Şimdi Ara

Kedi aldım benden kaçıyo. Düzelir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
0
Favori
7.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Süte 1/2 oranında su katıp verin doğrudan vermeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki tipini sevmemistir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cinsi ne bu kedinin ? munchkin gibi görünüyor fotolardan
  • İnşallah araştırarak, nasıl bir hayvan olduğunu bilerek ve isteyerek almışsınızdır ve ölene kadar aynı evde yaşarsınız. Bir anlık heves veya oyuncak gibi düşünüp hediye falansa alışmadan direkt geri verin.

Daha önce köpeklerle haşır neşir olduysanız bilinki kediler tam tersidir. Bizi bir nevi hizmetçileri olarak görürler, onlar ne isterse o olur, kafalarına göre davranırlar. Evde serbest bırakın, gezsin keşfetsin alışsın. Ayrıca alışana kadar kum yerine başka yerlere sürpriz(!) bırakabilir. Sabırlı olun kısa zamanda düzelecektir.
  • AurorAbeam kullanıcısına yanıt
    şimdi kendi kendine oynuyo

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Düzelir hocam şu an ki kedimi aldığımda iki gün koltuk altından çıkartamadık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kedi aldım benden kaçıyo. Düzelir mi?

laktozsuz süt verin. normal süt hayvana rahatsızlık verir. bir de biraz sabırlı olun. hayvan size bi alışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slifer45

şimdi kendi kendine oynuyo

hocam resim at çok tatlı

• Hocam sslerini bekliyoruz çok tatlı kerata. Ben de sokaktan yavru almıştım ilk 2 gün benden korkuyordu 3 üncü gün beni görünce yan yatıp göbeğini açmalara başladı. Bi kedi göbeğini açıp sevdiriyorsa sana güveniyor demektir.

• Dişi pisiler cırmalamaya yatkın oluyorlar klasik dişigiller biraz dengesiz oluyor aynı evde yakın mesafede duracağın için alışır sokaktaki en ürkek kediye hergün yemek koy dibine girmesede mesafe azalır kediyle hep yakın mesafede durduğunuz için ve hep yemek su için sana muhtaç olduğu için hemencecik alışır belki 1 hafta belki 3 hafta ama 1 hafya içinde beklenen değişikliği görürsün .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan1x -- 14 Mayıs 2017; 18:27:55 >
  • Haydar Dümen'e mektup yazar gibi başlık atmışsınız hocam.

Benim kedim benden kaçmazdı ama bir gün kapıyı açık unuttum ve evden kaçtı. Ondan sonra da geri dönmedi.

• Benim kedi eve geldiğinde 1 hafta sağır takliti yaptı. Ankara kedisi bir de kendisi sağırlık çok yaygın bu türde. Ama cidden o kadar iyi oynuyordu ki arkasında elektrikli süpürge mi açmadım uyurken yanında alkış mı yapmadım zerre tepki vermedi. Meğerse eve alışana kadar böyle yapıyormuş.

Ha benimki hala çok sevecen değil. Görünce yanıma gelir kafasını sürter sevdirir yatar karnını sevdirir. Ama bir anda döner pati atar. Artık birbirimize alıştık o evin efendisi gibi geziyor. Arada geliyor kedisi benmişim edasıyla beni seviyor gidiyor

• Ona büyük sürprizler yap

• quote:

Orijinalden alıntı: Pengarox

barınağın en vahşi kedilerinden birini alıştırmıştım ben kendime. sahiplenirken bunu almak istediğinden emin misin diye soruyordu hekimler. hemde yetişkin sayılabilecek bir kediydi. tabii yavruyken alıp alıştırmak bambaşka, daha kolay. o yüzden ufak püf noktaları var bunları öğrenirsen gayet alıştırırsın kendine.

Nasıl?

• Madem kedin var bir iki tavsiye veriyim.

1. Si ucuz mama verme. İdrar yollarının tikanmasina sebep olursun.

2 suyunu eksik tutma.

3 surekli yas mama verme alisinca kuru mama yemez oluyor. Yas mamayi odul gibi yap

4 unutma kesiler sivi ihtiyacini besinlerden alir kuru mamayida abartma. Suyunu eksik tutma

5 elinle ayaginla cok oynama. Elini ayagini oyuncak olarak ogrenmesin. Buyutunca kosup eline ayagina atlar

6 tirnak kesmeyi bilmiyorsan bilen birine soyle ogretsin. Derin kesersen patileri cok kanar ve kedin cok aci ceker.

7 kedi evi videolari var onlardan izle bir tane yapmaya calis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz eve kedi aldığımızda mesela bizimle oyun oynarken bazen tırnaklarını çıkartıp elimizi çizebiliyordu öyle yaptığı zaman hafifçe (biraz sert bi yüz ifadesi ve ses tonu ile) eline ve kafasına vuruyordum 2-3 tane zamanla hiç tırnak çıkartmamaya başladı. Birde mesela sofra kuruyoruz ortaya sofra bezinin üstüne geliyordu bu sefer sofra bezinden,dışarıya çıkartıyorduk elimizle iterek ve yemeğini sofra bezinin dış kenarına koyuyorduk bir kaç seferde alışıyor hemen senin kurallarına.

Edit: Kumu içinde çişi gelmese bile bi kumunun üstüne koyup kumu kazma hareketi yapıyordum elini tutarak zamanla alışıyor. Ve onlar işini hallederken sakın bakma edepli hayvanlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crypterografi -- 14 Mayıs 2017; 20:6:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slifer45

Uyuyo şuan. 😴

Kedi aldım benden kaçıyo. Düzelir mi?

Allah'ım bu ne kafayı yicem aşırı keyiflendim ne kadar tatşı

• skbMoony kullanıcısına yanıt
    Artık biraz daha samimiyiz :)))))

Kedi aldım benden kaçıyo. Düzelir mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tipe gel
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.