Şimdi Ara

KDE Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    driverlarla ilgili sorun cıkarmı
    windosw kadar kullanımı kolaymı !
    hız ve güvenlik açısından win serisine göre daha güvenli sanırsam
    ayrıca p5b de linux kurulumu yapamıyordum boot olarak sorun cıkartıyordu KDE de de cıkarmı suse de cıktıda

aklımda geldikçe sorucam

• Evet var
    Sorun çıkabilir
    Bazı yerleri windows tan daha kolay
    Kesinlikle
    Biliyorum
  •  KDE Hakkında
  • tşk ler

ben bunun türkçe versiyonuna kde türkiyeden ulaşamadım onlarda başka yerlere yonlerdiriyor bi ftp adresi bide site ama onların hangisi türkçe ki yada kurulurkenmi secicez bu dili

ayrıca win altında kullandımız programlar bu kde de calışmaktamı yani winamp vlc power dvd office yada photoshop flash gibi vs genel de kullanılan programlar uyum sorunu cıkartıyormus
  • Onların alternatifleri var. İlla ki onları kullanacağım dersen wine isminde bir windows emulatörü var. Onunla windows için hazırlanmış yazılımları çalıştırabilirsin.

KDE bir işletim sistemi değildir, KDE Linux işletim sistemi için hazırlanmış bir masaüstü yöneticisidir. Ondan sürekli bir işletim sistemi gibi bahsettiğiniz için bunu söyledim. İlla ki bir Linux kullanacaksanız Pardus kullanmanızı tavsiye ederim.

KDE 3.5 ile birlikte gelmektedir. Pardus 2008 'te KDE 4.0 'ın çok rahat bir şekilde kullanılacağını biliyoruz.
  • saolun tşk ederim ayarlıycam ben onları bi sorun cıkarsa dönerim şu downloadlar bi bitse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kali linux vs Ubuntu ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.