Şimdi Ara

Kazalı araçlara orijinal çıkma parça takma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşın bir yorumunu görünce aklıma geldi.
    Geçenlerde camcıda denk geldim telefonla arıyor birini
    -ustaa benim ön kaput ne oldu...

En son da geçen hafta kaza yaptı bi abimiz, kurumsal bir kaporta firmasi ( baş harfi A.. diye yazılır O diye okunur)
    Çıkma orjinal bagaj bulabileceğini teklif etti..

Nereye varacak bu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Parçayı boyayıp doğru katı atınca bile belli olmaz boyalı olduğu. En iyisi açıp bakıcan sağına soluna bazen boyalı olup temiz olan araçlar var bazen boyasız bakınsız mahvolmuş araçlar. Sorun boyaya çok takıyor olmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: TUG10

Parçayı boyayıp doğru katı atınca bile belli olmaz boyalı olduğu. En iyisi açıp bakıcan sağına soluna bazen boyalı olup temiz olan araçlar var bazen boyasız bakınsız mahvolmuş araçlar. Sorun boyaya çok takıyor olmak.

Benim dediğim şimdi siz kaza yaptiniz ön kaput değişecek diyelim.. ornegin aracimiz jetta.. degisince parca 1000 lira. Adam sana orjinal ( artik çalıntı mı olur, baska kazali arac mi olur bilmem) baska bir ayni orjinal kaputun tamamını 1500 liraya satıyor ne boyanma derdi oluyor ne de baska birşey.

• erkmenson kullanıcısına yanıt
    Demek istediğinizi anladım. Benim dediğim de sanayide bir paröa boyanacak düz boyarsam 1000 boya belli olmasın istiyorsan 1500 diyor, orj boya kalınlığını tutturuyor ekspertizde o parça boyasız kabul ediliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

Orijinalden alıntı: TUG10

Parçayı boyayıp doğru katı atınca bile belli olmaz boyalı olduğu. En iyisi açıp bakıcan sağına soluna bazen boyalı olup temiz olan araçlar var bazen boyasız bakınsız mahvolmuş araçlar. Sorun boyaya çok takıyor olmak.

Benim dediğim şimdi siz kaza yaptiniz ön kaput değişecek diyelim.. ornegin aracimiz jetta.. degisince parca 1000 lira. Adam sana orjinal ( artik çalıntı mı olur, baska kazali arac mi olur bilmem) baska bir ayni orjinal kaputun tamamını 1500 liraya satıyor ne boyanma derdi oluyor ne de baska birşey.

Uzun zamandır aklımda olan buydu. Nasıl bunu yapmıyorlar diye. Yapılıyormuş demek ki. Boyasız değişensiz araç :) Sökülüp takılma var sadece.

• cesmuru kullanıcısına yanıt
    Sökülüp takılınca somunların boyası kalkıyor değişen olduğu anlaşılıyor.Somunlar aşınmasın diye balmumu ile sıkanlar var.Ama balmumunu oradan çıkartmak için yakmak gerekiyor.

Yani parçanın mikron değeri normal çıkarsa somunda aşınma veya yanık izi var mı bakmak gerekiyor.
  • İnanmazsiniz gecen gün bi tane sıfır scricco ya denk gekdim aracin ilk sahibi adam ekspertize getirdi aracı ben de sans eseri ekspertizdeydim. Araba 6-7 aylik çamurlukla kaput baglanti noktasi tutmuyor. Suphelenmis gelmis.ekspertize. makinayla bakildi boya yok. Ama vida yerlerinde anahtar izi var. Muhtemelen servis nakil sirasinda bir darbe aldi , orjinal takmislar. Kesin diyemem ama camurlukla kaput tutmuyordu. Renk farki da var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruling_S

Sökülüp takılınca somunların boyası kalkıyor değişen olduğu anlaşılıyor.Somunlar aşınmasın diye balmumu ile sıkanlar var.Ama balmumunu oradan çıkartmak için yakmak gerekiyor.

Yani parçanın mikron değeri normal çıkarsa somunda aşınma veya yanık izi var mı bakmak gerekiyor.

O yüzden sökülüp takılma var dedim zaten hocam. Bir bahanede uydurulur sökülmesi ile ilgili. Piyasadaki alıcıların yarısı yer bunu.

• cesmuru kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle.Bu videodaki gibi;

• quote:

Orijinalden alıntı: Ruling_S

Aynen öyle.Bu videodaki gibi;

Lüks arabalar için cok tehlikeli. Bizim kıytırık lineaya bu kadar ozen göstermenin manig yok ama premiumlar için tehlikeli

• Asıl amaç, boyasız olması. Hatta anlamayan adam gelip bakacak boya ölçerle, boya kalınlığı diğer yerlerle aynı veya orjinal boya ile aynı. Al sana boyasız araba. Pert araçları toplamanın yeni yolu bu işte.

• Geçen Ankara'da adam 2001 model focusa çıkma ön kaput alıyordu herneyse adamın aracında çamurluk ve kaput değişeni varmış tabi usta da yanında tabi gittiler araçla aynı renk kaputu buldular aldılar gittiler adam aracı 18.500 e almış 1500 lira masrafı olur 24-25 e satırım dedi kaput boyanırkende resim çekerim sök tak oldu diye öyle satarım dedi bizim milletten korkulur ayda 3 tane bu şekil araba satsa 15 bin tl civarı para kaldırır adam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet boşuna sıfıra yönelmiyor. Tanıdığım biri ve sürekli gördüğüm araba olmadan hayatta 2.el almam bu ülkede.
  • haftasonu rot ayarı yaptırmaya gittiğimde yandaki dükkandaki aurisin 2 arka kapısını da çıkma kapıyla değiştiriyorlardı.kapı boyandı deyip yedirirler anlamak çok zor gibi geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.