Şimdi Ara

kaza yaptım sigorta hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinstonCode -- 14 Mart 2017; 12:33:16 >

• kazasızlık indirimin bozulur eğer varsa primin artar başkada bişey olmaz. servis fiyatları pahalı arayıp öğrenebilirsin parça fiyatlarını.
  • anlaşılan işin hala farklı boyutlarındasınız ben karşı tarafın yerinde olsam her ne kadar iyi niyetli olsanızda polis çağırır alkollü araç kullandığınızı ve kazaya karıştığınızı tutanak tuttururdum tüm masrafları sigorta yerine siz karşılardınız (sigorta yaptırıp sizden tahsil ediyor genelde böyle karşılamayanda var) kaza maddi hasarla atlatılmış ya birisi ölseydi ? sanırım asıl konuşulması sorun daha farklı bence !
  • Sizin sigorta karşı aracı tamir ettirecek...Sonra sizin bir dahaki sigorta poliçeniz yüksek çıkacak...

Ucuz kurtulmuşsunuz...Bu size bir ders olsun...Kesinlikle alkollü araç kullanmayın...Eğer yaralamalı veya ölümlü bir kaza olsaydı başınıza gelecekleri tahmin bile edemezsiniz...
  • Hasarı şişirmeleri seni ilgilendiren bir olay değil diye düşünüyorum.

2000Tl'lik hasarda da senin prim vs aynı oranda artacak 10000TL' de de.

Ayrıca adam değer kaybı davası da açabilir.
  • Bence sanayiye götürüp sigorta olmadan cebinizden karsilasaydiniz belki 300-400 tl ye hallolabilecek bi şeydi. Sigortaya hasar odetmek ozellikle su zamanda çok riskli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun hocam, sizin sigortanız karşı tarafın masraflarını ödemesi lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

anlaşılan işin hala farklı boyutlarındasınız ben karşı tarafın yerinde olsam her ne kadar iyi niyetli olsanızda polis çağırır alkollü araç kullandığınızı ve kazaya karıştığınızı tutanak tuttururdum tüm masrafları sigorta yerine siz karşılardınız (sigorta yaptırıp sizden tahsil ediyor genelde böyle karşılamayanda var) kaza maddi hasarla atlatılmış ya birisi ölseydi ? sanırım asıl konuşulması sorun daha farklı bence !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinstonCode -- 14 Mart 2017; 12:34:11 >
  • WinstonCode kullanıcısına yanıt
    bende size teşekkür ederim alkollü araç kullanarak zaten bir suç işlemişsiniz şimdi bu suçu sigorta şirketi neden ödesin ? bunu siz kendi cebinizden karşılamanız gerekir doğru olanı budur. ha çoğu kişi napardı çarpar kaçar giderdi. ama doğru olan kendi cebinizden yaptırmanız sigorta şirketi size alkollü araç kullanmayın diyor hasarı karşılamam diyor. aynı şekilde kanunlarda kaskoda aynısını söylüyor lütfen adamı tekrar bulun en doğru olanını yapın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.