Şimdi Ara

KAZA YAPTIM LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba değerli arkadaşlar 3 gün önce kaza yaptım ve kazada karşı taraf yüzde yüz suçlu çıktı trafik polisi bana trafik şubeden alacagım dosyanın dosya numarasını verdi ve beni yolladı. Ertesi gün şubeye gidip dosyamı aldım. ancak dosyaya baktığımda karşı tarafın sigortası dahi yok benim mastafımı kim karşılayacak lütfen yardım.

• LÜTFEN YARDIM
  • anlayan dostlar lütfen yardım çok mağdurum
  • Merhaba,

kazaya sebebiyet veren aracın sigortası yoksa anlaşarak nakit ödeme almak yada mahkeme yolu ile zararınızı tanzim etmek durumundasınız
  • M_K_B kullanıcısına yanıt
    trafik şube de ki memur kendi sigortanıza gidin onlar halledecektir dedi ama forumlar da pek bu yönde bir şey yazmıyor. Onun dışında kazaya sebebiyet veren araçın şöförü belalı bir adam tehtit kıyamet o gün kaza yerinden ayrıldım bir daha yüz yüze gelmek istemiyorum bu yüzden nakit ödeme zor gibi mahkeme yoluyla da daha da çok bela alırım gibi duruyor. Kendi sigortam halleder mi sizce trafik şube memurunun dediğini dikkate almalımıyım
  • Polise inanmıyorsanız sigorta şirketinize bir telefon açın, forumda rasgele sormaktan iyidir heralde.
    Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcadirci

Polise inanmıyorsanız sigorta şirketinize bir telefon açın, forumda rasgele sormaktan iyidir heralde.
    Geçmiş olsun.

hayırlı akşamlar maddi hasarım çok olduğundan sabahı bekleyemedim ve siz değerli dostlara sormak istedim teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oh ulan nasıl ülke be? Sigorta yaptırma, milletin aracına %100 kusurlu çarp sonra da kabadayılık yap.
    Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Oh ulan nasıl ülke be? Sigorta yaptırma, milletin aracına %100 kusurlu çarp sonra da kabadayılık yap.
    Geçmiş olsun.

Çok teşekkürler yarın kendi sigortama gideceğim bakalım ne olacak. Sigortam yardım etmezse sanırım kendim karşılayacağım adam ben kaza yerinden ayrılırken bile polisin yanında tehtitler savuran biriydi
  • denizpolat D kullanıcısına yanıt
    Hocam olan olmuş artık, kaskonuz varsa adamın sigortasının olmaması birşey fark etmiyor, kasko şirketi hallediyor para işini.
    Bu durumda en uygun yol bir avukata vekalet verip davayı halletmek olacaktır diye düşünüyorum.
    Ama bu saatte telaş yapmayın, yarın sakin kafa ile sigorta şirketinizi arayın onlar bir yol gösterecektir. Her durumda sakin olun, avukat tutarsanız suçlu karşı taraf olduğu için parasını ondan alırlar.
    Düşünce tarzınız yanlış bir avukata vekalet verin ne derdiniz olur ne tasanız. Bir avukat ile görüşün bence yazık günah cebinizden karşılarsanız. Adamın yaptığını yanına kar bırakmış olacaksınız aksi taktirde.
  • quote:

Hocam olan olmuş artık, kaskonuz varsa adamın sigortasının olmaması birşey fark etmiyor, kasko şirketi hallediyor para işini.
    Bu durumda en uygun yol bir avukata vekalet verip davayı halletmek olacaktır diye düşünüyorum.
    Ama bu saatte telaş yapmayın, yarın sakin kafa ile sigorta şirketinizi arayın onlar bir yol gösterecektir. Her durumda sakin olun, avukat tutarsanız suçlu karşı taraf olduğu için parasını ondan alırlar.

İlginiz için çok teşekkür ederim benim tek derdim o adamla bir daha karşılaşmamak. Sanki benim suçummuş gibi bana tehtitkar itamlarda bulunuyor sigortası yok arabasını bağlayacaklar sanki ben bağlıyorum gibi bana bağırıyor. Davalık olduğumuz durumda bir daha karşılasırız o adamla umarım yarın sigorta sirketim çözer ''AXA SİGORTA''

Kaskonuz var mı, yoksa zorunlu trafik sigortanız mı var? Her iki durumda da adamların 7/24 hizmet veren hatları var telefon açıp bilgi alın.
  • Hasarı sizin sigorta şirketiniz karşılayacak, karşı tarafın şoförüne dava açacak.
  • quote:

Kaskonuz var mı, yoksa zorunlu trafik sigortanız mı var? Her iki durumda da adamların 7/24 hizmet veren hatları var telefon açıp bilgi alın.

sadece sigortam var 7/24 destek hattı varsa soracagım hemen tesekkürler ''AXA SİGORTA''
  • quote:

Düşünce tarzınız yanlış bir avukata vekalet verin ne derdiniz olur ne tasanız. Bir avukat ile görüşün bence yazık günah cebinizden karşılarsanız. Adamın yaptığını yanına kar bırakmış olacaksınız aksi taktirde.

Daha önce hiç böyle bir şey hatta avukatlık bir şey başıma gelmedi.Vekalet verdiğim de avukatla karşı taraf arasında olacaksa ve ben hiç bulaşmayacaksam kesinlikle bir avukatla görüşeceğim teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Hasarı sizin sigorta şirketiniz karşılayacak, karşı tarafın şoförüne dava açacak.

İlginiz için çok teşekkür ederim yarın sigortama gittiğim de halledecekler yani öyle mi
    sonuç ne hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

sonuç ne hocam

hocam sonuç şu anlık yok kimi dostlar dava sürecine girileceğini söylüyor. kimisi ise kendi sigortamın benim maddi hasarımı karşılayıp hatalı sürücüyle onların ilgileneceğini söylüyor. yarın arayacağım sigortamı bakalım ne olacak
  • sanırım hasar kendi cebinizden yaptırılıp sonrasında dava açıp paranızı yasal faiziyle birlikte geri alacaksınız. Kasko varsa o sizin yerinize birgüzel uğraşır. Trafik sigortasında sigorta sizin araca karışmıyor belki sizin istisnai durum için vardır bir prosedürleri. Onu en güzel kendilerinden öğrenebilirsin ne yapılabileceğini.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.