Şimdi Ara

Kazanım testleri sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 823662. Kez acilan bir baslik olsa da hala kararsızım cozme konusunda. Yorumlariniz neler, cozulmeli mi sizce ? Ayrica sinavda buradan soru gelecegi tartisiliyor, gelirse cok basit olmaz mi veya sizce buradan soru gelir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• herkes kolay falan diyor ama bence sorular gayet iyi herkes çözmeli düşündürücü güzel soruları var.
  • Up

• Coz genel tekrar yapmis olursun

• Sorunsal çözümü olmayan demektir . Bu kelimeyi kullanıp çözüm beklemen Türkçenin katline ferman yazmaktır . Sorun kelimesini kullanabilirsin bu tür konularda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kolay falan değil matematikte çok fazla özgün ve zor soru var.Eba 'nın internette yayınladığı 2 tane deneme sınavını da sakın çözmeyi unutmayın

Edit=Fizik çözmene gerek yok sadece o gereksiz çünkü lys tarzı sorular var orada onu lys'den önce çözersin.Geri kalan branşlar iyi ygs'ye yönelik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 2 Mart 2016; 21:06:29 >
  • matematik için konuşuyorum üst seviye(orta-zor denemelerde 130üzeri) bir öğrenciysen zaten diğer kaynaklarda gördüğün sorular.hocalar b.k var gibi çözün çözün diye zırladı herkes çözüyor diye çözdük zaman boşa gitti.o milletin orjinal dediği soruların alayı önceden femde(konu özetli ve 11li deneme) gördüğüm sorular.sınav yayıncılığın matematik bölüm denemesiyle aynı soru bile var muhtemelen piyasadan toplanmış sorular 3-5 öğretmen tarafından.iyi bir öğrencinin ilk 40 testte 15 yanlışı geçeceğini zannetmiyorum.

biyolojisinde cevap anahtarı yanlışı gördüm bir arkadaşta ama ne kadar sıklıkta bilmiyorum.fende cevap anahtarı yanlışı çok sakat bildiğini karıştırma riski var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 35000 kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim bilgilendirme icin, ogrenmis oldum

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 deneme derken ösym'nin meb denemelerinden mi bahsediyorsunuz yoksa Eba.com ayrıca mı yayınladı? onu bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: pieceofme

Hocam 2 deneme derken ösym'nin meb denemelerinden mi bahsediyorsunuz yoksa Eba.com ayrıca mı yayınladı? onu bilmiyorum

şu birincisi ;http://odsgm.meb.gov.tr/kurslar/degerlendirme.aspx?sinavid=9

şu ikincisi ;http://odsgm.meb.gov.tr/kurslar/degerlendirme.aspx?sinavid=12

bunlardan bahsediyorum.

• hocam bu saatten sonra kitap çözmekle 150 netlere çıkmazsın zaten ben şuan çözüyorum bi oturuşta 20 biyolojiyi çözdüm biraz tv takılıp kahve içicem kalanlarıda bitiricem otur ders ders bitir 5 günde seri bi şekilde hem baya bi eksik çıktı biyolojinin bazı dalları minerallerin özellikleri koenzimin görevleri felan görmüş oldum sonra pişmanlık çok daha kötü olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

matematik için konuşuyorum üst seviye(orta-zor denemelerde 130üzeri) bir öğrenciysen zaten diğer kaynaklarda gördüğün sorular.hocalar b.k var gibi çözün çözün diye zırladı herkes çözüyor diye çözdük zaman boşa gitti.o milletin orjinal dediği soruların alayı önceden femde(konu özetli ve 11li deneme) gördüğüm sorular.sınav yayıncılığın matematik bölüm denemesiyle aynı soru bile var muhtemelen piyasadan toplanmış sorular 3-5 öğretmen tarafından.iyi bir öğrencinin ilk 40 testte 15 yanlışı geçeceğini zannetmiyorum.

biyolojisinde cevap anahtarı yanlışı gördüm bir arkadaşta ama ne kadar sıklıkta bilmiyorum.fende cevap anahtarı yanlışı çok sakat bildiğini karıştırma riski var.

ciddi misin usta sen bir sürü boşum falan çıktı benim hepsini temizletmeye çalışıyorum.Netlerim 90-110 arası.

• Arkadaşlar yarın fenini çıkarttıracağım fiziği çıkarsam mı çıkarmasam mı kararsızım. Biyoloji ve kimyada tekrar için çok iyi fakat fizik kısmı arkadaşın da dediği gibi biraz sıkıntı. Zira yıl boyu ısı sıcaklık çalıştık termometre sordular malesef :/
  • Ben tm olarak arada kalmis oldum ama bu konuyu okuyan esit agirlik arkadaslar da bu konuda bilgilendirirse sevinirim. Ben tarih sorularina baktim cogu ezberdi, lysye yonelik olmus o yuzden cozmedim. Cografyada ise test kitaplarindaki sorulardan daha basit sorular var. Siradisi degil. Ama Turkcesi, paragraf sorulari guzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Orijinalden alıntı: pieceofme

şu birincisi ;http://odsgm.meb.gov.tr/kurslar/degerlendirme.aspx?sinavid=9

şu ikincisi ;http://odsgm.meb.gov.tr/kurslar/degerlendirme.aspx?sinavid=12

bunlardan bahsediyorum.

Hocam meb2nin cevap anahtari varmi

• takanze kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum.Tarih sorularında gerçekten de Lys düzeyinde sorular var.Coğrafyası da basit geliyor bana.Felsefe soruları güzel,tavsiye ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: AquaSs

Arkadaşlar yarın fenini çıkarttıracağım fiziği çıkarsam mı çıkarmasam mı kararsızım. Biyoloji ve kimyada tekrar için çok iyi fakat fizik kısmı arkadaşın da dediği gibi biraz sıkıntı. Zira yıl boyu ısı sıcaklık çalıştık termometre sordular malesef :/

fizik alma boşuna yorum sorusu yok denecek kadar az sadece işleme dayalı sorular var yani ygs'de bir işe yaramaz.
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevabın için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.