Şimdi Ara

Keen bot hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akadaslar uzun zamandır kullandığım botlar üst kısmında hiçbir şey olmamasına rağmen tabanları çatladigi için yenisini almam gerekiyor. Bütçe olarak çok çıkmak istemediğim için (300-350) keen botlar dikkatimi çekti. Kullanan var mıdır. Numara olarak nasıl almalıyım . Tavsiye eder misiniz???

• Yapay Zekanın Yanıtı

Keen Botlar: Kapsamlı Bir İnceleme

Keen, outdoor meraklıları arasında oldukça popüler bir ayakkabı markasıdır. Dayanıklılığı, rahatlığı ve çeşitliliği ile tanınırlar. İşte Keen botları hakkında bilmen gereken her şey:

Keen Hakkında

Keen, 2003 yılında Martin Keen tarafından kurulan, Oregon merkezli bir ayakkabı markasıdır. Şirket, açık hava maceraları için tasarlanmış yüksek performanslı ayakkabılarda uzmanlaşmıştır. Keen botlar; yürüyüş, yürüyüş ve su sporları dahil olmak üzere çeşitli açık hava etkinlikleri için uygundur.

Keen Ayakkabı Kalıpları

Keen botlar, geniş ve orta genişlik dahil olmak üzere çeşitli kalıplarda gelir. Ayakkabının geniş kalıbı, daha fazla ayak odasına ihtiyaç duyanlar için idealdir. Ayakkabının orta geniş kalıbı, daha dar ayaklara sahip olanlar için uygundur.

Keen Bot Yorumları

Keen botlar, dayanıklılıkları ve rahatlıkları nedeniyle kullanıcılar arasında genel olarak iyi yorumlar almaktadır. Müşteriler genellikle botların sağlam yapılarına, nefes alabilirliğine ve sağlam desteklerine övgüde bulunur.

Keen Ayakkabı Nerenin Malı?

Keen ayakkabıları ABD'de tasarlanıyor ve çeşitli ülkelerde, özellikle Çin ve Vietnam'da üretiliyor.

Sonuç

Keen botlar, açık hava maceraları için dayanıklı, rahat ve çok yönlü bir seçenek arayanlar için mükemmel bir seçimdir. Geniş kalıpları, çeşitliliği ve iyi müşteri yorumları, Keen'i açık hava meraklıları arasında popüler bir marka haline getirmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kullanıcı olarak özelden yazdım
  • numara olarak yarım numara büyük almak gerekebilir
  • Teşekkür ederim. Normalde 42-42,5 giyerim bu notta 43 alacağım sanırım . Model olarak gypsum veya revel bunlardan birini alacağım. Alınca buradan tekrar yörümcek yazarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de outdoor bir bot arayışındayım. kış ayında motosiklet üzerinde olduğum için ayaklarımı üşütmesin, ağır olmasın, rahat olsun (kar,yağmur dışında hep skechers koşu ayakkabısı giyerim), sıcak tutsun ve yağmuru kolaylıkla geçirmesin. Keen ve Merrel modellerine odaklandım. Keen Özdilek AVM Levent de mağzası varmış. Ben şu iki model arasında kaldım.
    www.morhipo.com
    Keen Ürünleri Online Satış | Morhipo
    https://www.morhipo.com/keen-outdoor-bot/17821163/detay?depid=328
    (tipi beğendim) (ekstra olarak anladığım kadarıyla ısı izolasyonu özelliği var) (bunun tipi güzel hem de en hesaplı olanı ama rahatlık ve sıcaklık ön planda) (Merrel modeli, tipi çok güzel, bottan çok air jordan'lara benziyor)

Netice olarak denemeden bilmediğim markayı netten alamam. Keen ve Merrel kullanan varsa yorumlarını almak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guitarman -- 2 Şubat 2017; 13:19:48 >

• Arkadaşlar yazmayı unuttum. Geçen hafta İzmir alsancaktan linkteki keen durand modelini 259 liraya aldım. Bir haftadır ayağımda ve gerçekten çok sağlam ve çok şık duruyor. Henüz uzun yürüyüşlerde kullanmadım. Ayağım alışsın biraz. Nasipse haftaya pazar bir trekking yapıp degerlendirecegim . Size de tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Keen Gypsum II almayı düşünüyorum. Şimdi fiyatları 300 - 350 lira arasında. Yaz ortasında biraz daha inerse o zaman alacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bot pre nick önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Keen marka bot aldık çok pişmanız. Olan 350 tl paraya oldu. Müşteri hizmetleri sıfır. Satan dangalak ise sadece satana kadar sözde 2 yıl garantili dedi ve daha bir ay içerisin de parçalanmaya başladı. Aşağıdaki video bana ait ne demek istediğim ortada zaten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.