Şimdi Ara

KAZANANLAR BELLi OLDU! 50 ADET GHOST RECON FUTURE SOLDIER BETA KODU DAĞITIYORUM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maalesef yarışma 50 katılım almadı. Bizde her katılana 3 kod vereceğiz. Siteye üye olmuşlara ise 4 kod vereceğiz. Kazanan listesi [OyuncuBurda.com facebook sayfasına mesaj atın]

3 Kod Kazananlar
    Yağız Başutku
    Kadir Çeven
    Yağızhan Biçer
    Ahmet Kaya
    Emre Tanrıkulu
    Barış Bektaş
    Ahmet Oğuzhan
    Anılcan Erdoğan
    Umut Yazıcı
    Ömer Emre Sağir

4 Kod Kazananlar
    Denizalp Demir
    Zafer Coruh
    Berkan Albayrak
    Hasan Mert Yakut

Sitemi belki bilenler vardır. Oradan yarışmalar düzenliyorum. Şimdi de Playstation kullanıcıları için 50 ADET Ghost Recon Future Soldier BETA KODU dağıtıyorum.
    Açıklama yazısı:
    OyuncuBurda yarışmalarına devam ediyor! Bu sefer daha çok kişinin şansı olacak. Ghost Recon Future Soldier için tam olarak 50 Adet Beta Kodu dağıtıyoruz! OyuncuBurda Facebook sayfası üzerinden bu görseli beğenip paylaşa herkes yarışmaya katılabilecek. Siteye [www.oyuncuburda.com] üye olanlar tam 4 KAT daha fazla şansa sahip olacak! Sitedeki kullanıcı adınızı görsele yorum yaparak belirtebilirsiniz. Beta Kodları PS3 platformu için geçerlidir. İyi şanslar. Sonuç haftaya açıklanacaktır.

KAZANANLAR BELLi OLDU! 50 ADET GHOST RECON FUTURE SOLDIER BETA KODU DAĞITIYORUM!

Kaynak: Tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetoguzderin -- 28 Nisan 2012; 14:01:17 >

• Kullanıcı adınızı derken DH veya PSN değil OyuncuB.'dakini :D
  • Kandımıyon demi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batumlee

Kandımıyon demi?

50 [Yazıyla Elli] adet kod bahanesiyle nasıl kandırabilirim ki? Zaten bir kişi elli adet sahte hesap açamaz. Katılanlarda çekiliş yapacağız tabii oyuncuburda üyelerine 4 kat fazla şans tanımak şartıyla.
  • http://www.toxk.net/haberler/ghost-recon-future-soldier-beta-key-dagitiyoruz.html

Şuradan e-mail adresinizi girin. Kodu alın. Çekilişi gerektirecek bir durum yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

http://www.toxk.net/haberler/ghost-recon-future-soldier-beta-key-dagitiyoruz.html

Şuradan e-mail adresinizi girin. Kodu alın. Çekilişi gerektirecek bir durum yok.

Oradakiler tükenebilir. Mesela şimdi baktım X360 kodları tükenmiş. Ayrıca her site kendine has birşeyler yapabilir misal bir magazin editörü twitter'dan çekiliş yapmıştı bu oyun için.
  • quote:

http://www.toxk.net/haberler/ghost-recon-future-soldier-beta-key-dagitiyoruz.html

eyvallah hocam ...sag ol link icin. Indiriyom su an
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

super paylasim cok tesekkurler boyle herhangibir kod icin 40 takla attiran olusumlarida kiniyorum
  • Rıca etsem bırı bana toxk'un sıtesınden kod aLabılırmı tabletden gırdıgım ıcın alamıyorum eger bırı alıp pm ıle yollarsa harıka olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keos61

quote:

super paylasim cok tesekkurler boyle herhangibir kod icin 40 takla attiran olusumlarida kiniyorum

Herhangi bir kod değil 50 kod. Ayrıca beğenmediyseniz girmezsiniz bu ne atar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Modernova

quote:

Orijinalden alıntı: keos61

quote:

Herhangi bir kod değil 50 kod. Ayrıca beğenmediyseniz girmezsiniz bu ne atar?

bu ara millet betalar uzerinden prim yapmaya calisiyor dota2 nin betasini insanlar parayla satiyor

boyle seyler gordukten sonra milletin bedavaya aldigi birsey uzerinden cikar saglamasina karsiyim

yok uye ol begen 40 takla at belki veririm vermeyin kardesim istemiyoruz adam ne guzel emailini yazana veriyor

• kodu aldım almasına da reedem code'a nasıl çeviricem ?
  • toxk.net den üzerinden aldığım kod direkt ps3 den kod kısmına yazdım store da oldu sizinkide öyle olması lazım hocam...
  • Sonuçlar haftaya açıklanacak demişsin de, beta bitiyor haftaya
  • Genelde bu tip konular açılınca sadece '' VERİLDİ '' yazıp konuyu kapatanlar oluyordu onlardan birini göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassinate

Genelde bu tip konular açılınca sadece '' VERİLDİ '' yazıp konuyu kapatanlar oluyordu onlardan birini göremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Immolatıon

Rıca etsem bırı bana toxk'un sıtesınden kod aLabılırmı tabletden gırdıgım ıcın alamıyorum eger bırı alıp pm ıle yollarsa harıka olur.

PM
  • quote:

quote:

Rıca etsem bırı bana toxk'un sıtesınden kod aLabılırmı tabletden gırdıgım ıcın alamıyorum eger bırı alıp pm ıle yollarsa harıka olur.

PM

Pm.

VendettA nıcklı arkadas yolladı saolsun,Assassınate sanada tesekkurler ılgın ıcın.

• quote:

quote:

quote:

PM

Pm.

VendettA nıcklı arkadas yolladı saolsun,Assassınate sanada tesekkurler ılgın ıcın.

Hallolmasına sevindim ...

• arkadaş kod dağıtıyor sizde beğenmiyorsunuz. :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.