Şimdi Ara

Kedilerde üst solunum enfeksiyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba sokaktan kedi sahiplenmiştim tam beş aylık oldu şu an.

Ocak ayında rahatsızlanmıştı yemedi kaç gündür ve ben antibiyotik tedavisi uygulamıştım 5 gün burun akıntısı vs hep gitmişti şubat ayında tekrar başladı 3 günlük veteriner kontrolünde vitamin antiboyotik hava takviyesi ile tekrar düzeldi derken yine hastalandı şu an ki belirtisi nefes alırken burnu tıkanıyor ve hırıltılı cigerleri :( ciğerleri dolu demişti veteriner ve balgam söktürücü vermişti şırıngaya çekerek.Sizlerinde bu şekilde karşılaştığınız durumlar oldu mu lütfen paylaşırsanız sevinirim ona bir şey olmasından çok korkuyorum bildiginiz ve önerdiğiniz neler var ? 😔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha 3 aylıkken antibiyotiğe maruz kalmış yavrucak. Denge ve kilo kaybı yoktur umarım. Fip olmasın da illet bir hastalık. Gerçi veterinere gidiyorsunuz o daha iyi bilir. Bu kadar kısa aralıkla rahatsızlanmasını neye bağladı?
    Siz hangi antibiyotiği vermiştiniz? Çok ağır durumdaki kedileri dahi azitro ile 3 günde iyileştirmişimdir. Her zaman elimin altında bulundururum sokak kedileri için. Geçmiş olsun umarım, ufaklık sağlığına kavuşur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.