Şimdi Ara

Kedi buldum pişmanım yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mind of a madman -- 25 Haziran 2014; 10:30:50 >

• dışarı at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salam ver yer büyük ihtimalle
  • 2. resimde keyif yapıyor :D çok tatlı buna kıyılırmı (kedilere karşı zaafım var
  • Resimler mobilde gözükmüyor.

• Hayırlı olsun. Bir kedin oldu. Ama şanslı adammışsın, sevabı sana nasip oldu. Ben kış günü ayağıma dolanan birisini almamıştım, sonraları çok pişman oldum. Sonra birisini almıştım ama elimde öldü. Bir süre toparlanmasını bekleyip yeni bir sahip arayabilirsin.
  • .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam mümkünse sokağa geri bırak 3 aya kadar kedilerin anne sütüne ihtiyacı oluyor yada biberon varsa ordan içirmeye çalış.
  • Bana gönder çok tatlı yavru sanırım sut ver ılık içmezse bırak yanına canı isteyince içer bi kutunun içine yastık falan koyup yatak yapabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

Sokakta halsiz bitkin duruyordu, bende hayvan gördüğümde dayanamam hemen aldım eve..
    Süt, peynir falan verdim yemedi benimde çok uykum vardı yatağa koydum uyuduk, o da uyumuş..
    3 saat sonra kalktım, yemek verdim yine yemedi, süt verdim onuda yemedi, su falanda içmedi. Her neyse, 1-2 saat sonra eve kakasını yaptı, bende biraz titizim o konularda sokağa mı bıraksam tekrar dedim ama başka odaya koyunca bile miyavlıyor, yanında istiyor beni sanırım.. O yüzden kıyamıyorum.. Bahçeye koysam golden retriever var, içerde beslesem içeri pisleyecek, ayrıca yemekte yemiyor.. Bilemedim ne yapsam.. Şuan halının üstünde yarım saattir televizyona bakıyor öyle garip bi kedi...

Köpeği bağla bi süre, bu bahçede takılsın. Ben golden'in kediye zarar vereceğinide düşünmüyorum açıkcası, ama alışması lazım, becerebiliyosan bunu dene, alıştır onları birbirlerine, sonra mutlu mesut bahçede yaşasınlar.

• Ya hiç bırakmak istemezdim ama malesef bırakmak zorunda kaldım aldığım yere.. hele yorganın üstüne sıcınca o sıcmıgı sanki yorganın üstünde kum varmış gibi minicik elleriyle üstünü kapatmaya calismasi falan cok tatliydi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

Ya hiç bırakmak istemezdim ama malesef bırakmak zorunda kaldım aldığım yere.. hele yorganın üstüne sıcınca o sıcmıgı sanki yorganın üstünde kum varmış gibi minicik elleriyle üstünü kapatmaya calismasi falan cok tatliydi :(

Tabirlere koptum muahaha.gif

• Bırakmak istemezdim ama bıraktım nedir ya. Bırakmak istemişsin ki bırakmışsın. Bırakmak istemesen bırakmazdın. Belli ki şokta olduğu için yemiyor. Bi günü senle geçirse alışır yemeye başlardı diye düşünüyorum. Neyse artık.
  • " Şuan halının üstünde yarım saattir televizyona bakıyor öyle garip bi kedi... " buna güldüm :D
  • Şimdi annesi onu geri almayacak kokun sindiği için hayvanı resmen ölüme terketmişsin
  • yavru kediye süt mü verilir la
  • Getir bana ondan kebap yapayım beraber yeriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi green_fire -- 13 Haziran 2014; 1:39:47 >
  • O kedi kesin ölür sokakta ufak bi kartona kum koysan alısır oraya yapar hep

• kutu içine koy gazte kağdı ser kaka yapınca gazte kağdını atarsın süt içer bi süre acıkınca içinede ekmek serpele
  • kum al belki ona yapar çok tatlı kedi atma bence yazık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.