Şimdi Ara

KAZA YAPTIM:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR SABAH KAZA YAPTIM. 2007 MEGANE İLE AUDİ A6 :) YA ÇARPTIM. BENİM ÖN TAMPON TUZ BUZ OLDU. AUDİDE TIK YOK SADECE BİR ÇÖKÜK OK KADAR.

KASKO YOKTU KARŞI TARAFI SİGORTA YAPTIRACAK. SANAYİİ E VERDİM.PARASI ÖNEMLİ DEĞİLDE ARABA EMANETTİ. BİRDE İSTEMEDĞİM HALDE EMANET BIRAKILDI. ARKADAŞIM İSTEDİĞN GİBİ KULLAN ARABA SENİN DEDİ. LAZIM OLDU KULLANALIM DEDİK BAŞIMIZA GELENE BAK. HAYIRLISI ARTIK NAPALIM. ALLAH BÜYÜK KAZA VERMESİN KİMSEYE

• Geçmiş olsunda Audi A6 ya çarptım deyip gülümsemenize anlam veremedim. Yoksa Audiye vs. çarpmak prestij olduda bizim mi haberimiz yok. Birde kaşı tarafın hasarını tabiki trafik sigortası yaptıracak,karşılayacak, kasko sadece sizin zararınızı karşılardı kaskonuz olsaydı.

Orijinalden alıntı: Darkimore

Geçmiş olsunda Audi A6 ya çarptım deyip gülümsemenize anlam veremedim. Yoksa Audiye vs. çarpmak prestij olduda bizim mi haberimiz yok. Birde kaşı tarafın hasarını tabiki trafik sigortası yaptıracak,karşılayacak, kasko sadece sizin zararınızı karşılardı kaskonuz olsaydı.
    geçmiş olsun

Orijinalden alıntı: hunter06

geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    "audi a6 :)" bu kısıma anlam veremedim :s

Orijinalden alıntı: bende345

Şimdi gene başlayacaklar: Megane dağıldı , Audi taş gibi diye geyiğe...
    Emanet işi malesef böyle oluyor.

emanet olmasa megane birşey olmayacaktı :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaza yaptım araba takla attı
    13 yıl önce açıldı
    Kaza yaptım yardım
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Şimdi gene başlayacaklar: Megane dağıldı , Audi taş gibi diye geyiğe...
    Emanet işi malesef böyle oluyor.
    aslında audiye çarpmak büyüklük de değil komikte değil. adamın arabasına da yazık tabiki ama 150000 liralık arabaya hasar verememek te komik tabi.

teşekkür ederim arkadaşlar

Orijinalden alıntı: sungurbey

aslında audiye çarpmak büyüklük de değil komikte değil. adamın arabasına da yazık tabiki ama 150000 liralık arabaya hasar verememek te komik tabi.

Alıntıları Göster
    ya birde çarptığım adam öyle birisydiki arabanın audi a6 olduğunu bastıra bastıra duyura duyura tekrarladı. napım aklımda öyle kaldı.

ya birde çarptığım adam öyle birisydiki arabanın audi a6 olduğunu bastıra bastıra duyura duyura tekrarladı. napım aklımda öyle kaldı.

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun hocam..

Alıntıları Göster
    Çok geçmiş olsun. Allahtan büyük bir hasar vermemişsiniz. Malum trafik sigortasının da bir limiti var.

Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

Çok geçmiş olsun. Allahtan büyük bir hasar vermemişsiniz. Malum trafik sigortasının da bir limiti var.

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun arkadaşım. sırf bu yüzden emanet arabamı töbeler olsun.

-konu hemen sapmaya başladı bu forum tıpkı karadenizin virajlı yollarına benziyor hemen yön değişiyor.

Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

Alıntıları Göster
    gecmis olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: goro1982

geçmiş olsun arkadaşım. sırf bu yüzden emanet arabamı töbeler olsun.

-konu hemen sapmaya başladı bu forum tıpkı karadenizin virajlı yollarına benziyor hemen yön değişiyor.

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun.

Orijinalden alıntı: kabrero

gecmis olsun

Alıntıları Göster
    Vw grubu prestij kalkanı devrede. A6'ya hiçbirşey olmamış.

Şaka bi yana hocam geçmiş olsun , Allah kimseye göstermesin en ufacık kazayı bile.

Orijinalden alıntı: kabrero

gecmis olsun

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun.. A6 ne renkti :)
    şaka bir yana, böyle pahalı araçlara çarpınca suçlu biz isek ve kaskosu da yoksa, trafik sigrotasının ödediği 15.000 TL nin üzerindeki masrafı cepten biz ödüyoruz sanırım. O nedenle A6 ya çarpmış olması önemli.

Orijinalden alıntı: aktuz

Geçmiş olsun.. A6 ne renkti :)
    şaka bir yana, böyle pahalı araçlara çarpınca suçlu biz isek ve kaskosu da yoksa, trafik sigrotasının ödediği 15.000 TL nin üzerindeki masrafı cepten biz ödüyoruz sanırım. O nedenle A6 ya çarpmış olması önemli.

Alıntıları Göster
    atalarımız zamanında söylemiş, 'emanetin canı g.tünde olurmuş'
    (tabi o zamanlar 1bg atlar varmış onlarında kazası atın ölmesiydi herhalde)

• quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

atalarımız zamanında söylemiş, 'emanetin canı g.tünde olurmuş'
    (tabi o zamanlar 1bg atlar varmış onlarında kazası atın ölmesiydi herhalde)

Alıntıları Göster
    Bende geçen gün arabamı bacanağıma verdim oda kaza yaptı araba 2 haftadır serviste.O da aldığına bin pişman oldu.Kaza bu nerde ne zaman olacağı belli olmuyor.En iyisi atlayıp bi taksiye halletmek işimizi ne kadar masraf olursa olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞAhin

Bende geçen gün arabamı bacanağıma verdim oda kaza yaptı araba 2 haftadır serviste.O da aldığına bin pişman oldu.Kaza bu nerde ne zaman olacağı belli olmuyor.En iyisi atlayıp bi taksiye halletmek işimizi ne kadar masraf olursa olsun.

Alıntıları Göster
    veren içinde esas sıkıntı, o araç yapılsa bile artık kazalı bir araç oluyor, değer kaybını, satma zorluğunu geçtim, binmek istesen de içine sinmez o noktadan sonra araç. çok sıkıntılı bir durum.

Orijinalden alıntı: aktuz

veren içinde esas sıkıntı, o araç yapılsa bile artık kazalı bir araç oluyor, değer kaybını, satma zorluğunu geçtim, binmek istesen de içine sinmez o noktadan sonra araç. çok sıkıntılı bir durum.

Alıntıları Göster
    Vura vura gittik bide audiye vurduk diyor arkadaşımız neden üstüne gidiyorsunuz ki ?
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.