Ares şu anda en popüler olanı. Kazaa ve emule kadar yaygın olmadığından her aradığını bulamazsın.
Ares yeni popülaritesi artan bir program,p2p'ler içinde en hızlı download yapabilen program
Kazaa kesinlikle kullanma.Aresi tavsiye ederim bilgisayarı yavaşlatmıyo,Spyware programlar yüklemiyo yanında,reklam da yok hiç kullanımı da çok çok kolay.
KazaaLite de trojan yüklemiyor, başka türlü haltlar karıştırıyor
quote:
Orjinalden alıntı: MaverickGizli
Ares şu anda en popüler olanı. Kazaa ve emule kadar yaygın olmadığından her aradığını bulamazsın.
ama o kadar yaygın olmamasının bir de avantajı var....
BAĞLANMAK İÇİN BEKLEMİYORSUN....
kaza da bilgisayarini internete sunmus oluyorsun herkes sana erisebilir artik trojan mı atar baska bisey mi atana kalmis
ARES;CHAT;WEB;HIZLI ARAMA
hiçbirini yükleme bedava olan herşeyden şüphe duy. kimse babasının hayrına oturup program yazıpta alın kullanın demez öyle olsa mikrosoft bunu yapardı. kaazayı yüklersen erken zamanda kazaya kurban gidersin diğerlerininde bundan ağaı kalır yeri yok. yukarıda bir arkadaş iyi söylemiş diretk torajan yükle olsun bitsin. bşarılar.
ares de spy bulaştırıyor sanırım sağlam bi link bilen varsa kullandığını verirse kullanırız ben emule dahil kullandım ama memnun kalmadım ftp den indiriyorum orda da search imkanım yok
Valla ben çok çeşitli kullanıyorum Limewire Ares Kazaa İmesh.Ama Limewire ve Aresden memnunum ikisinden birini tercih edebilirsin.
emule ve edonkey adı üstünde eşşek yükü kadarlık dosyalar için yazıldığından mp3, resim gibi küçük boyutlu dosyaları paylaşım için uygun değil ve birçok kullanıcı tarafındanda beğenilmez.
film, oyun, software için emule, edonkey mp3 için warezP2P (sıra almadan anında indirmeye başlarsın)