Şimdi Ara

Kediyi Asan Liseli Kız ( İZMİR )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• İzmirde olsaydım ciddi ciddi bulur daha beterini yapardım bu kıza gücü anca hayvanlara yeter zaten böyle kaşarların
  • Kızın ismi yeri biliyormu tam olarak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeunes Turc -- 7 Kasım 2015; 14:37:40 >
  • Ülkenin seviyesi yeterince düştü. Yeni nesil kısım kısım geliyor: Gerizekalılar ve zekalılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kafamda bu kıza karşı aşırı sadist düşünceler var kelimelere dökemem
  • kedi yiyorum soruları alayım

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

kedi yiyorum soruları alayım

birazda eksi ye değişiklik olsun.
  • Ceza vermek yerine bi tımarhaneye kapatıp 1 2 sene eğitim versinler daha iyi. Cezası bitince daha beterini yapar bu .

Tabi fizikten anlaşıldığına göre malum ırk . 10 sene eğitim versen akıllanmaz bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 yaşın daki kızlar öyle yaparak kendisin asi ve baş kaldırıcı olarak görüyorlar amerikan pastasıyla büyüyen insanların yaptığı çocuklar bu kadar olur işde....
  • Klasik türk kezbanı şimdi içimden geleni söylersem sınırsız ban yerim ama emin olun çok kötü sövdüm yeni nesil çok sakat malesef...
  • Kediyi aslan sanan kız diye okudum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gece772

14 yaşın daki kızlar öyle yaparak kendisin asi ve baş kaldırıcı olarak görüyorlar amerikan pastasıyla büyüyen insanların yaptığı çocuklar bu kadar olur işde....

Amerikan pastasiyla çok alakası var çünkü di mi

• onu bi tane çuvalın içine 8 tane kedi ile birlikte koycaksın.kedilere sopayla vurcaksın kedilerin canı acıdıkça bunu ısırcaklar bunu tırmalıcaklar.ki sopa da aynı zamanda ona acı veriyo olcak ama sopanın acısı kedilerin tırnakları kadar acı veriyo olmucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Big Pun

onu bi tane çuvalın içine 8 tane kedi ile birlikte koycaksın.kedilere sopayla vurcaksın kedilerin canı acıdıkça bunu ısırcaklar bunu tırmalıcaklar.ki sopa da aynı zamanda ona acı veriyo olcak ama sopanın acısı kedilerin tırnakları kadar acı veriyo olmucak.

Dedi, hayalperest utangaç genç..
  • çiğli'de olmuş olay ve kızın tipinden de çingene olduğu anlaşılıyor.

• bu ülkeye zarar veren milletler

çingeneler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Downey JR -- 7 Kasım 2015; 16:20:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebigmen

İzmirde olsaydım ciddi ciddi bulur daha beterini yapardım bu kıza gücü anca hayvanlara yeter zaten böyle kaşarların

izmirdeyim adres veren olursa ziyaretine gidebilirim

• Kendisinide Assın Bi Zahmet.

• Sizin İzmir'de böyle mi yapıyorlar ?

@affiliation

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Accountisgone99 -- 7 Kasım 2015; 15:03:26 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.