Şimdi Ara

Kedim Nasıl Sizce ? Yeni Fotoğraflar Geldi :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
9
Favori
17.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
96 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok tatlı geralt witcher 3 teki adam değilmiydi

• Hocam hayırlı olsun, çok güzel bir kediymiş. Ben de almayı düşünüyorum ama bakabilir miyim diye endişelerim var, hele hele bu kadar ufak bir kedi, tuvalete alıştırması, eve alıştırılması falan zor olmadı mı? Veteriner masrafları falan nasıl tutuyor? Mama da ayrı bir kalem tabii ama diğerleri daha muhim.
  • Bende kedi almak istiyorum. Bakımından biraz bahseder misin? Masraflı oluyor mu?

• Pelin su gibi poz vermiş

• Mutlucan96 kullanıcısına yanıt
    Metroseksüel meyvelikek gary

• Hayırlı olsun.
    Şu an tam oyuncu çağında büyüyünce cool takılır pas vermez bu zamanların kıymetini bil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foxin

Rivia'lı mı? :)

Bunu yazmaya gelmistim gerek kalmamis simdi gidiyorum

• dandik mama verme, forumdaki kedi bölümüne de bakabilirsin çok yardımı olur.
  • Tam ızgaralık.

• Geralt Beyaz Kurt hocam. Zaten Kaer Morhen de Kurt Okulu.

Siz arkadaşın ismini henüz yaşı küçükken değiştirin bence. Kedi okulundan birinin ismini verin.

Mesela Gaetan olabilir. Jad Karadin de olabilir. Tabi bu söylediklerim erkek ismidir.

Bir de kedi okulu witcher'ları çok nefret doludur. Oyundaki repliklerde hep bu geçiyordu hatırlarsanız. Dikkat edin yani.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas246 -- 21 Nisan 2017; 14:33:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas246

Geralt Beyaz Kurt hocam. Zaten Kaer Morhen de Kurt Okulu.

Siz arkadaşın ismini henüz yaşı küçükken değiştirin bence. Kedi okulundan birinin ismini verin.

Mesela Gaetan olabilir. Jad Karadin de olabilir. Tabi bu söylediklerim erkek ismidir.

Bir de kedi okulu witcher'ları çok nefret doludur. Oyundaki repliklerde hep bu geçiyordu hatırlarsanız. Dikkat edin yani.

Saygılar.

İçimizden öyle geldi alıştı ismine de değiştirmeyelim şimdi :D

• Yaşadığım yerde olsaydın sana 3 tane yavru verirdim maşallah anneleri yılda 2 kere doğuruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Gravaze

Hocam hayırlı olsun, çok güzel bir kediymiş. Ben de almayı düşünüyorum ama bakabilir miyim diye endişelerim var, hele hele bu kadar ufak bir kedi, tuvalete alıştırması, eve alıştırılması falan zor olmadı mı? Veteriner masrafları falan nasıl tutuyor? Mama da ayrı bir kalem tabii ama diğerleri daha muhim.

Bakımı hakkında bi yazı yazıp ilk mesaja editleyeceğim birazdan çok soru soruldu bu konuda.Daha sonra aklınızda bir soru kalırsa özel mesajdan sorabilirsiniz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

dandik mama verme, forumdaki kedi bölümüne de bakabilirsin çok yardımı olur.

Royal Canin veriyoruz mama olarak çevreden gelen tavsiyeler doğrultusunda

• schrödinger, Aristo bunlar da insan ismi, kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına neden yapıyorsun.
  • tuvalet eğitimini siz mi verdiniz yoksa kendisimi öğrendi. benimde var yaklaşık 1 aylık ama ortalığa yapıyor

• Hayrını gör

• gams kullanıcısına yanıt
    İlk mesaja editledim,annesiyle 1.5 ay kaldıgı için verildi tuvalet eğitimi alıştı kuma

• Güle güle kullan

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.