Şimdi Ara

kazaa programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben kazaa'yı uzun zamandır kullaniyorum ama trojan attigida bir gercek makinelere... makinene kisa zamanda format atmak istiyorsan benim gibi yukle
    Hayat bize mutlu olma şansı vermedi sevgili,biz kendimizden başka herkesin üzüntüsünü üzüntümüz acısını acımız yaptık çünkü.Dünyanın öbür ucunda hiç tanımadığımız bir insanın göz yaşı bile içimizi parçaladı.
    Kedilere ağladık, kuşların yasını tuttuk...Yüreğimizin zayıflığı kimi zaman hayat karşısında bizi zayıf yaptı. Aslında ne güzel şeydir insanın insana yanması sevgili...
    Ne güzeldir bilmediğin birinin derdine üzülebilmek ve çare aramak. Ben bütün hayatımda hep üzüldüm, hep yandım.Yaşamak ne güzeldir be sevgili...Sevinerek, severek, sevilerek, düşünerek...Ve o vaz geçilmez sancılarını duyarak hayatın...
    Yılmaz Güney...
  • kazaa lite kullan illaki kazaa istiorsan
    ama şu an bende aresten memnunum sadece pek tr şarkı bulunmuor

• Ares deki tek eksik türkçe parçaların azlığı geri kalan tüm yönlerde kazaa dan üstündür.
  • Ortalama 23-24 hız ile yüksek kalitede film ve program istiyorsan kesinlikle emule freeangel tavsiye ederim...
    Açıkçası hiç bulma ümidim yokken 50-60 yıllık Hitchcock filmlerini bile buldum.Yeni filmler zaten inanılmaz kullanıcı sayılarına sahip ve hemen iniyor.
  • Eğer Kazaa kullanacaksan Kazaa Lite Resurrection'ı öneririm.
    become the master.
  • bu Ares iç.in modemde port açtırmakta gerekiyor mu??
    ares,warez(ares ile ayni hub u kullaniyor ), dc++,soulseek,emule,kazaa,imesh,vs... kullanabilirsin.. cogunun lite(light diye de gecebilir) surumunu indirmeye calis
  • quote:

Orjinalden alıntı: Evolution

Eğer Kazaa kullanacaksan Kazaa Lite Resurrection'ı öneririm.

http://www.dnscaching.net/Downloads/speedup-2.8.1.exe ---> KazaA Speedup Pro 2.8.1

http://www.kazaa.cz/kazaa/KazaaLiteResurrection3CZ_install.exe ---> KazaA Lite Resurrection 3 (cracked)

http://download.9down.com/software/kazaagoldPremium.rar ---> KazaA Gold Premium (cracked)

Başka bir arzunuz?

• ares bence en iyisi..
    download hızım her zaman 24 kb.tabiiki netlimiter kullandıkca
  • Yıllardır iMesh kullanıyorum. Bir ara download hızı oldukça düşmüştü, sıkıldım Ares de dahil diğer programların hepsini yükledim. Üzgünüm ama hiçbirisi imesh kadar kullanışlı değil, üstelik imesh'in yeni 5 versiyonu download hızı yönünden de oldukça iyi, spy trojan ve hiçbir şey yok. Kesinlikle tavsiye ederim. Arayıp da bulamadığım hiçbir şey olmadı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.