Şimdi Ara

Kaza yaptım, aracım pert mi? Şimdi ne yapmalıyım?(PERT OLDU) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
7.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2- Ses sistemi ve jantları alabilirsiniz.Orjinal jantlarını takmak zorundasınız.
    3- Bariyer masraflarını kasko ödüyor.
    4- Araç toplanmaya değmez.Zaten perte çıkarmayalım diyeceklerini zannetmiyorum.Sonuçta arabanın onarım masraflarını üstlenmektense perte çıkarmak daha cazip gelecektir.

Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefa KC -- 11 Eylül 2011; 22:23:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_dmr

cevabımı alıntı yaparak müsait oldugun bi an kazayı nasıl yaptıgını anlatırsan sevinirim .
    herkez ders çıkarmış olur. acele giden ecele gider.

Öncelikle hepiniz çok sağolun.

Şehir dışına gidecek bir arkadaşımı geç kaldığı otobüsüne yetiştirmek için otobana çıkmıştım. Sol şeritten 130 140 ile gidiyordum. Hatanın en büyüğünü işte bu hıza çıkmakla yaptım. Sonra sol şeritte ağır ağır giden bi araba gördüm, selektör selektör derken hız kesmemek için sağından geçeyim dedim.
    Demez olaydım, sağa kırdığım anda araba arkayı savurdu. Toplucam kurtarcam derken kayarak sağ ön tarafla sağdaki bariyerlere vurdum. Oradan da sekip orta şerite kadar kaydım. Otobüsü yakalıcam diye bilinçsizce basmamın ne demek olduğunu işte tam o orta şeritte durduğum anda anladım.

Hatam çok büyük, soldan deli gibi basanlara hep kızardım ama bir anlık gafletle bende aynısını yaptım. Tek temennim, ne kendimize ne de bir başkasına zarar vermeden mal kaybıyla bu olayı atlatmış olmamız oldu.

• Hocam kazanın sebebi kullandığınız lastikler. Hem neredeyse kabak gibi hem de şekil lastiği çok kızaklar ve kayar bu tip lastikleri pek önermezler ama görüntüleri güzeldir
  • Çok geçmiş olsun arkadaşlar tüm cevapları yazmış;

ekleyeceğim tek şey kendinizi 7500-8000 TL bandına hazırlayın ve pert edilmesi için baskı kurun. Yapsalarda satışınız zor zaten o yüzden 2-3 bin zararla atlatmaya bakın..
  • Geçmiş olsun kardeşim kaza olayı çok kötü bir şey Allah korusun can kaybı olsa hem hayata hemde kendine lanet etme ihtimalin vardı keşke hiç ehliyet almasaydım derdin içine ederdin hayatının mal kaybı için çok mutlu olman lazım yüksek hızda bide bu kadarına Allah a şükürler olsun.
  • Geçmiş olsun üstadım büyük ihtimal aracın pert olmuş. ALLAH can sağlığı versin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: enforacle

Hocam kazanın sebebi kullandığınız lastikler. Hem neredeyse kabak gibi hem de şekil lastiği çok kızaklar ve kayar bu tip lastikleri pek önermezler ama görüntüleri güzeldir

Daha geçen yaz 580 Liraya almıştım. Kumho KU25. 2 tane epey geniş viraj kanaları var. Üretim tarihide aldığım günden 4 ay öncesine ait idi. Her şey yalan oldu...
  • Bariyer hasarını kasko ödüyormu?
    Bu konuda eminmisiniz?
    Arkadaşım sinyal direğine verdiği hasarı kendi ödemişti,
    kasko ödemiyor, çevreye verilen hasarı diye biliyorum, ama belki sözleşmede ayrı maddesi vardır
    Trafik sigortası ödeyebilir, oda limiti açmaz ise, metresi 500-800TL civarı para istiyorlar

Bir soruda, polis rapora kaza sebebi aşırı sürat yazarsa kasko hasarı tam karşılamıyor dimi?
    Belli miktarı karşılıyor diye biliyorum
    Yani rapor çok önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdusss

Bir soruda, polis rapora kaza sebebi aşırı sürat yazarsa kasko hasarı tam karşılamıyor dimi?
    Yani rapor çok önemli

Ben polise açık açık hızlı gittiğimi söyleyip olayı anlatmıştım. Tutanağı yarın otoban polislerinin şubesinden alcam. Birde bu dediğinizden dolayı bir sürpriz çıkmasın ???
  • büyük geçmiş olsun hocam
    cana geleceğini mala gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: seizure

quote:

Orijinalden alıntı: abdusss

Yani rapor çok önemli

Ben polise açık açık hızlı gittiğimi söyleyip olayı anlatmıştım. Tutanağı yarın otoban polislerinin şubesinden alcam. Birde bu dediğinizden dolayı bir sürpriz çıkmasın ???

