Şimdi Ara

Kaza yaptım kim suçlu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba geçen gün öğle saatlerinde ana yolda ilerlerken dönüş de duran servis aracı arada 10 metre mesafe varken birden yola damlayiverdi ani fren yapmama rağmen duramadim sert bir şekilde araca burundan vurdum . Ayrıca o aracın döndüğu yerde bir tabela var ve bildiğim kadarıyla sağdan devam et ileride ada var oradan yan yola geç anlamına geliyor bu konuda bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum ilk kazam ve şirket aracı ile yaptım kazayı .

     Kaza yaptım kim suçlu ?
     Kaza yaptım kim suçlu ?
     Kaza yaptım kim suçlu ?
     Kaza yaptım kim suçlu ?

    Bizim aracda kasko var büyük ihtimalle diğer aracdada vardır tutanak vesayre tuttuk adamın tutanağa yazdığı; hızla sol şeritten gelen bir araç vardı geçebileceğimi düşündüm gecemedim kaza gerçekleşti. Benim yazdığım ise 34 .... Plakalı araç çok kısa bir mesafe varken birden ana yola çıktı ani fren yapmama rağmen duramadim kaza gerçekleşti .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • kesin bilgim yok ama konuyu güncelleyip bilenlerden görüş gelmesi için fikrimi yazayım. sanırım bu tür kazada mantık şöyle yandan kim çarpmışsa o suçlu oluyor. yani siz geçerken o vursaydı yandan o suçlu olacaktı ama bu durumda o yola çıkmış siz hızlı olduğunuzdan duramayıp çarpmış oluyorsunuz o yüzden asli kusurlu oluyorsunuz. dediğim gibi emin değilim daha iyi bilenler yorum yaparsa güzel olur..
  • arkadaşın belirttiği gibi asli kusurlu siz oluyorsunuz
    geçmiş olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyokus

    kesin bilgim yok ama konuyu güncelleyip bilenlerden görüş gelmesi için fikrimi yazayım. sanırım bu tür kazada mantık şöyle yandan kim çarpmışsa o suçlu oluyor. yani siz geçerken o vursaydı yandan o suçlu olacaktı ama bu durumda o yola çıkmış siz hızlı olduğunuzdan duramayıp çarpmış oluyorsunuz o yüzden asli kusurlu oluyorsunuz. dediğim gibi emin değilim daha iyi bilenler yorum yaparsa güzel olur..

    Dediginiz mantık olarak doğru gibi ancak o aracın oradan dönmesi yasakmis hocam oradaki tabela sağdan zorunlu devam et ileride adadan dönerek diğer yola geç anlamına geliyormus sanırım bende net bilmiyorum ama bakalım açıklanır yakında .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5mhmtr7 -- 22 Haziran 2015; 11:44:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsterse kavşak olsun ve sağdan gelsin. Duran araç 10 metre mesafeyle yolu kontrol etmeden çıkmış sayılır, tamamen kusurlıudur. 10 metre mesafeyle hiç bir manevra yapılmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.