Şimdi Ara

KEBİR HOST İYİ Mİ?ADAŞLAR HOST ALICAM FAKAT NErden ALAYIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN BİR PHPBBPLUS1.52 KURUCAM SİZCE NERDEN HOST ALAYIM?
    HOSTUN ÖZELLİKLERİ NE OLMALI NERESİ GÜVENLİDİR??
    UCUZ AMA KALİTELİ OLSUN İSTİYORUM!
    ARKADAŞLAR KEBİRHOST TAN ALMIŞ KEBİRHOST GÜZEL Mİ?
    NEYİ ÖNERİRSİNİZ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atayorgan -- 18 Haziran 2005, 19:06:38 >

• arksm

hostbul.net de ki yorumları oku derim

ordaki ikhal.com un sahibi olarak msj yazan kişi benim

sahsi yorumlarımı orada yazmıstım

bi bak derim ...
  • tamam bakarım!
    siz hangi hostu kullanıyorsunuz?memnunmusunuz?
  • ben mi reseller war

istiosan sana werebilirm alan ....
  • ya şöyle iyi bir yer olsun güvenli olsun!!
    hostta cpanelde olmasını istiyorum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atayorgan -- 18 Haziran 2005, 19:13:42 >
  • ben gezdim dolaştım nette biraz arama yaptım en ucuz ve en iyi kebirhost gibi geldi yıllık 10 milyona 100mb,2gb trafik,50pop3 mail,1mysql,subdomain,ftp!yıllık 10 milyon bu paket ucuzmu bana trafiği az gibi geldi!
  • neden ne oldu ki??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: atayorgan

ben gezdim dolaştım nette biraz arama yaptım en ucuz ve en iyi kebirhost gibi geldi yıllık 10 milyona 100mb,2gb trafik,50pop3 mail,1mysql,subdomain,ftp!yıllık 10 milyon bu paket ucuzmu bana trafiği az gibi geldi!

trafik mi olum ne yapmış bu adamalr hayrına dağitsalar bu kadar olmaz, bence 2kere düşün öyle al, diğerleri belli bi seviyede qeziniyoken bunu bu kadar ucuz olması düşündürücü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UndeRqRo.uNd -- 19 Haziran 2005, 13:23:02 >
  • evet de ne olcak ben bir sürü kebirhostlu site gördüm!sanırım iyi?çoğu kişi kullanıyor!
    siz neyi önerirsiniz?
  • Bence Düşün ve Maverick'e Sor Bana Sorarsanwww.hostticaret.com a Git Oradan Al En İyisi O ama Yinede Emin Olmaz İçin Sor Derim
  • bana birazda ucuz bişi gerek Maverick arkadaşınkiler bana pahalı geldi!
  • nerdeki online olsun görüşelim!
  • ne insanlar va ya. 2 gün önce adam kredi kartının bile dolandırıldığını yazıyor ! birader çıkmış hala çok ucuz diyor. o fiyata o hizmeti vermesi zor! eğer verebiliyorsa tebrik ediyorum. sanada öneriim ucuz etin yahnisi nasıl olur araştırman.
  • aa doğru ben en iyisi
    iyi bir yerden alayım!
    www.websahibi.com ansıl babamın bayii si var orda!
  • imzamdaki site kebirhost.net barınıyor. yıllık 20 ytl. cpanel ve 200 MB alanı var. Ben çok memnunum. Kredi kartı da gerekmez ptt ya da banka havalesi istiyorlar ve hemen açılıyor. Sahibi anladığım kadarıla baya iyi niyetli bir arkadaş.

Sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amca -- 18 Haziran 2005, 22:03:07 >
  • maverick arkadaşım sitenin ismi ne bi inceleyim almayı düşünüyorum sizden!
  • www.hostticaret.net olması lazım...
  • www.labina.net tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: atayorgan

ben gezdim dolaştım nette biraz arama yaptım en ucuz ve en iyi kebirhost gibi geldi yıllık 10 milyona 100mb,2gb trafik,50pop3 mail,1mysql,subdomain,ftp!yıllık 10 milyon bu paket ucuzmu bana trafiği az gibi geldi!

+1 sana sonuna kadar katılıyorum onlara herkez güvenebilir hem çok iyi insanlar hemde sana yardımcıda olurlar bencede onlardan al
  • arkadaslar nacizane bir uyarı kimden alırsanız alın noneym.com dan asla ama asla almayın zırt pırt butun database i siliyor size surekli saldırı var ondan diye zırvalıyor ne telefona cıkıyor ne mesajlara cevap veriyor aman arkadaslar bu dolandırıcılardan kesinlikle uzak durun ben hostu degistirdim acaip memnunum benim tavsiyem win.com.tr adamlar acaip ilgili alakalı hersorununuzla anında ilgileniyorlar cok ucuz degil ama enazından her istediginizde ulasılabilir durumdalar

ama dedigim gibi noneym.com dan uzak durun paranıza emeginize yazık dolandırılmayın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.