Şimdi Ara

Kediyi önce sevdi sonra boğarak öldürdü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kediyi önce sevdi sonra boğarak öldürdü



    Ümraniye'de bir cani kediyi boğarak öldürdü. Caninin kediyi boğarak öldürme anları ise kameralarca saniye saniye kaydedildi.





    Hayvana şiddete her gün bir yenisi ekliyor. Ümraniye'de bir cani kediyi elleriyle boğdu. Kediyi boğduktan sonra bir kenara bırakan cani daha sonra kayıplara karıştı. Bu anlar ise saniye saniye kameralara yansıdı. Görüntülerde şahıs kediyi durduğu yerden alıyor. Ardından kedinin boğazını sıkmaya başlayan şahıs ardından kamera açısından kayboluyor. Daha sonra kedinin öldüğünü gören şahıs ölen kediyi bir kenara bırakıp kayıplara karışıyor.

    O cani yakalandı

    Ümraniye’de kediyi boğarak öldüren cani yakalandı. Caninin 18 yaşından küçük O.K olduğu öğrenilirken,şahıs emniyetteki sorgusunun adliyeye sevk edildi.

    Ümraniye’de bir şahıs kediyi boğarak öldürmüş, caninin kediyi öldürme anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansımıştı. Olayın ardından Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri güvenlik kameralarını tek tek inceledi. Yapılan inceleme sonrası şahsın kimliği belirlendi. Çevrede yapılan araştırma sonrası, polis caniyi bir parkta yakalandı. Yakalanan şahsın 18 yaşından küçük O.K olduğu belirlendi. Şahsin akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilirken, O.K emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
    quote:

    http://m.iha.com.tr/haber-umraniyede-vahset-kamerada-701283/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Ulan ne kedi düşmanı varmış bu ülkede be. Sözde Allah'tan korkarız yazık be. Hırkasının üstünde uyuyan kediyi uyanmasın diye, hırkayı kesen peygamberin hayvan düşmanı ümmeti.
  • Sözde müslüman ülkeyiz ama her gün tecavüz, hayvana eziyet, israf haberlerinden geçilmiyor...



    Yahu şu garibandan bir insan ne ister ? Kime ne zararı var şu kedilerin, köpeklerin ? Yazık, günah ya onun da bir canı var. Böylelerinin soyu tükensin artık diye bekliyoruz lakin üzücü bir şekilde dünya her geçen gün daha kötü bir hal alıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamin yaptigi kanunlara gore ufak bir kabahat. Birdaha yapma kardes deyip salarlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben daha orta okuldaydım. Bu satanistler kedi kesti diye bir anda memleket ayağa kalkmıştı. Beni bile karakola almaya çalıştılar siyah giyiniyorum diye. Abilerimizi götürdüler zaten o ayrı Eh be bilader o dönemleri hatırlıyorum birde şimdi bakıyorum şu haberlere... Yazık lan çok hakkımızı yemişler o dönemde. Bu mağduriyetimizin giderilmesi için hükümetin çıkıp o dönemin metalcilerinden acilen özür dilemesi lazım!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 4 Ocak 2018; 16:15:27 >
  • Mantığa sızdıramıyorum neden yani ne zararı var hayvanın sana.Allah bilir bu tip gibilerini bilmeden günde kaç defa selam veriyoruz Allah sonumuzu hayretsin.
  • Kedi nankör bir hayvandır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lord Joker.

    Sözde müslüman ülkeyiz ama her gün tecavüz, hayvana eziyet, israf haberlerinden geçilmiyor...



    Yahu şu garibandan bir insan ne ister ? Kime ne zararı var şu kedilerin, köpeklerin ? Yazık, günah ya onun da bir canı var. Böylelerinin soyu tükensin artık diye bekliyoruz lakin üzücü bir şekilde dünya her geçen gün daha kötü bir hal alıyor

    Okullarda verilen dersin adı "din kültürü ve ahlak bilgisi" ama bizimkiler ahlak kısmını bırakıp sadece dine abanıyorlar. Benim zamanımda saçma sapan şeyler öğretilirdi. Sure ezberletilirdi, yok farzmış sünnetmiş bilmem ne, saçma sapan hadisler falan üüÜÜFFF. Tırnakların hangi sırayla kesileceğini öğretiyorlardı yaw.

    Dini detaylarla boğuyoruz; ahlakı, hoşgörüyü, hayvan sevgisini sallıyoruz. Böyle olunca da tırnaklarını hangi sırayla keseceğini bilen bunun yanında da hobi olarak kafa kesen, kedi yumruklayan insanlar yetişiyor.

    Yarın bir gün ülke karışsa bu tipler bizi boğar. Kediyle antrenman yapıyor puştoğlu puştunoğlu




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bldoy

    Kedi nankör bir hayvandır

    Hiç bir hayvan insan kadar iğrenç kötü ahlaksız acımasız doğa düşmanı vb değildir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: koçari


    quote:

    Orijinalden alıntı: bldoy

    Kedi nankör bir hayvandır

    Hiç bir hayvan insan kadar iğrenç kötü ahlaksız acımasız doğa düşmanı vb değildir.

    Haddini bil Biz Türkler çok yüce bir milletiz diğer ırkların yapmış olduğu pislikler bizi alakadar etmez

    Bu arada Türklerin yaptığı kötülükleri göstermeye kalkarsın Anadolu'da Türk sayısı yok denilecek kadar çok az sorsan Türk'üm der tipine baksan Arap a benzer gerçek Türk arıyorsan orta Asya'ya bak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bldoy -- 4 Ocak 2018; 18:7:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu gibilerin cezası ne olucak biliyormusunuz.

    aslanların veya kaplanların olduğu kafese , alana atacaksın.

    gücünü birde orada göstersin.



    ciddiyim.
  • Umarim bir gun senin basinada gelir de sende anlarsin o kedinin acisini. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsan şunun gibi canlıya nasıl kıyar anlamıyorum.

    Ulan alayı manyak, alayı sevimli bunların da ne alıp veremedikleri var şu hayvanlarla bi anlasam.



    Kediyi önce sevdi sonra boğarak öldürdü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o g**oğlanı herif gelsin bende onu boğacağım
  • Bu milletin Allah’ı kaymış rabbiyesi silinmiş, sonu lut kavmi gibi olacak bu gidişle, düzeleceğede benzemiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.