Şimdi Ara

Kazanamadım ama normalim çünkü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • millet istemediği yerleri tutturunca sevindi. Çok ilginçtir. Bende istemediğim biryeri alırdım belki ama dediğim gibi istemediğim biryerdi . 1 yıl daha emek lazım hemde çok istenilen yer için. arkadaşlarım şurayı kazandım burayı kazandım diyor. bende diyorum kazanamadım. çünkü istediğim yer değildi oralar. evlenceğim kızın babası beni sağlam biri olarak görmeli bana iyi bir lisans lazım . iyi belge lazım diyorum hep. insanları görünce daha da sinir oluyorum. hele ki sevdiğini söyleyipte o tavırlarını gördüğüm kızın üniye gideceğine sinir olmam başka birşey. bulunduğum ilde de adam gibi dershane yok. elim kolum bağlı ama yapılacak bu mecbur. 100 bin oldum 30 bin olmak istiyorum en az. şuan istiyorum birgün umarım olacak.

dökün içinizi arkadaşlar burada . ohh be rahatladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 18 Ağustos 2012; 4:45:14 >

• Aynı dertten bende muzdaribim ve kendimi iyi hissetmiyorum.Millet facede üniv güncellemesi yaparken elim kolum bağlı oturmak koyuyo bilionmu.Bide istediğim üniversite istediğim bölümü 0.400 gibi bi puanla kaçırınca :( Millet özel ünive gidip parasıyla okuyo adı üniversiteli oluyo.Veya gidiyo kıytırık bi bölüm okuyo iyi bir ünivde.Sonra adı oluyo oo ... üniversitesinde okuyomuş diye.Ben makine veya inşaat istiyodum ve hep ingilizce yazdım çoğunlukla.Tutmadı ama ben üzülüyorum çünkü çok umutluydum.143k ile kapatmış ben 135k.Hiç beklemiyodum açıkta kalmayı.Bu moralle seneye çalışmak daha zor olacak.Tercih yapmasam daha rahat hazırlanabilirdim.
  • evet aynısını geçen sene yaşamıştım. şimdi bu seneye kaldığım için mutluyum. bir kağıtla olmuyor ama aile tatmin oluyor işte. daha 1 ay onun muhabbeti döner çevrende ama takma. şahsen zerre umrumda değildi bu laflar. .. bile kazanmış sen kazanamamışsın vs.
  • Ailemin istediği bölümü yazdım. Şimdi şükrediyorum yerleşmediğime.. 2011 mezunuyum.. Lise sonda calısmadım dersaneye gitmedim ygsden düsük alınca lysye de girmek istemedim.. tecrübesiz olmama rağmen bu yıl önceki yıla göre 100 puan artırdım seneye inş cok calısacam istediğimin üstünde yere girecem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boşveeeerrrr sen onları.Umarım istediğin yeri kazanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: csaacan

Aynı dertten bende muzdaribim ve kendimi iyi hissetmiyorum.Millet facede üniv güncellemesi yaparken elim kolum bağlı oturmak koyuyo bilionmu.Bide istediğim üniversite istediğim bölümü 0.400 gibi bi puanla kaçırınca :( Millet özel ünive gidip parasıyla okuyo adı üniversiteli oluyo.Veya gidiyo kıytırık bi bölüm okuyo iyi bir ünivde.Sonra adı oluyo oo ... üniversitesinde okuyomuş diye.Ben makine veya inşaat istiyodum ve hep ingilizce yazdım çoğunlukla.Tutmadı ama ben üzülüyorum çünkü çok umutluydum.143k ile kapatmış ben 135k.Hiç beklemiyodum açıkta kalmayı.Bu moralle seneye çalışmak daha zor olacak.Tercih yapmasam daha rahat hazırlanabilirdim.

Ben 2. senemdeyken facebook hesabımı kapatmıştım.Kafam çok rahatlamıştı.Sizde deneyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Henry Dorsett Case

quote:

Aynı dertten bende muzdaribim ve kendimi iyi hissetmiyorum.Millet facede üniv güncellemesi yaparken elim kolum bağlı oturmak koyuyo bilionmu.Bide istediğim üniversite istediğim bölümü 0.400 gibi bi puanla kaçırınca :( Millet özel ünive gidip parasıyla okuyo adı üniversiteli oluyo.Veya gidiyo kıytırık bi bölüm okuyo iyi bir ünivde.Sonra adı oluyo oo ... üniversitesinde okuyomuş diye.Ben makine veya inşaat istiyodum ve hep ingilizce yazdım çoğunlukla.Tutmadı ama ben üzülüyorum çünkü çok umutluydum.143k ile kapatmış ben 135k.Hiç beklemiyodum açıkta kalmayı.Bu moralle seneye çalışmak daha zor olacak.Tercih yapmasam daha rahat hazırlanabilirdim.

