyor.

Kabataslak, odam ile modem arasındaki mesafeyi gösterdim. Şu mesafeden hızı veremeyecekse maalesef verilen paraya yazık, 5GHz ağını sadece evde bilgisayarım kullanıyor. Etrafta da 1 tane bile 5GHz dalga yok.

Modemler açıldığı için iade de olmuyor sanırım, kaldık böyle. Keenetic`in sitesindeki Wi-Fi güçlendirme rehberini de okudum ama sonuç aynı. Sanırım aldığım fiyatın 100 TL altına satacağım, daha uğraşmak istemiyorum.

(Eski modem için 1Mbps, Keenetic ile 6Mbps alabiliyorum.)

EDIT: Modem ile oda uzaklığım en fazla 10-11 metre.

EDIT-2:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihTSFC -- 19 Mayıs 2020; 6:2:18 >

• FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    sadece şunu diyeyim internette araştır online oyunda kaç kişi kablosuz oynamayı öneriyor yada kablosuzun kabloluyla aynı performansı verir diyor? kısaca online oyun kablosuz oynanmaz bu kuralı bilmediğin belli ayrıca 5g hiç bir modemde de güçlü değildir

çekim gücü hakkında o antenlere rağmen neden her yerde full olmayışının sebebini konu sahibi bu konuda yazdı sayfaları gezersen görebilirsin

bende ilk aldığımda çekimi görünce eski modemden farkı yok deyip o antenler niye demiştim ama sebebini anlayınca yadırgamayıp city router modelini de alıp mesh ile bağlayıp odamdaki extra modemden 15 mt mesafedeki mutfağa koydum şimdi evin her yerinden full çekiyor 2.4 ve 5g ama yine diyorum online oyun kablosuz oynanmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 19 Mayıs 2020; 8:52:43 >

PS4'e kadar ethernet kablosu çekemem maalesef, eski modemim paket kaybı yaşatmıyordu zaten. 64 kişilik BF sunucularında rahat bir şekilde oynayabiliyordum.

Mac'te fazla oyun oynadığım söylenemez.

5GHz güçlü demedim, daha iyi bir iletim sağlıyor etrafta başka kullanıcı olmayınca ona rağmen sorun yaşıyorum.

Avrupa'nın standartları gereği çekim gücünün sınırlandırılmış olduğunu biliyorum, 10 metre ve 1 duvardan da geçemeyecekse benim işime yaramaz hocam.

o zaman şunu yapacaksın bende ilk aldığımda çekimi görünce eski modemden farkı yok deyip o antenler niye demiştim ama sebebini anlayınca yadırgamayıp city router modelini de alıp mesh ile bağlayıp odamdaki extra modemden 15 mt mesafedeki mutfağa koydum şimdi evin her yerinden full çekiyor 2.4 ve 5g ama yine diyorum full çekse de online oyun kablosuz oynanmaz kablolu gibi olmaz illa kayıp yaşatır
    Tavsiye için teşekkürler hocam, biraz zaman geçtikten sonra router bakacağım.

Kayıplar yaşanacağını biliyorum, PS4'e dediğim gibi 10 metrelik bir kablo çekemem aynı zamanda PC'de ethernet girişi de yok maalesef.

Üstadım hemen müşteri olayım Satıyorsanız , Benim evin salonu odaların tam ortasında kalıyor ve en uzak noktada dahi modeme mesafe 5-6 metre . WiFi veya 5g ile Sorun yaşayacağımı sanmam . Daha önce SOL hg255s ile 5ghz de sorunsuz kullanıyordum. Buda ondan aşağı donanım değil. Neyse satarsanız iletişime geçelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extreme__ -- 19 Mayıs 2020; 11:27:6 >

rica ederim sana city modeli bile yeter aslında şuan 214 tl hb de gördüm

ethernet çekebilsen oh be dersin aslında ama müsait değilse o ayrı tabi
  • Jester61 kullanıcısına yanıt
    Bende de ısınma vardı baya ama performans konusunda sıkıntı yok şimdilik. Servisi aradım sordum bi sıkıntı olursa gönderin bakalım dediler. Yalnız modemi dikey koyunca ısınma azalıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Arada 2 yada 3 duvar var , sizin çizdiğinize göre...

Modemi koridora taşımamız mümkün olursa , her yeri kapsaması mümkün olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 19 Mayıs 2020; 11:26:18 >
  • micro77 kullanıcısına yanıt
    mito1172 kullanıcısına yanıt
    üstteki mesajımda bulunan Krokiye bakarsanız Benim evde mesh yapmama gerek kalırmı sizce ? extra dsl bu odalarda tek başına yeterli gelir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extreme__ -- 19 Mayıs 2020; 12:44:18 >
    Hocam anten yönlerinide ayarladın mı? bir sonraki yazında kablo çekemem 10 metre var demişsin modemin konumunu değiştirmeyi denedin mi? ExtraDSL cihazında bildiğim kadarıyla 4 adet amplifier var ve okuduğum, gördüğüm, işittiğim kadarıylada kablosuz hele hele 5Ghz kablosuz performansından çk memnun olduğunu yazan arkadaşalar var, ben Ultra kullanıyorum.

Bana kalırsa dediğim gibi önce anten yönlelerini en kötü ihtimalle modemin konumunu değiştirip test et. Çünkü cihazların performansı çok başarılı Ulra+Air kullanan biri olarak senelerdir bize dayatılan cihazlardan çok farklı olduğunu bilen biri olarak söylüyorum.
    modem koyabileceğin en iyi yerde olacak evin duvar vb. yapısal durumu da burada çok önemli oluyor eski tip evlerde duvar kalınlıkları ile yeni tip evlerdeki duvar kalınlıkları çok farklılık gösterebiliyor ek bir cihaz olmadan kullabilirsin gibi duruyor.
  • 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.