Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: agumus9 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 12 Misafir (2 Mobil) - 11 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.663
Cevap
428
Favori
1.076.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet 1 ay önce satıcı ovı olandan 449 tl ye aldım bende
  • 370 tl ye düştü bir ara ama artık zor düşer gibi
  • Yeni geliştirici güncellemesi geldi, ( 3.5 Alpha 1 )
    Güncelleme bilgilerini bulamadım.
    Yükleyen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilginç sitede bile yok

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    11.11 - Black friday zamanlarında mı ? Almışken Ac destekli alayım diyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yok virüs çıkmadan önce kampanya yapmıştı o zaman indi fiyat normalde 500 600 tl ye piyasaya çıkmıştı.

bence de ac olanı allın almışken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 19 Mayıs 2020; 20:15:25 >
  • Yeni Geliştirici sürümü 3.5 Alpha 1'i yükledim şu anlık bir sorun yok.
    Sürüm bilgileri burada;

Bileşen seçeneklerinde cloudflare dns gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacrosanct- -- 19 Mayıs 2020; 21:21:3 >

• Snr değeri 0'a kadar ayarlanabiliyor. Hızım 68 den 71 e çıktı. Eksi değer koyarlarsa kaça kadar çıkar bilmem.

• emretutar E kullanıcısına yanıt
    Sen söyledikten sonra 0dB yaptım hızım 32Mbps'dan 41'e çıktı. Önceden 4dB kullanıyordum şimdi daha stabil ve hızlı oldu.
    Kopma veya düşme de yaşamıyorum.
    Az yukarıda da günler önce 0dB yapabilmek için yalvarıyordum ve keenetic güncellemeyle getirdi, tekrar aşık oldum modeme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacrosanct- -- 19 Mayıs 2020; 22:6:4 >
  • Bende 0 db yaptım. az bi hız arttı gürültü değerlerimde çok değişmedi. bi kaç gün kullanalım sorun yaşıcaz mı bakalım

• Evet güncelleme geldi muhtemelen makalesi hazırlanıyordur benim ilk farkettiğim özellik snr 4 dB 0 a kadar güncellenmişler.

• teknotakip_tr T kullanıcısına yanıt
    Yine aşık etti bizi. 3.5.Alpha1 i yükledim. SNR ı 0 yaptım, abonelik hızımı SNR 8 de yine tam alıyordum 50/8MB ama atanabilir hız SNR 8 de 81 Mb iken SNR 0 a aladım ve şuan 112Mb alabilirsin diyor, düşmüyorum da, daha temiz iletişimle performans da artacaktır muhakkak. :)) Bu konuda @sacrosanctss e teşekkür etmek lazım, sanırım onun sayesinde oldu, yazışmıştık bir kaç gün önce, olsa nasıl olur vs diye, soracaktı. Ben daha düşük SNR da çalışabileceğine emin değildim.

Bulduğum bir güzel haberde WPA3 de hızlı geçiş gelmiş. KV vardır PMK ile daha geçilmeli geçiyordu r yoktu onu da eklemişler. kvr. roaming

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

Wifi Roaimign için bilmeyenlere

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbulut115

Yine aşık etti bizi. 3.5.Alpha1 i yükledim. SNR ı 0 yaptım, abonelik hızımı SNR 8 de yine tam alıyordum 50/8MB ama atanabilir hız SNR 8 de 81 Mb iken SNR 0 a aladım ve şuan 112Mb alabilirsin diyor, düşmüyorum da, daha temiz iletişimle performans da artacaktır muhakkak. :)) Bu konuda @sacrosanctss e teşekkür etmek lazım, sanırım onun sayesinde oldu, yazışmıştık bir kaç gün önce, olsa nasıl olur vs diye, soracaktı. Ben daha düşük SNR da çalışabileceğine emin değildim.

Bulduğum bir güzel haberde WPA3 de hızlı geçiş gelmiş. KV vardır PMK ile daha geçilmeli geçiyordu r yoktu onu da eklemişler. kvr. roaming

Wifi Roaimign için bilmeyenlere
    https://help.keenetic.com/hc/tr/articles/360000862539-Kablosuz-kesintisiz-dolaşım-Wi-Fi-seamless-roaming-
    modemde snr ayarı nereden yapılıyor yardımcı olursanız sevinirim.

• Extra dsl modelini fiber hat üzerinde kullanabilir miyim?

• crazy_erosennin kullanıcısına yanıt
    Lan portunu WAN yaparak kullanabilirsin.

• redthecrow55 kullanıcısına yanıt
    VDSL/ADSL menüsünden yapabilirsin. Ek hat ayarlarını göster menüsüne tıklayacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknotakip_tr -- 20 Mayıs 2020; 2:35:19 >
  • 3.5.1 gördüğüm hatalar. Mobil uygulama çalışmadı. Cloudflare bileşen yüklememe rağmen gözükmedi.

• ahmetbulut115 A kullanıcısına yanıt
    Snr marjın 0dB olması için mail yoluyla keeentic desteğe ve keenetic forumuna yazdım, 1 gün arayla getirdiler, gerçekten böyle hizmet görmedim.

• redthecrow55 kullanıcısına yanıt
    VDSL /ADSL Bağlantı ayarlarından yapıyorsun, ek ayarları açarak detayı görüyorsun. Yalnız, 8 olan fabrika ayarlarını kademeli düşür, düşerse hattın yükseltirsin.

• emretutar E kullanıcısına yanıt
    Evet mobil uygulama çalışmadı. Stabil sürüme döndüm bu seferde mobilde ağ trafiğini göremedim.

• 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.