10 sene evvel başımıza gelen bir olay, kadıköy de,
    polis kaza sebebi aşırı sürat, tahlikeli araç kullanma diye belirttiği için tam hatırlamıyorum ama kasko paradan kesinti yapmıştı
    ama dediğim gibi 10 sene evvel,
    kasko anlaşmanıza bağlı olabilir,
    ben bizden kesinti yapıldı diye hatırlıyorum hatta işte 4 yıllık araba diye bile değişen parça ücretlerini eksik ödemişlerdi
    ama dediğim gibi en az 10 sene evvel

• Öncelikle çok geçmiş olsun insan başına gelmeyince anlamıyor, kaza gerçekten geliyorum demiyor, verilmiş sadakanız varmış.

Arkadaşa sizce en fazla 9 bin mi verirler oradaki değer o diye sonuçta piyasada çok daha yükseğe gidiyor, 10 bin 11bin alma şansı yok mu yani hic, bayağı zarar edecek.
  • Çok geçmiş olsun :(

Aracın çok güzeldi :( Benimde eski aracımın modelinden. üzüldüm görünce.

Cana bir şey gelmemiş olmaması en sevindirici sonuç
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntonioMontana

Öncelikle çok geçmiş olsun insan başına gelmeyince anlamıyor, kaza gerçekten geliyorum demiyor, verilmiş sadakanız varmış.

Arkadaşa sizce en fazla 9 bin mi verirler oradaki değer o diye sonuçta piyasada çok daha yükseğe gidiyor, 10 bin 11bin alma şansı yok mu yani hic, bayağı zarar edecek.

Çok sağolun. Sahibinden de şimdi küçük bir araştırma yaptım.

Toplam 48 adet 2000 Model Bravo sx var.

En pahalı 3 araç > 16.500 - 16.500 - 15.500 (Biraz uçmuşlar)

En ucuz 3 araç > 10.000 - 10.000 - 8.250

Üşenmedim ortalamayı hesapladım. 13.382 Lira

Hadi fiyatlar 2şer bin şişik olsun. Yine ortalama 10.000 altına düşmüyor ya...

• Tane Bey'in dediği gibi bu verilerle çıktı vs. alınıp belge dosya haline getirip delil olarak sunulabilir, iş pazarlığa ve iknaya kalıyor gerçekten çok üzücü ve sıkıntılı bir durum tekrar geçmiş olsun gelişmeleri bekliyorum.
  • Geçmiş olsun.Size birşey olmaması sevindirici.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seizure

quote:

Orijinalden alıntı: can_dmr

cevabımı alıntı yaparak müsait oldugun bi an kazayı nasıl yaptıgını anlatırsan sevinirim .
    herkez ders çıkarmış olur. acele giden ecele gider.

Öncelikle hepiniz çok sağolun.

Şehir dışına gidecek bir arkadaşımı geç kaldığı otobüsüne yetiştirmek için otobana çıkmıştım. Sol şeritten 130 140 ile gidiyordum. Hatanın en büyüğünü işte bu hıza çıkmakla yaptım. Sonra sol şeritte ağır ağır giden bi araba gördüm, selektör selektör derken hız kesmemek için sağından geçeyim dedim.
    Demez olaydım, sağa kırdığım anda araba arkayı savurdu. Toplucam kurtarcam derken kayarak sağ ön tarafla sağdaki bariyerlere vurdum. Oradan da sekip orta şerite kadar kaydım. Otobüsü yakalıcam diye bilinçsizce basmamın ne demek olduğunu işte tam o orta şeritte durduğum anda anladım.

Hatam çok büyük, soldan deli gibi basanlara hep kızardım ama bir anlık gafletle bende aynısını yaptım. Tek temennim, ne kendimize ne de bir başkasına zarar vermeden mal kaybıyla bu olayı atlatmış olmamız oldu.

büyük geçmiş olsun tekrardan. o solda yavaş gidenlere veya sürekli solda gidenlere gıcık olurum sol şerit sollama şerididir geçersin sola arabayı geçer tekrar ortaya geçersin. sol babalarının yolu degıldır. cahil çok bu memlekette kardes

• büyük geçmiş olsun allah korumuş, bahsettiğiniz hızlarda iseniz aşırı bir hızınız yokmuş, otoyolda zaten (120+%10) 132'ye kadar sınırı var,

umarım raporlar lehinize olur, aracınızın ikinci el değerinin %80'i falan ödenir diye biliyorum ben, sizinle de bunu görmüş olacağız, kasko aracınızı yaptırsaydı, ikinci elde kazadan/onarımdan dolayı değer kaybedecekti, o değer kaybını düşürüp verirler diye düşünüyorum, kasko poliçesindeki kasko bedelinin böyle durumlarda geçerliliği yoktur pek, ikinci el değerinden düşükse kaskolar o bedeli vermek isterler, ikinci el değeri düşükse, düşük olanı vermek isterler

çelik bariyerlerin maliyetleri çok yüksektir, umarım sizden değil de sigortadan ya da kaskodan çıkar, tekrar çok geçmiş olsun
  • cok gecmis olsun Allah korumus ki sizde birsey yok
  • Geçmiş olsun.Eniştem Toros ile Aksaray'da gece kayarak yolun kenarında kaldırım taşlarına çarpmıştı.Baya bi kırmış.Kendisi ödemişti.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.