Şimdi Ara

kedim mama yemiyor lütfen yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba benim küçük bir kedim var 2 aylık süt tozuyla besledik son zamanlarda ise konserve ve kuru mamayı ıslatarak kullanmaya geçtig 2 haftadır bu şekilde arada süt içerek besleniyor ancak dün hiçbirşey yemedi mamadan iğreniyor gibi ağzına soksak çıkarıyor Royal Canın gibi iyi mamalar kullanıyoruz.Bugün vitamin verdik tadını çok beğendi sonra iki öğün konserve mama yedi tekrar denedim bu sefer yine yememeye başladı gurme mama alırsak öbür mamaları yemez mi yoksa zararı olmaz mı veya başka ne yapabiliriz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: meraklıkedi2001

Merhaba benim küçük bir kedim var 2 aylık süt tozuyla besledik son zamanlarda ise konserve ve kuru mamayı ıslatarak kullanmaya geçtig 2 haftadır bu şekilde arada süt içerek besleniyor ancak dün hiçbirşey yemedi mamadan iğreniyor gibi ağzına soksak çıkarıyor Royal Canın gibi iyi mamalar kullanıyoruz.Bugün vitamin verdik tadını çok beğendi sonra iki öğün konserve mama yedi tekrar denedim bu sefer yine yememeye başladı gurme mama alırsak öbür mamaları yemez mi yoksa zararı olmaz mı veya başka ne yapabiliriz ?

http://www.temizmama.com/?gclid=CIP_qcLGnboCFQhc3godH3oAjg

Ücretsiz numune yolluyorlar. Deneyip, severse sipariş verebilirsiniz.

Kullandığınız mama iyi olabilir ama acaba çeşidini mi sevmiyor? Bizim kediler balıklı ve etli mamaları yemiyor. Sadece tavuklu yiyor. Ama normal balık veya ton balığı ve normal et yiyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.