Şimdi Ara

*****KEDİ ALIYORUM...***** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ccaparli

quote:

Orjinalden alıntı: crunch_xxx

quote:

Orjinalden alıntı: pinarcik48

kedi çok uyuz bi hayvan yaa köpek alın kedilere ölüm :)

+1965İlla da Kedi Diyorsan Geçen gün Bi Tane Van Kedisi Görmüştüm Hatta Resiminide Çekmiştim Begenirsen Yakala Dersen Bi Koşu Tutup Geliim
    RESM

*****KEDİ ALIYORUM...*****

bu kedi çok şerefsize benziyo, sanki psikopatmışta evden atılmış gibi

neyse kedi alırsın baktın manyak mı, gidersin bi tane de rotweiller alırsın polis niyetine

• quote:

Orjinalden alıntı: Emre

Konuyu ben de takip ediyorum, aynı özelliklerde bir sokak kedisi lazım bana da Sana tavsiyem sokaktan ya da barınaktan beğen. Hem canlı ticaretine bulaşmamış olursun hem de evsiz bir canlıya ev olur

İst

Biz bundan 2 ay önce barınaktan bir canavar aldıkDaha dogrusu ablam almış.Kara çirkin birşey ilk başlarda hiç sevmedim,ama 2hafta sonunda ailenin bir ferdi gibi oldu(annem=korkuyor,Babam=gıcık alıyor)Annem korkmasın diye boynunda çan var gece yarısı çin çin diye evin içinde koşturuyor,Sice ne yapıyor bende bilmiyorumöğleine boş boş koridorda drag yarışı yapıyor herhaldeÇok çirkin ama çok tatlı yaw.Ben şimdi Ankara dayım özlüyom onu.Pis kedi gerçi gelmeden mutfattaki annemin benim için yaptıgı pilav üstü tavugu yürüttü ama olsun.Şimdi bunun konu ile ile ne alakası var diyeceksiniz,var ee ben Ankara dayım anlam mersinde kedi Adana da.
    1-Annemin halini düşünün.Uzaktan geln bir tren ses geliyo karanlıkta ama tren yok çümkü kedi siyah
    2-Kediyi düşünün babam ilk fırsatta atacak
    Şimdi bzim canavara adı Pençe ev lazım.İlgilenen arkadaşlara grekli bilgiyi veririm
    [

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemprod -- 10 Kasım 2006; 2:26:44 >

• iran kedisi alma sakın.hele yeterli zamanın, sıcak bir evin yoksa maddi imkanlarında sıkıntılı ise alma bence.
    yüzü yassı olduğu için gözleri içerde kalıyor.uzun tüyleri gözlerine giriyor.sürekli kontrol etmez temizlemessen gözleri rahatsızlanır.iyi mama vermelisin yoksa bağırsak problemleri çıkıyor ortaya.narin kedidir.hasta olur sürekli.bunlarla başa çıkamayacaksan güzelliğine aldanıpta kanına girme hayvanın.çünkü sokakta ayakta kalamazlar.

bak bu sokak delisi kedim.sonunda kaçtı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcelboi -- 10 Kasım 2006; 10:11:19 >
  • buda kaçan kedim zilli yi ararken sokakta ayaklarıma dolanan şanslı sarmancık paspas

• benim serafettinim birtane yaa onun gibi bir kedi varmi soleyin dostlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

abi kedi buldum ya 2 aylık sanırım ondan alıcam bi veteriner müşterisinin yawrularından birisini vermek isteyen bi kızla tanıştırdı beni cok saol yinede inşallah onlara ev bulursun ve sokağa atmayın kedilerinizi lütfen unutmayın onlarında canı var

ayrıca su lınkteki kedi sahiplerinin yorumlarını da okuyun...

http://www.hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=2&FRef=6&BRef=2847

bir örnek...

Kedinle uyumak kadar huzur verici başka birsey varmı hayatta bilmiyorum. Hele yenı bırgüne gözlerını actığında en derin, en sevimli,saf haliyle sana bakan gözlerle başlamak......
    keşke hayatta olsada hiç yataktan kalkmasak

Kediyle uyumak benim ayak ucumda uyur 1 tanesi battaniyeyi toplamaya çalışınca miyaklayıp izin vermez .Ayaklarımı kıpırdatamam biraz kıpraşınca miyaklar vede sabah kalktığında en saf halinden çok hani benim yemeğim karnım aç diye miyaklar.yukardaki kediyle değiş ederim her kiminse

Ama bizim kediler öyle ev kedisi değil fare, kuş, bilumum haşerat gördümüde affetmez.

