Merhaba arkadaşlar, belki beni kedimin 1.5 yıl önce resimleriyle beraber ekleyip, hatta isim ararken hatırlayan olabilir. İsmi boncuk. Herneyse babamla beraber evde sorunsuz şekilde bakıyorduk Boncuk'a. Yemeğini , sevigisini eksik etmezdik. Fakat 2 ay önce evden 1 haftalığına ayrılmıştım. Eve geldiğimde Boncuk'u bulamadım babama sordum "Ben işteyken dışarı çıkmıştır.Gelir." dedi. Evde hapis olmasın diye balkonu açıyorduk. Sarmaşıklardan tırmanır gezerdi sonra gelirdi. Her neyse bekledim 2-3 gün gelmedi öyle kaldı olay. Artık kabullenmiştim kaybolduğunu. Dün babamla Boncuk'u konuşurken bana "Yan komşu söylemişti bodrumda kediyi zehirlenmiş olarak bulmuşlar. Sana söylemedim üzülme diye." dedi. Şok oldum nasıl olura falan getirdim ama elimden birşey gelmiyordu. Kim neden bir kediye böyle birşey yapar ki? Ne tür bir zehirle zehirlediler? Ne zararı vardı? Aradan zamanda geçti, olan bana oldu. Gerçi her türlü değişen birşey olmadı ama böyle olduğunu bilmem daha da sıktı içimi. Hele kedimin cesedini görsem ağlardım sanırım.Bu kedime ve bana yapılmış büyük hainlik. Kimin yaptığını öğrenmem lazım ama nereden başlayacağımı bilmiyorum. Nasıl bulabilirim?