Şimdi Ara

kaza yaptım ssli 15.10 guncelleme (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
4.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle geçmiş olsun.Fakat çok merak ettim neymiş bu 20.000TL lik hasar.

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

sürüş konfor paketli olsa zarar görmezdi ama.

Birde 1.2 TSİ olsa minibüsün içinden geçerdi heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Muratkati

20 binlik masraf nerde ? asfaltta mi ?

Rock/Metal/Blues
    We choose to go to the moon. We choose to go to the moon in this decade and do the other things not because they are easy, but because they are hard. Because that goal will serve to organize and measure the best of our energies and skills, because that challenge is one that we are willing to accept.
  • 20.000 Tl masraf falan yok bu arabada. Ayrıca keşke tutanak tutsaydınız her ihtimale karşı. yine istemezseniz yürürlüğe koymazdnız.
    Bununla geçmiş olsun diyelim.

Fotoğraf Makinası : Canon Eos 1100D 18-55mm + EF 75-300mm SLR & SjCam Sj4000 Action Cam & Telefon : Samsung Note 5 Beyaz

MSI Z77A-G43 & CORSAIR CX SERİSİ 80PLUS 600W & SAPPHIRE R9 270X TOXIC GDDR5 B 256Bit
    SAMSUNG120GB 840 EVO SATA 3.0 SSD &İntel Core i5-2400 3.1 Ghz Cpu & Corsair 8 Gb Ram
    Masa içi Kasa Projem için Tıkla
    Doğa insan olmadan da yaşar; ama insan doğa yok olduktan sonra yaşayamaz.
  • kaput değişcek tampon ısıyla düzeltilir ( kırık yoksa) farlar sağlam gözüküyor. radyatör sorunlu olabilir birde şase de az egiklik olabilir o da doğrultulur(motoru indirmeleri lazım olabilir ama ) max tutacak fiyat 5 bin

En maksimum arkadaşların belirttiği hasarlar ve varsa sensör arızasıdır.

1975 (40 YAŞ) - İSTANBUL / MEKANİK TESİSAT TEKNİK RESSAM - GİTARIN AYETULLAHIDIR, ÇÜNKÜ ONUN ADI ERKİN KORAYDIR!! DAİMA ROCK VE DAİMA ERKİN BABA!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacques1791

15.10 guncelleme:tamas 13bin tl masraf cikardi iscilik dahil.ancak sigortanin anlasmali yetkili servisi 5500 tlye masraf cikarmis iscilik dahil bilirkisi eger istersem 30000 tlye alici ciktigini 5500 tlde sigortadan alabilecegimi totalde 36 bin tl verilebilecigini soyledi sizce ne yapmiliy i m

Yani bu yorumuna istinaden sigortanın anlaşmalı servisinde yaptır çünkü bir şeyi yok arabanın eğer motor bölümü de zarar görmemişse.

Zaten o aracın ölüsü 36'ya gidiyor.

Şu olabilir.Karşı taraf hatalı bulunduysa yaptırın sonra de değer kaybı davası açarsınız.

30.000TL'ye aracı onlara bırakmazdım.

Zaten yaptırsalar 36.000TL pert olanları satılıyor 60.000 km civarı:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-polo-ya-binme-gel-sana-golf-verelim-vefa-auto-dan-177166478/detay

Sizinkinin perti daha fazla edecektir ama yaptırıp + değer kaybı davası olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Sıfır araç vs. düşünmüyorsanız kabul etmeyin.

Zaten o aracın ölüsü 36'ya gidiyor.

Şu olabilir.Karşı taraf hatalı bulunduysa yaptırın sonra de değer kaybı davası açarsınız.

30.000TL'ye aracı onlara bırakmazdım.

Zaten yaptırsalar 36.000TL pert olanları satılıyor 60.000 km civarı:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-polo-ya-binme-gel-sana-golf-verelim-vefa-auto-dan-177166478/detay

Sizinkinin perti daha fazla edecektir ama yaptırıp + değer kaybı davası olabilir.

Karsi tarafta teknik olarak hata yok dolaysiyla deger kaybi davasi acamiyorum ama guncellemeye ek bir seyler yazdim ona gore belki simdi bir sey diyebilirmisniz?

• jacques1791 kullanıcısına yanıt
    Benim bilgim olan bir konu değil kasko vs. bizde böyle maliyetli bir kaza yaşamadık en fazla kaput düzeltme oldu.

Ama uğraşmayayım derseniz biraz daha isteğin 36.000TL değilde ekspere 38-39 civarı bırakırsa bence sizin için iyi olabilir.

En azından uğraşmaz satarken stres olmazsınız.

Sene sonu şayet imkanınız da varsa güzel bir modele geçmek için adım atılabilir.

Golf TDİ fiyatları uçsa da mesel 60.000TL civarı Golf 1.2 TSİ Comfortline+Sürücü Konfor Paket+ Işık görüş paketi.

Ha sıfır gücüm yetmez derseniz 36.000 üstüne ne kadar koyabiliyorsanız o büyçe ile kafanızdaki araçlara bakın.

Kendinize uygun bulursanız uğraşmayın verin gitsin ama bu aracı sanırım sıfır aldınız ve bildiğiniz bir araç 2.el riskine girmek

istemezseniz yaptırıp binin.Ama satarken araçta önde hasar olacak tampon+kaput kapının biri de sıkıntılı pert muamelesi

görebilir.Bir de yapılırken yan sanayi parça kullanmak isteyebilirler.

Mesela birisi eniştemin aracı Opel Astra'ya çarptı aracı sigortadan gelen yan sanayi parçalarla yaptılar baya sinir olmuştu.

Bir de aracı hatasız boyasız 40.000kmde opel astra 2000 modeldi.Bu yıl oldu bu yaşadığı kaza.

• Automobilista kullanıcısına yanıt
    38 39 gibi fiyatları aklından gecirme kurtarmaz kimseyi dedi !!
  • Yuh be kardeşim tampon+kaput değişecek+ızgara değişecek 20 bin lira hasar gözükecek-çamurluklar sağlam-farlar sağlam-muhtemelen radyatörde sağlamdır ama bu kaza tramerde 20 bin gözükecek satmaya kalkarsan aracın pert muamelesi görecek...pes..Demek ki 2. el araçlarda ki hasarlarda peşin hükümlü olmadan kaza fotolarını istemek şart..

:::::DH MITSUBISHI TAKIMI:::::
    2006 COLT INVITE- 2006 AVENSIS VVT-I-2012 FB7 CiViC
  • jacques1791 kullanıcısına yanıt
    Sana temiz 35 bin (Sigorta hariç) vermiyorsa hiç uzatma.. Arabanı yaptır, güle güle kullan.
    Zaten kafada şüphe yaratacak büyük bir hasarda görünmüyor resimlerde.
    Yaptırdıktan sonra yine de içine sinmezse, satışa çıkardığında 40-41 bin yazsan bile hemen gider bu araç.. Şu aşamada bence zararı göze alma..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.