• eğer van kedisi isterseniz getirebilirim arkadaşlar. ama büyük yavru değil
  • merak ettim ıran kedsısı nekadardır fıyatı?
  • quote:

Kedinle uyumak kadar huzur verici başka birsey varmı hayatta bilmiyorum. Hele yenı bırgüne gözlerını actığında en derin, en sevimli,saf haliyle sana bakan gözlerle başlamak......

ehehe benim kedi için deil bunlar

ismi subuti ama dişi(karmaşaya bak yaa)

hayvan geceleri benden önce yatağıma yatıyor onu kaldıramıyorum yanına yatıyorum yok olmaz hanfendi rahatsız olup tırnaklarını kullanmaya başlıyo kaç kere salonda yattım

sabahları saat 5 de buz gibi burnunu yanağıma değdirip uyandırıyor kızarsam tırmalıyor veya ayak parmaklarımı ısırıyor

tamamen onun kuralları geçerli o istediğinde oyun istediğinde dışarda gezme istediğinde uyku

ama onu çok seviyorum yaa hele yıkandıktan sonra o bembeyaz karnını sevdiriyor ya

keşke tırnakları olmasaydı diyorum bazen

• Evimde hem kedi hemde kuş besliyorum.( 2 kedi + 2 kuş )
    Kuşlarım bir odada ve evin geri kalan kısmında kediler yaşıyor.
    Kedilerimi kapının önünde terk edilmiş olarak buldum.
    Sokak kedilerini beslediğimiz için doğal olarak bırakılmışlardı.
    Tamamiyle sokak kedisi olamsına karşın : 24 saat kucaktan atma kalkmaz ,
    ev halkını kapıda karşılıyor , tırnaklarını bir yerlere takıp çekmek dışında
    zararları yok.Özellikle kalkıpta illaki cins kedi almak gibi bir zorunluluk altında
    kalma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black one -- 10 Kasım 2006; 15:47:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: crunch_xxx

Benimde Köpeğim Vardı Dişi Kaçıp Duruyordu Bi Gün Okuldan Dönüşte Bi Baktım 4 Köpek Sıraya Geçmiş Sıra Sıra Benim Köpeğe Bişeyler Yapıyorlar Köpek Beni Gördü Koşa Koşa Bana Doğru Gelirken Araba Çarptı Öldü

Yeşilçam filmi gibi
  • ne tür alırsan al dişi olmasına dikkat et derim.. erkekler 1 yaşına basınca evde tutulmuyo hayvan,gezip hovardalık yapmak istiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helluri -- 10 Kasım 2006; 17:45:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sanchalf

quote:

ehehe benim kedi için deil bunlar

ismi subuti ama dişi(karmaşaya bak yaa)

hayvan geceleri benden önce yatağıma yatıyor onu kaldıramıyorum yanına yatıyorum yok olmaz hanfendi rahatsız olup tırnaklarını kullanmaya başlıyo kaç kere salonda yattım

sabahları saat 5 de buz gibi burnunu yanağıma değdirip uyandırıyor kızarsam tırmalıyor veya ayak parmaklarımı ısırıyor

tamamen onun kuralları geçerli o istediğinde oyun istediğinde dışarda gezme istediğinde uyku

ama onu çok seviyorum yaa hele yıkandıktan sonra o bembeyaz karnını sevdiriyor ya

keşke tırnakları olmasaydı diyorum bazen

daa ne istion yıkattrıyomuş kendini bizimki amanın bi yıkamaya kalksam yer beni çok cadolozdur ama tatlılığına da diyecek yok tabi bide tırnaklarını kesmeni öneririn kedi uyurken tırnaklarının ucundan çok az al dipten alırsan kötü olur 1 mm fln o zmn tırnaklarının sivriliği gitmiş oluyo ama ön patilerini yap arkalara dokunma

• en geç 1 ay içerisinde alıcam sonradan kediden ayrılamam o yuzden iyi düşünmeliyim ayrıca evde bı de kus war o kediden once vardı onu dusunmem gerekir saolun yardımlarınız için düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.