Ben 2. senemdeyken facebook hesabımı kapatmıştım.Kafam çok rahatlamıştı.Sizde deneyin

Kardeş ben kafama koyunca yaparım.Ama ailemle sürekli çatışma-tartışma halindeyim.Evde sürekli huzursuzluk durumları.Eğer sınava çalışıcaksam sizinle 1 yıl küs yaşamalıyım.Ev dubleks.Bana üst katı verin hiç görüşmeyelim sadece yemeğimi verin diyorum.Gülüyolar.Bizim yüzümüzden mi kazanamadın diyolar.Sinir oluyorum. Kafam karışık.Saol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Wlan olan telefonu babama vereceğim. Pc yine kalkıyor. dershaneye yemek götüreceğim arada. son zamanlardaki çalışma programını uygularım. o da dershanede çalışmak saatlerce. düzenli bir program lazım tek. disiplinli ve ciddi bir insan değilim.
  • kesinlikle üzülmeyin arkadaşlar ben de bu sene kazandım. 2. senemdi mezuna kalmıştım geçen sene öylesine 2 tercih yaptım yüksekten gelse giderim diye. doğal olarak gelmedi tabi zaten öyle de bi beklentim yoktu ve mezuna kaldım. daha iyisini yapabileceğime inanıyordum. emek verdim gerçekten bu yıl. ha lysde biraz şanssızlığım oldu cidden ancak ilk senemden çok daha iyi yaptım ve istediğim bölüme yerleşebildim çok şükür. üzülmenize gerek yok çünkü önünüzde çok çok güzel yerleri kazanabilmek için 1 sene var.

konuyu açan arkadaşa ithafen ise şunu söyleyeyim düşünce yapını beğendim kardeşim. emin ol seneye azmin kırılmazsa iyi şeyler yapacaksındır. şimdiden başarılar arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkyaNuS. -- 18 Ağustos 2012; 5:00:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

millet istemediği yerleri tutturunca sevindi. Çok ilginçtir. Bende istemediğim biryeri alırdım belki ama dediğim gibi istemediğim biryerdi . 1 yıl daha emek lazım hemde çok istenilen yer için. arkadaşlarım şurayı kazandım burayı kazandım diyor. bende diyorum kazanamadım. çünkü istediğim yer değildi oralar. evlenceğim kızın babası beni sağlam biri olarak görmeli bana iyi bir lisans lazım . iyi belge lazım diyorum hep. insanları görünce daha da sinir oluyorum. hele ki sevdiğini söyleyipte o tavırlarını gördüğüm kızın üniye gideceğine sinir olmam başka birşey. bulunduğum ilde de adam gibi dershane yok. elim kolum bağlı ama yapılacak bu mecbur. 100 bin oldum 30 bin olmak istiyorum en az. şuan istiyorum birgün umarım olacak.

dökün içinizi arkadaşlar burada . ohh be rahatladım

Hocam en dogrusunu yapmissin.itu isteyen arkadaslarim celal bayar vb. unilere gitti.muhtemelen son senelerine dogru anlayacaklar hatalarini.

• quote:

Orijinalden alıntı: OkyaNuS.

kesinlikle üzülmeyin arkadaşlar ben de bu sene kazandım. 2. senemdi mezuna kalmıştım geçen sene öylesine 2 tercih yaptım yüksekten gelse giderim diye. doğal olarak gelmedi tabi zaten öyle de bi beklentim yoktu ve mezuna kaldım. daha iyisini yapabileceğime inanıyordum. emek verdim gerçekten bu yıl. ha lysde biraz şanssızlığım oldu cidden ancak ilk senemden çok daha iyi yaptım ve istediğim bölüme yerleşebildim çok şükür. üzülmenize gerek yok çünkü önünüzde çok çok güzel yerleri kazanabilmek için 1 sene var.

konuyu açan arkadaşa ithafen ise şunu söyleyeyim düşünce yapını beğendim kardeşim. emin ol seneye azmin kırılmazsa iyi şeyler yapacaksındır. şimdiden başarılar arkadaşlar.

Kardeş öyle havadan tercih yapıpta kazanamamak çok koymaz.Ama cidden uğraşıp tercih yapmışsındır (sadece istedğin yerleri yazmşsndır) ve geleceğinden umutlusundur.Fakat gelmemiştir ve büyük bir hayal kırıklığı.İşte bunu yaşadım bu akşam.Tercih yapmasam daha büyük bi hırsla çalışırdım seneye diye düşünüyorum.Ama bu moral bozukluğu beni etkilermi diye düşünürsek...Bence evet mutlaka etkileyecektir.çünkü gerçekten çok üzüldüm.

• quote:

quote:

kesinlikle üzülmeyin arkadaşlar ben de bu sene kazandım. 2. senemdi mezuna kalmıştım geçen sene öylesine 2 tercih yaptım yüksekten gelse giderim diye. doğal olarak gelmedi tabi zaten öyle de bi beklentim yoktu ve mezuna kaldım. daha iyisini yapabileceğime inanıyordum. emek verdim gerçekten bu yıl. ha lysde biraz şanssızlığım oldu cidden ancak ilk senemden çok daha iyi yaptım ve istediğim bölüme yerleşebildim çok şükür. üzülmenize gerek yok çünkü önünüzde çok çok güzel yerleri kazanabilmek için 1 sene var.

