Şimdi Ara

Kaza yaptım özellikle Esenler'de oturanlar bir bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lütfen üşenmeden okuyun.

    Hayatımda ilk defa Esenler'e gittim. Gitmez olaydım. Dörtyol merkez cami yakınında araba alt geçitinde sağ tarafa arabalar park etmiş bende yanlarına yanaşıp gideceğim yeri navi den baktım tekrar yola çıkacam sinyalimi verip çıktım aynalardan arkamı da kontrol etmiştim sadece bir araba vardı uzaktaydı çıkar çıkmaz değil de bi 5 sn sonra arkamdan sesler geldi motosiklet bana arkadan dokundu ve yere düştü hemen sağa çektim gittim adamın yanına abi bişey in varmı iyi misin dedim babamda yanımda oda aynı şeyi söyledi adam bize baktı sonra gitti arabanın arkadan fotosunu çekti dedik abi sen iyi misin adam ben iyiyim dedi başladı konuşmaya siz iyi insanlarsınız da durmayabilirdiniz durdunuz sağolun falan filan numaramı istedi verdim ben seni hal hatır için arıyacam falan dedi böyle konuşuyor konuşuyor adama bişey olmadı diye sevindiğim için bende dinliyorum ama 20 dk konuştu neyse arabada çizik bile yok sadece teker izi vardı o kadar. motorda muhtemelen bir masraf vardır yere düşünce bir yağ mı mazot mu bilmiyorum yere akmıştı. Buraya dikkat Ben Pendik'e doğru artık yola çıktım dönüyorum abisi arıyor diyor ki kardeşime çarpmışsınız (babam konuşuyor bu arada) biz dedik o bize arkadan çarptı adam bize kamera görüntüleri var dedi. Babamda iyi güzel bakın görüntülere kardeşiniz bize çarptı dedi neyse kapadı 20 dk sonra adamın kendisi arıyor diyor ki hastanedeyiz dizlerim ağrıyor vicdanınız rahatsa falan filan... bizde karşıdayız sonra sana sorduk götürelim seni hastaneye dedik dedim. adam sonra ben sizi arıyacam dedi. Olay bu


    1. bahsettiğim mevkiyi bilen var mı o tünelde kamera var mı
    2. Bu mevkide böyle bir olay yaşayan var mı çünkü olay da çok garip sanki kurgulanmış gibime geldi.
    3.son olarak da yapmam gereken bişey var mı tavsiyelerinizi bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starkan -- 8 Aralık 2014; 11:02:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Yapmanız gerekeni yapmışsınız zaten para falan isterlerse vermeyin
  • Amadeus_M kullanıcısına yanıt
    Galiba para istiyecek emniyet ten falan da bahsetti gelde kafayı yeme sonra insanlık öldü diyorlar hiç durmayıp basıp gidicen ne hali varsa görsün işte bilemiyorsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starkan -- 8 Aralık 2014; 11:06:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tür insanları anlamak zor gerçekten. İnsanlık edip inip sormuşsunuz iyi misiniz diye. Bunun üstüne böyle şeyler yapıyorlar. Arkadan çarpan her zaman suçludur diye biliyorum dikkat etseydi çarpmasaydı. Motor kullananların hepsine demiyorum ama bazılar öyle tehlikeli hareketler yapıyorlarki onlara yakından sürmemeye çalışıyorum daracık aralardan hızla geçmeler, her taraftan fırlamalar falan. Arka ve önü çeken 2 adet araç kamerası şart oldu artık. Bende en kısa zamanda alıcam.
  • Esenlerde oturan yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay tamamen kurmaca bence,planli sekilde gelip carpmis gibime geldi.artik insanlarin para icin neler yapabilecegini ben bile anlayamiyorum. Gecmis olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiçbirşey olmaz korkmayın.kuruş verip almayın gidip mahkemeye verse bile birşey olmaz dava masrafını ödediğiyle kalır.ne koparsak kar mantığındadır.belkide gerçektende gelip vurmadı show yaptı hiç bilemezsiniz.Hele birde siz iyi insansınız diye söyleyince iyice şüphelendim.Sakın geri aramayın ve irtibatı kesin.ararlarsa açmayın.millet kendini uyanık sanıyor.
  • Değerli yorumlarınız için teşekkürler bende sizin gibi düşünüyordum zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • starkan kullanıcısına yanıt
    Para isteyecekler; yok hastane, yok kazadan dolayı çalışamadım falan filan. Vermezseniz işi pisliğe dökmeye çalışıyor gibi gösterecekler; yok almasını biliriz, yok hesaplaşırız. Bir-iki böyle devam eder. Kesinlikle affetmeyin polise şikayeti bildirin çok rahatsız ederlerse ve telefon konuşmalarınızın muhakkak ses kaydını alın, olay polise yansırsa elinizde delil olur.
  • Bence en yakın polis karakoluna giderek durumu anlatın onlar daha iyi yardımcı olur
  • ZULA_BABA Z kullanıcısına yanıt
    Polis karakoluna gitmek hiç aklıma gelmemişti gerçi bugün hiç aramadım. adamların yapacak birşeyi yok zaten sadece rahatsız ederler. Karakola gitsem beni uğraştırırlar mı acaba yoksa sadece ifade mi alıp işi bitirirken mi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: starkan

    Polis karakoluna gitmek hiç aklıma gelmemişti gerçi bugün hiç aramadım. adamların yapacak birşeyi yok zaten sadece rahatsız ederler. Karakola gitsem beni uğraştırırlar mı acaba yoksa sadece ifade mi alıp işi bitirirken mi.

    Kardeşim gidip sormaktan kimseye zarar gelmez.Belki iyi birisine denk gelirsin sana yol yordam gösterir veya akıl verir.

    bu tip insanların derdi para koparmaktır.Kaza durumunda siz suçlu bile olsanız cebinizden para vermeyin.

    sonuçta sigortanız var kişi yaralı dahi olsa hastane masrafınızı sigorta öder.Cebinizden para çıkmaz.

    tutanağını tutarsın tramere gönderirsin.Kim haklıysa onun sigortaıs karşı tarafın zararını karşılar.

    Bu tip insanlarla tartışmaya girmeyin.Siz üzerinize düşeni yapmışsınız.




  • ZULA_BABA Z kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizzat yakın akrabamın kullandığı araca motor çarpıyor arkadan, motorcu yaralanıyor çok hafif, issız yerde gelen giden olmaz diye insaniyet namına hastaneye götürüyor bizimki, yakınları gelince durumu anlatıp cana geleceğine mala gelsin ben kendi arka tamponumu yaptırırım diyip ayrılıyor. Daha sonra adam arkadan çarpmasına rağmen bu adam bana çarptı beni yaraladı diyip dava açıyor, 2 yıl sözde anlaşıp para koparmaya çalışıyor. Sonra olay lehimize sonuçlanınca öyle bir masrafın altında buldu ki kendini, arayıp yalvarmayan akrabası kalmadı. Dikkatli olmak lazım ve araç kamerası mutlaka almak lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsaniyet öldü diyorlar sonra

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin iyi niyetinizi anladı ve sizin korkup para verecegini dusundu bence

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.