Şimdi Ara

Kazanması Zor ama Bitirmesi Kolay Kaliteli Sayısal Bölümler Nelerdir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
3.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • makine ve elektrik elektronik okuması en zor iki bölüm bir kimya mühendisliği de eklenebilir. diğerleri normaldir

  • bolcadüşünceiçinde B kullanıcısına yanıt

    Rahatlamaz tam tersi olur.Bölüm dersleri asıl zorlayıcı olan.Aksi tuhaf olurdu.3.Sınıf temel mühendisliklerde en zor senedir.İlk 2 yıllık müfredatı sırf 3.yılın temelini oluşturmak için alıyorsunuz.3.sınıfı kayıpsız atlatmışsanız bölümünüz bitmiş oluyor zaten.

  • siz bu elektrik, makina, kimya temelli bölümleri kolay bitiririz hayalleriyle yazarsanız 1. sınıfın 2. dönemi, olmadı 2. senenin güz dönemi güzel bir çarpılırsınız. basit bölüm istiyorsan git işletme oku diyeceğim, bazı okullarda onda bile bir istatistik bir olasılık bir calculus koyuyorlar yine çalışman gerekiyor. öyle 1 kere çalıştım kazandım yatarım diye bir dünya yok. odtü metalurji'ye kolay falan denilmiş yukarıda, allah aşkına aç internete odtü metalurji ders katalogu yaz, sonra 2. 3. sınıfta gözüne kestirdiğin derslerden birisini googleda arat bakalım neler işleniyor.


    itü işletme mühendisliğine bile termodinamik veriyor beyler. mühendislik zordur. temel bilimler zordur. fizik, matematik, istatistik, kimya, biyoloji, hiçbiri çocuklar gelsin de diploma alsın diye kurulmuş kreşler değil. ha bak üniversiteyi küçültürüm dersen kolaylaşır. odtü inşaat okuyan arkadaşım quizden 18 aldığı için linç edilmişti, ne kadar çalıştın lan diye. yıldırım beyazıttaki arkadaşımın 3.25 ortalaması var ama.


    hele bi kimya mühendisliği yazısı gördüm orada, hiçbir şey yapmasan gir ekşiye falan yaz kimya mühendisliği diye de bi bak neymiş kimya mühendisliği. kimya mühendisliği; mühendislik mühendisliği gibi bir bölüm. hele odtü'de...


    yine orada havacılık uzay kolay mı falan... abi olabilir mi, hiç aero falan demeyeceğim, git bir odtü youtube kanalında helikopter mekaniği derslerine bak da demeyeceğim. sence kolay olma ihtimali var mı?


    bu kadar şov yaptığım yeter, bence aralarında en kolayı endüstridir. en rahat onu okursunuz. ama dediğim gibi yatma hayaliyle giderseniz ilk dönemde tüm derslerden kalırsınız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thevictorious -- 21 Mart 2023; 0:59:51 >




  • M3lank0lik kullanıcısına yanıt

    dediğiniz mantıklı tabi sanırım ie nin bölüm dersleri makine elektrik gibi bölümlere göre biraz rahat o yüzden


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • listedekilerden işletme müh ve yzv'ler bence

  • M3lank0lik kullanıcısına yanıt

    Şu an kimya mühendisliğinde hangi alanlar trendde yurtdışında söyleyebilir misiniz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 4 belki 1 geri kalanları baya zor

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.