Kardeş öyle havadan tercih yapıpta kazanamamak çok koymaz.Ama cidden uğraşıp tercih yapmışsındır (sadece istedğin yerleri yazmşsndır) ve geleceğinden umutlusundur.Fakat gelmemiştir ve büyük bir hayal kırıklığı.İşte bunu yaşadım bu akşam.Tercih yapmasam daha büyük bi hırsla çalışırdım seneye diye düşünüyorum.Ama bu moral bozukluğu beni etkilermi diye düşünürsek...Bence evet mutlaka etkileyecektir.çünkü gerçekten çok üzüldüm.

anlıyorum kardeşim ama bi söz vardır belki de çok doğru bi söz.

''bir şey olmuyorsa ya olmaması gerektiği için olmuyordur ya da daha iyisi olacağı için'' hemen hemen bu kalıpta bir sözdü. bu pencereden bak bir de olaya. seneye şu anki temelinin üstüne çok daha fazla şey koyabilirsin. evet umut bağlayınca bir şeye olmazsa koyar gerçekten adama ancak her daim ileri bakmak da fayda var. şöyle düşün belki seneye çok daha güzel bir şey olacak ve şu an umut bağladıklarının aslında gerçekten umudun olmadığını farkedeceksin.!? sadece istediğin yerleri yazdın ancak gelmedi di mi? o zaman istemediğin bi yeri yazıp da alta oraya gitsen mutsuz olacaktın. en hayırlısı böyle de olabilir kardeşim unutma...

hayatta her şey mümkün canını sıkmadan azimle devam et yoluna derim arkadaşım.

• quote:

quote:

Benimde moralim bozuk. O normal birşey. 2-3 gün sonra geçer. yarın veya öbür gün dershane araştırması yapacağım yine. sende başla bence tabi gideceksen.

• Geçen sene 30 kişilik sınıfımın %75inden daha iyi almama rağmen adam gibi bir yer okumak için bu seneye kaldım 3-4 kişi dışında tüm sınıf yerleşti yerleşmiş olmak için giden çoktu ben kendime yakıştıramadım açıkçası.

Madem ben senelerdir dersaneye gidiyorum az çok emek verdim daha iyisi oluyorsa olsun olmuyorsa da yapçak bir şey yok dedim ve 2. seneye kaldım.

Geçen sene 80bininciydim bu sene 50bininciyim çok fazla fark etmedi ama geçen sene kazanamayacağım güzel bir bölümü kazandım riski göze alabilmek lazım. İlla ki süper sıçramalara ihtiyaç yok 5-10bin farkla bile mutlu olabilirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

anlıyorum kardeşim ama bi söz vardır belki de çok doğru bi söz.

''bir şey olmuyorsa ya olmaması gerektiği için olmuyordur ya da daha iyisi olacağı için'' hemen hemen bu kalıpta bir sözdü. bu pencereden bak bir de olaya. seneye şu anki temelinin üstüne çok daha fazla şey koyabilirsin. evet umut bağlayınca bir şeye olmazsa koyar gerçekten adama ancak her daim ileri bakmak da fayda var. şöyle düşün belki seneye çok daha güzel bir şey olacak ve şu an umut bağladıklarının aslında gerçekten umudun olmadığını farkedeceksin.!? sadece istediğin yerleri yazdın ancak gelmedi di mi? o zaman istemediğin bi yeri yazıp da alta oraya gitsen mutsuz olacaktın. en hayırlısı böyle de olabilir kardeşim unutma...

hayatta her şey mümkün canını sıkmadan azimle devam et yoluna derim arkadaşım.

Çok teşekkür ederim.Konuşma tarzını-düşüncelerini çok beğendim.Mevlananın sözünü hatırlatmanda iyi oldu.Ailemle oturup etraflıca konuşmadan bir sonuca varılamıcak çıkan sonuç bu.Saolasın kardeş.

• Benim sınava ilk
    Girişim oldu ailem okulla beraber yürüttüğüm için boş ver bu sene olmazsa seneye olur dedi ama ben öyle kendimi sartlamistim ki bu sene gidecem dedim ve hazin son yerleşmedim 130 bindeydim ve seneye haZirlanacam bu gidişle aslında bir bakıma ii oldu hem ehliyetimi alacam arabam altımda sınava haZirlanacam bakalım İns bu sene iyi bir seyler yapıp gideceğim su an 18 yaşındayım belirtmek istedim :)

• quote:

Aha bu yılki ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: Balotelsiz

Benim sınava ilk
    Girişim oldu ailem okulla beraber yürüttüğüm için boş ver bu sene olmazsa seneye olur dedi ama ben öyle kendimi sartlamistim ki bu sene gidecem dedim ve hazin son yerleşmedim 130 bindeydim ve seneye haZirlanacam bu gidişle aslında bir bakıma ii oldu hem ehliyetimi alacam arabam altımda sınava haZirlanacam bakalım İns bu sene iyi bir seyler yapıp gideceğim su an 18 yaşındayım belirtmek istedim :)

Benim okul ve dershane arasında 1 saat yol vardı. Zor oluyordu. Millet ders çalışırken ben yeni geliyordum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.