Şimdi Ara

Kediye Vitamin Hapı Nasıl Yutturulur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamün aleyküm arkadaşlar. Dün kedimize multivitamin hapı aldık. 60 kapsül. Bundan yaklaşık 3-5 tanesi boşa gitti yutturamadık önemli değil keşke alışsaydı.
    Yani nasıl yutturabilirim siz biliyormusunuz ? Onun için yutması kedinin iyiliği için iyi olacak. Ama yutturamadım korkuyorum boğulacak diye.
    Ensesinden başını kaldırıyorum yaklaşık 90 derece ağzı tavana bakıyor elimle ağzını zorla açıyorum inat açmıyor bazen sonra hapı dilinin arkasına bırakıyorum ama yutmuyor çiğneyip atıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bizde yutturma konusunda zorlanıyoruz.Veteriner cımbız yardımıyla biraz dilinin gerisine bırakıyor ilacı.Dikkatli olarak bu yöntemi deneyebilirsiniz.
  • Köfte gibi aracılar da var ama hapın tamamını yutturmak zor olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de başlangıçta zorlanmıştım.90 ad. tablet yutması gerekiyordu.ilk seferler,ne yaptıysam olmadı.Ezdim,mamasına kattım olmadı anında hissetti.Sıkıca tutup yanlardan bastırarak çenesini açtım,tableti hızla dilinin üzerinden işaret parmağımla ittirdim.Zamanla ustalaşıp 1 saniyede yapar hale geldim.O da sonradan alıştı zaten ki kedim;vahşi mi vahşi bir sarmandır.
    Yine de yapamıyorsanız hem kendi elinizi koruma hemde kedinin psikolojisi için ısrarcı olmayın.
  • Kedinizin veterineri var ise ona götürün, ondan yardım alın. Yoksa da güvendiğiniz bir veterinere götürebilirsiniz. Böylelikle, hem işin nasıl yapıldığını öğrenirsiniz hem de korktuğunuz şeyler başınıza gelmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.